Citat:
N-ai de ce cristina

taietura mea e orizontala si in timp o sa se estompeze aproape ca nu o sa se mai vada...

) ma gandesc serios daca la a doua sarcina sa merg pe cezariana (acum ca pot sa aleg) sau sa incerc naturala...
recuperarea poate fi grea in amandoua cazurile...la cezariana nu mi-a placut faptul ca nu am avut voie sa urc scari (ma rog...sa incerc pe cat se poate sa nu urc...o data sau de doua ori pe zi dar nu mai mult) si camera fetei e sus la etaj...a trebuit sa modificam si sa doarma cu noi in camera...sa mai luam un patut portabil etc...
in rest dureri nu am avut...se mirau asistentele de fiecare data cand se schimba tura, ma intrebau pe o scala de la 0 la 10 care mi-i nivelul la durere si eu ziceam 0...si se cruceau cum de altele cer pain killers la greu si eu nu

) simteam ca am operatia acolo si nu ma miscam chiar in largul meu dar nu durea...ideea este sa faci miscare imediat...chiar daca la inceput doare un picutz mai tare, o data ce te pui in miscare esti ok...si esti tot mai ok dupa aia

si se cruceau cum de altele cer pain killers la greu si eu nuSI eu am patit la fel.Si sincer din toate lauzele care au trecut pe langa mine o luna cat am stat in maternitate numai una a cerut(dar ea a si stat cu ma-sa 24/24)
Daca iti pui niste chiloti mai stramti sau un brau e mult mai usor sa te misti(nu mai ai senzatia ca iti va cadea uterul prin taitura:eek:).
Mie mi s-a spus ca nu am voie aia si ailalta dar am facut ce am simtit ca pot face.Inclusiv urcat scari.Sau mancat 1 kg de mere ,5 nectarine si o para la a treia zi de la operatie.A,da,si am baut cola si am mancat jumatate de ciocolata in aceeasi zi.