Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 16:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 01 Mar 2006, 13:44 
Senior

Citat:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine!!!
Eu vreau sa-mi fac fusta scurta, cea de la A.T. imi place la nebunie. Am probat si alte rochite dar tot la aia mi-a ramas gandul. De mica visez sa am rochie de mireasa scurta. Ce ciorapi ar merge cu rochita? Rochita va fi crem, neaparat! Albi, nu merg! Ciorapi de culoarea piciorului?
Ce solutii am?

Exista in comert si ciorapi crem.. eu zic ca la o rochie de mireasa scurta merg taaaare bine ciorapii plasa pe care-i poti gasi in diverse nuantze :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:57 
Diva

Citat:

:wok: Sa o porti iubita:wok:
Stiu exact ce simti ca nici eu n-am mai avut rabdare si am luat-o:D:lips::lips:

deci stii cat de fericita poti sa fii cand te vezi cat mai aproape de visul tau de a fi mireasa. eu mereu ma uit la ea. nici acum nu-mi vine sa cred ca la vara eu voi fi mireasa. parca incep sa simt emotiile pe care le voi avea atunci. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 17:02 
Veteran

si eu odata ce am adus rochita acasa am simtit ca este reala treaba asta cu nunta si m-am imaginat in ziua nuntii e partea cea mai dulce a pregatirilor.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 17:48 
Diva

Citat:
si eu odata ce am adus rochita acasa am simtit ca este reala treaba asta cu nunta si m-am imaginat in ziua nuntii e partea cea mai dulce a pregatirilor.:ok:

poate faci , mada si tu poze cu rochita ta sa facem schimb de poze de rochite.:lol:
tu cand ai nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 18:37 
Diva

Citat:

poate faci , mada si tu poze cu rochita ta sa facem schimb de poze de rochite.:lol:
tu cand ai nunta?

am promis ca postez aici ...so.. iata-ma!! mi-e mi-a placut....e clasica si broderiile alea ii dau o nota de eleganta aparte! :D puteai sa-i faci poze fara folie :D:D sa se bucure si ochiu' nostru!! mie mi se pare ok! As avea de obiectat doar la bretelutze....eu nu sunt adepta lor..vreau corset...in rest este superba!! Sa fii iubita si fericita in ziua nuntii si tot restul vietii tale!!:love::love::lips::lips::heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:04 
Veteran

Citat:

tu cand ai nunta?

of daca ai stii ca mereu zic ca azi o desfac si ii fac poza acum cu rutina si cu faptul ca am strans-o bine mi-a fost mila am facut o greseala cand i-am pus bretelute ca nu avea de la inceput am probat-o trebuia atunci dar nu am avut camera si acum....e greu trebuie sa ii fac asta e clar...mie rochita lui anca imi place mult seamana cu a mea si din cate observ e tafta brodata ceea ce o face sa semene cu cele de la galerie si e de mult bun gust diferenta este ca a mea are organza din talie peste tafta...din curiozitate te intreb anca ce ii pui pe sub fusta sa zic asa ceva crinolina sau jupon de tul? sa imi imaginez cat de mult se infoaie cand o imbraci oricum la modelul asta nu cred ca merge sa se "umfle"prea mult asta e farmecul ei are o parte suprapusa nu? vezi nu ma mai opresc daca ne-ai cerut parerea :p iti doresc sa fi ca o printesa in ea si sa-ti aduca fericire:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:11 
Diva

Citat:

of daca ai stii ca mereu zic ca azi o desfac si ii fac poza acum cu rutina si cu faptul ca am strans-o bine mi-a fost mila am facut o greseala cand i-am pus bretelute ca nu avea de la inceput am probat-o trebuia atunci dar nu am avut camera si acum....e greu trebuie sa ii fac asta e clar...mie rochita lui anca imi place mult seamana cu a mea si din cate observ e tafta brodata ceea ce o face sa semene cu cele de la galerie si e de mult bun gust diferenta este ca a mea are organza din talie peste tafta...din curiozitate te intreb anca ce ii pui pe sub fusta sa zic asa ceva crinolina sau jupon de tul? sa imi imaginez cat de mult se infoaie cand o imbraci oricum la modelul asta nu cred ca merge sa se "umfle"prea mult asta e farmecul ei are o parte suprapusa nu? vezi nu ma mai opresc daca ne-ai cerut parerea :p iti doresc sa fi ca o printesa in ea si sa-ti aduca fericire:ok:

iti multumesc mult mada . eu la rochita am luat si crinolina ca altfel nu avea cum sa-mi stea mai ales ca sunt si slaba. adevarul este ca mi-e una mi-a placut materialul si cum venise pe mine. ce sa mai zic sunt cea mai fericita aproape mereu ma mai duc sa ma uit nitel la ea nu ma pot abtine.
a mea e inca in folie .
daca o ai in folie fa-i o poza cat de cat asa pt ochisorul meu ca sunt si eu ca orice mireasa curioasa.
ma enerveaza ca voal cum vreau eu nu prea gasesc aici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:20 
Senior

Citat:

iti multumesc mult mada . eu la rochita am luat si crinolina ca altfel nu avea cum sa-mi stea mai ales ca sunt si slaba. adevarul este ca mi-e una mi-a placut materialul si cum venise pe mine. ce sa mai zic sunt cea mai fericita aproape mereu ma mai duc sa ma uit nitel la ea nu ma pot abtine.
a mea e inca in folie .
daca o ai in folie fa-i o poza cat de cat asa pt ochisorul meu ca sunt si eu ca orice mireasa curioasa.
ma enerveaza ca voal cum vreau eu nu prea gasesc aici.

Dar ce fel de voal vrei ?! :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:42 
Senior

Citat:

Zi-i si ei de ala spuma

:lips:

Sa vedem ce i-ar placea.. B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:45 
Senior

Citat:

Pe mine m-ai dat pe spate;) Nu stiu cum arata, da deja imi place:rocker:

:love: ii frumos ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:50 
Senior

Citat:

Ai avut si tu?
Daca ai avut, pune o poza la tine la instrumente.:lol:

Din pacate n-am avut asa... l-am descoperit cu mult dupa nunta.. dar mi-ar fi placut:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:54 
Senior

Citat:

Eu n-am inceput inca sa caut, dar daca ajunge vreunul la tine, sa pui o poza aici, sa ne inspiram. Poate o sa le placa si celorlalte fete:rocker:

okiei :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:06 
Senior

Citat:
Are Gina unu la instrumente. Ala o fi?

De care zici ?! Poza intitulata coafura, voal si buchet ?!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]