Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 23:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 16 Oct 2008, 17:23 
Diva

Citat:
:hap_d:asta voiam eu sa intreb!!!ce tare!!acu intram..mi-ai luat-o inainte!

am fost pe acelasi gand;)
Dani Otil prezinta acum ceva emisiune pe antena1, 'dimineata cu razvan si dani' ii spune parca....
mie , el mi se pare haios, de raduleasca imi place doar cum arata...de potrivit, nu prea mi se pare ca se potrivesc, mult mai bine ii statea langa Elan

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2008, 18:10 
Diva

Citat:
am fost pe acelasi gand;)
Dani Otil prezinta acum ceva emisiune pe antena1, 'dimineata cu razvan si dani' ii spune parca....
mie , el mi se pare haios, de raduleasca imi place doar cum arata...de potrivit, nu prea mi se pare ca se potrivesc, mult mai bine ii statea langa Elan

probabil e doar o relatie din asta de tranzitie dupa divort.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2008, 18:57 
Diva

Citat:

probabil e doar o relatie din asta de tranzitie dupa divort.

ete na e totul ca sa apara cat mai mult in ziare si reviste .... sunt morti daca nu apar vreo stire despre ei fie ea si rea ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2008, 19:23 
Diva

Citat:

cum te simti daria?

stiam si eu ca trebuie sa umbli cat mai mult dupa cezariana sa te refaci si ca ai resttrictii la ce mananci cateva zile

pai multumesc Lui Dumnezeu suntem bine. cu emotii..ca toate viitoarele mamici in primele luni si nu numai..
ma voi duce la primul control vineri (am fost la o singura ecografie pana acum si acolo am aflat detalii despre bobul de strugure cum ii zicem noi). astept cu emotie ziua de maine sa duc analizele si sa vedem mai departe ce trebuie si nu trebuie sa fac:love::~*
tu cum esti? cum te simti? bebe e jucaus?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2008, 19:43 
Diva

buna fetelor!
gata am trminat cu nuntile si m-am intors din lun de miere unde a fost super, dar vad ca voi nu ati stat degeaba :nlol: au inceput sa apara cat mai multe mamicii.
daria iti urez o saecina usoara si sa te ajute D-zeu sa nasti un copil sanatos, iar tie ayrun iti urez nastere usoara si un copil sanatos. iti tin pumni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2008, 22:41 
Diva

Citat:
buna fetelor!
gata am trminat cu nuntile si m-am intors din lun de miere unde a fost super, dar vad ca voi nu ati stat degeaba :nlol: au inceput sa apara cat mai multe mamicii.
daria iti urez o saecina usoara si sa te ajute D-zeu sa nasti un copil sanatos, iar tie ayrun iti urez nastere usoara si un copil sanatos. iti tin pumni.

mrs frumos lily !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 01:26 
Diva

Citat:

pai multumesc Lui Dumnezeu suntem bine. cu emotii..ca toate viitoarele mamici in primele luni si nu numai..
ma voi duce la primul control vineri (am fost la o singura ecografie pana acum si acolo am aflat detalii despre bobul de strugure cum ii zicem noi). astept cu emotie ziua de maine sa duc analizele si sa vedem mai departe ce trebuie si nu trebuie sa fac:love::~*
tu cum esti? cum te simti? be e jucaus?

ma bucur ca est bine, daria!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 02:16 
Diva

Citat:

ma bucur ca est bine, daria!

Felicitari Daria! Ma bucur pentru tine! Noi inca nu am reusit. Astept sa ne intoarcem in tara sa merg la medic, ca sigur e ceva in neregula, incercam de vreo juma de an... Noi suntem in Cairo, unde va spun sincer ca nu am fost deloc impresionata. Probabil tine de cultura, de sensibilitati. Pe mine m-a impresionat Parisul, despre el stiam tot, mi-a placut civilizatia. Aici e totul mizerabil si zgomotos. Desigur am vizitat doar locuri frumoase, dar ca sa ajungi la ele trebuie sa le vezi si pe celelalte. Am incercat in seara asta sa pun cateva poze de la nunta, dar netul merge destul de greu asa ca n-am reusit sa pun decat vreo doua cred, pe la accesorii si buchete, parca. Si cred ca mai am una la instrumente. Cand ajung acasa saptamana viitoare pun mai multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 06:50 
Veteran

