Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 23:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 15 Oct 2008, 02:44 
Veteran

Citat:

merci! si asta e valabil pt orice operatie?

Pt orice operatie de la brau in jos ca sa zic asa.Operatii de profil ginecologic,apendectomie......da,se poate rahie la orice operatie de la brau in jos.Si automat se merge pe acelasi sistem,sau cel putin asa ar trebui(desi multi anestezisti fac generala,poate e mai comod)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 02:51 
Diva

Citat:
Pt orice operatie de la brau in jos ca sa zic asa.Operatii de profil ginecologic,apendectomie......da,se poate rahie la orice operatie de la brau in jos.Si automat se merge pe acelasi sistem,sau cel putin asa ar trebui(desi multi anestezisti fac generala,poate e mai comod)

buna seara, fetelor!
interesante look-urile tale, Laura!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 03:05 
Veteran

Citat:

N-ai de ce cristina :) taietura mea e orizontala si in timp o sa se estompeze aproape ca nu o sa se mai vada... :)) ma gandesc serios daca la a doua sarcina sa merg pe cezariana (acum ca pot sa aleg) sau sa incerc naturala...
recuperarea poate fi grea in amandoua cazurile...la cezariana nu mi-a placut faptul ca nu am avut voie sa urc scari (ma rog...sa incerc pe cat se poate sa nu urc...o data sau de doua ori pe zi dar nu mai mult) si camera fetei e sus la etaj...a trebuit sa modificam si sa doarma cu noi in camera...sa mai luam un patut portabil etc...
in rest dureri nu am avut...se mirau asistentele de fiecare data cand se schimba tura, ma intrebau pe o scala de la 0 la 10 care mi-i nivelul la durere si eu ziceam 0...si se cruceau cum de altele cer pain killers la greu si eu nu :)) simteam ca am operatia acolo si nu ma miscam chiar in largul meu dar nu durea...ideea este sa faci miscare imediat...chiar daca la inceput doare un picutz mai tare, o data ce te pui in miscare esti ok...si esti tot mai ok dupa aia :)
si se cruceau cum de altele cer pain killers la greu si eu nuSI eu am patit la fel.Si sincer din toate lauzele care au trecut pe langa mine o luna cat am stat in maternitate numai una a cerut(dar ea a si stat cu ma-sa 24/24)
Daca iti pui niste chiloti mai stramti sau un brau e mult mai usor sa te misti(nu mai ai senzatia ca iti va cadea uterul prin taitura:eek:).
Mie mi s-a spus ca nu am voie aia si ailalta dar am facut ce am simtit ca pot face.Inclusiv urcat scari.Sau mancat 1 kg de mere ,5 nectarine si o para la a treia zi de la operatie.A,da,si am baut cola si am mancat jumatate de ciocolata in aceeasi zi.
:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 03:27 
Diva

Citat:
si se cruceau cum de altele cer pain killers la greu si eu nuSI eu am patit la fel.Si sincer din toate lauzele care au trecut pe langa mine o luna cat am stat in maternitate numai una a cerut(dar ea a si stat cu ma-sa 24/24)
Daca iti pui niste chiloti mai stramti sau un brau e mult mai usor sa te misti(nu mai ai senzatia ca iti va cadea uterul prin taitura:eek:).
Mie mi s-a spus ca nu am voie aia si ailalta dar am facut ce am simtit ca pot face.Inclusiv urcat scari.Sau mancat 1 kg de mere ,5 nectarine si o para la a treia zi de la operatie.A,da,si am baut cola si am mancat jumatate de ciocolata in aceeasi zi.

si ai si fumat,nu?
nu alaptai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 08:54 
Diva

Citat:

no eu nu prea m-am jucat cu din astea ca am vrut sa fiu sigura ca ma vindec cum trebuie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 11:17 
Diva

Citat:

no eu nu prea m-am jucat cu din astea ca am vrut sa fiu sigura ca ma vindec cum trebuie :)

pai cam asa vad si eu lucurile.
si..buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 15:22 
Diva

Citat:

pai cam asa vad si eu lucurile.
si..buna dimineata

neata fetelor. multa activitate, multe discutii si foarte interesante, m-am actualizat si eu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 15:49 
Diva

Citat:

neata fetelor. multa activitate, multe discutii si foarte interesante, m-am actualizat si eu :flowers:

cum te simti daria?

stiam si eu ca trebuie sa umbli cat mai mult dupa cezariana sa te refaci si ca ai resttrictii la ce mananci cateva zile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 15:49 
Diva

Citat:

cum te simti daria?

stiam si eu ca trebuie sa umbli cat mai mult dupa cezariana sa te refaci si ca ai resttrictii la ce mananci cateva zile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 17:05 
Diva

bamba acum am vazut fetitza si eu.este o minune.daria felicitari pt sarcina si ayrun iubita,ce mai faci??dar bebe?nu-mi spuneti ca a venit deja.pupici si salutari tuturor fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 17:06 
Diva

Citat:
bamba acum am vazut fetitza si eu.este o minune.daria felicitari pt sarcina si ayrun iubita,ce mai faci??dar bebe?nu-mi spuneti ca a venit deja.pupici si salutari tuturor fetelor.

laura esti geniala cu pozele alea de la galerie,am ras de nu mai pot,am facut febra de la atata ras.esti de coma:rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 17:27 
Veteran

buna, fetele!cat de curand mai apare o mamica de la atatea discutii despre copii:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 17:33 
Veteran

Citat:
super frumoasa bebelina ta bamba (parca iara ma apuca ciuda ca nu am fata sa fac o camera roz)

eu nu reusesc sa o vad decat la avatar:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 17:52 
Veteran

au aparut poze cu brunetik si corycory

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:22 
Diva

Citat:
buna, fetele!cat de curand mai apare o mamica de la atatea discutii despre copii:p

crezi ca se ia?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:35 
Diva

Citat:
crezi ca se ia?;)

pai ce zici clarut la tine nu s'a luat ?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:38 
Diva

Citat:
pai ce zici clarut la tine nu s'a luat ?:nwink:

stii cum e...poti fi doar purtator:-` astept sa se declanseze in cativa ani:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:46 
Diva

Citat:
stii cum e...poti fi doar purtator:-` astept sa se declanseze in cativa ani:lol:
:rofl:cred ca si la mine la fel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:47 
Diva

Citat:
:rofl:cred ca si la mine la fel.
aaa...si buna..ziua!ce ma bucur ca nu o mai vad pe andreea spatar in fiecare zi cu decolteul ala :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2008, 18:50 
Diva

Citat:
aaa...si buna..ziua!ce ma bucur ca nu o mai vad pe andreea spatar in fiecare zi cu decolteul ala :really:

unde sunt pozele cu brunetzik si cory????eu de ce nu le vad???:cry::cry::cry:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]