Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 23:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 01 Mar 2006, 19:52 
Senior

Citat:

A iesit super. Da cine ti l-a facut? Ca parca ai zis ca florile erau productie proprie, sa ma exprim asa:D

(X)(X) Nu erau productie proprie.. trandafirii i-am cumparat de la o femeie din piatza.. restul "buruienilor" le-am luat din gradina socrilor :D Si-n dimineatza nuntzii ne-am apucat, eu cu domnisoarele de-onoare sa facem buchete, decoratziuni etc.. noi le-am facut si a iesit ok :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 19:55 
Senior

Citat:

Aaaaaaaaaaa. Tu ai talent la creatie si lucru manual. Eu sunt varza....

(X) de vina e mama mea... de la ea am mostenit una-alta O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:02 
Diva

Citat:

(X) de vina e mama mea... de la ea am mostenit una-alta O:)

salutare fetelor...

imi place mult buchetul tau...dar, sincer, eu una nu ma vad in stare sa fac asa ceva...iti trebuie intr-adevar ceva indemanare...bravo tie ca te pricepi...:)...si mamei ca ti-a transmis genele "creatoare" ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:11 
Diva

Citat:

salutare fetelor...

imi place mult buchetul tau...dar, sincer, eu una nu ma vad in stare sa fac asa ceva...iti trebuie intr-adevar ceva indemanare...bravo tie ca te pricepi...:)...si mamei ca ti-a transmis genele "creatoare" ...

back in business!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:16 
Diva

Citat:

back in business!!!

:flowers::flowers::flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:24 
Diva

Citat:

Fata tu de vreo 2 zile intri fix cand mi se termina mie programul:(

daca se termina programul e bine, nu? doar ca am citit ce belea ai patit ieri...imi pare tare rau si sper sa nu sunt urmari neplacute...
...cat despre intrat...am mai intrat azi o data, am citit cate ceva, ce ati vb voi aici...da' n-am avut timp sa scriu nimic...si imi si place sa se adune mesajele pe-aici, sa am ce citi...voi sunteti tare harnicute...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:28 
Diva

Citat:

Intre timp mi-au furat mocheta:( Era la uscat pe balconul de la ghena. Asta e! Noi sa fim sanatosi:D
Multumim pentru complimente.
Si eu am intrat abia pe la 3.

si-o fi facut careva cadou de 1 martie mocheta ta...Doamne, cum sunt oamenii astia...ai dreptate, sanatosi sa fiti...dar tot nu mi se pare corect...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 20:35 
Diva

Citat:

Lasa... Aseara cand scoteam apa din casa ne gandeam ca mai bine ne da Dumnezeu necazuri de-astea mai marunte, cat mai multe, da sa ne pazeasca de alea grave.
Era ieftina ca noi stam cu chirie si n-am facut cine stie ce investitie. Si oricum nu sunt chiar asa de rea de paguba.:ok:

V-am pupat. Dupa cum vedeti, eu la 5 jumate rup usa, asa ca va urez o seara placuta:rocker:

o seara placuta si tie...mai placuta decat ieri...:) da' asa vin toate...una rea, una buna...deci azi o sa ai parte de ceva bun...:) pa pa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 17:54 
Diva

Citat:

apropo de furat mocheta...cand ne-am mutat ne-am cumpart la usa un covoras frumos cu welcome...dupa 2 zile a disparut. Noi am fost foarte suparati ca fusese vreo 300 de mii...cand am fost la o vecina in "vizita", o baba ciudata, ca sa-i vad pisicii mici poate imi luam si eu unul ce credeti ca am vazut...covorasul nostru drag in fata wc-ului ei (nu avea femeia pe ce sa-si tina picioare....):( )...ne-am amuzat o luna pe faza asta. Chiar voia iubi sa se duca sa il ceara:
"puteti sa-mi dati covorul de la usa inapoi, acum ca ati vazut ca e bun si pt baie?"
:D
gaby

chiar tare faza,mi-a plcut. ce lume mai exista si in tara asta sa ajunga sa fure covorasul din fata usii de aceea eu nu vreau sa-mi pun in fata usii ceva sa mai stiu si ca am dat o gramada de bani . mai bine ma lipsesc.(X)
oricum mi-a placut afirmatia ta si a viitorului tau sot.;):):p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]