Citat:

:woow:trebuia sa iti spuna medicul?:-`

Hai mai tu o iei de buna?Eu am zis-o la misto,normal ca nu trebuia sa-mi zica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 06:54 
Veteran

Citat:
Felicitari Daria! Ma bucur pentru tine! Noi inca nu am reusit. Astept sa ne intoarcem in tara sa merg la medic, ca sigur e ceva in neregula, incercam de vreo juma de an... Noi suntem in Cairo, unde va spun sincer ca nu am fost deloc impresionata. Probabil tine de cultura, de sensibilitati. Pe mine m-a impresionat Parisul, despre el stiam tot, mi-a placut civilizatia. Aici e totul mizerabil si zgomotos. Desigur am vizitat doar locuri frumoase, dar ca sa ajungi la ele trebuie sa le vezi si pe celelalte. Am incercat in seara asta sa pun cateva poze de la nunta, dar netul merge destul de greu asa ca n-am reusit sa pun decat vreo doua cred, pe la accesorii si buchete, parca. Si cred ca mai am una la instrumente. Cand ajung acasa saptamana viitoare pun mai multe.

Si dr o sa iti spuna ca jumatate de an nu e mult.Noi am incercat un an si ceva si mai sunt multe in situatia noastra.O sa apara cand te astepti mai putin(stiu ca asa zic toti,dar chiar asa e,am vazut pe pielea mea!),dar ar fi super sa faci niste investigatii....si niste analize,ca oricum e bine sa faci asta inainte sa ramai gravida.
Ayrun......ce face bebe tau?Ne lasa sa fierbem in sucele proprii pe aici?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 09:32 
Diva

Citat:
Si dr o sa iti spuna ca jumatate de an nu e mult.Noi am incercat un an si ceva si mai sunt multe in situatia noastra.O sa apara cand te astepti mai putin(stiu ca asa zic toti,dar chiar asa e,am vazut pe pielea mea!),dar ar fi super sa faci niste investigatii....

Ba de ce sa astepte? sa se duca cat mai repede ca sa stie care e situatia...ca si dupa ce descopera cauza, daca este ceva chiar in neregula, poate dura ceva vreme pana sa ramana...noi am incercat 2 luni de capul nostru si dupa aia am mers la doctor...au mai trecut inca 16 luni sub tratament pana am ramas insarcinata...asa ca eu sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la doctor daca stiu/cred ca s-ar putea sa fie probleme...eu am stiut ca o sa fie problema sa raman de aia am si mers dupa 2 incercari esuate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 12:21 
Diva

Citat:

Ba de ce sa astepte? sa se duca cat mai repede ca sa stie care e situatia...ca si dupa ce descopera cauza, daca este ceva chiar in neregula, poate dura ceva vreme pana sa ramana...noi am incercat 2 luni de capul nostru si dupa aia am mers la doctor...au mai trecut inca 16 luni sub tratament pana am ramas insarcinata...asa ca eu sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la doctor daca stiu/cred ca s-ar putea sa fie probleme...eu am stiut ca o sa fie problema sa raman de aia am si mers dupa 2 incercari esuate...

noua doctorul ne-a zis sa incercam 3 luni si daca nu se intampla nimic sa facem investigatii - noroc ca nu a fost cazul. in ziua de astazi foarte multe femei raman greu gravide - am si eu prietene care se chinuie de peste 1 an.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 14:02 
Diva

buna dimineata, fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 14:16 
Diva

Citat:
buna dimineata, fetelor.

neatza fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 14:37 
Diva

buna dimineata fetele!!!!!!!!!!
alinutza ma bucur ca ai pus poze,nu te intrista ca nu e chiar asa cum ti-ai dorit la cairo.bucura-te de timpul petrecut alaturi de sotul tau si restul lasa-l.....macar bine ca ti-a placut la paris...fetelor va urez o zi de munca care sa zboare ,pentru ca maine e week end!!!!!!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 14:39 
Diva

ayrun iubita mea,ce mai faci???? cum te mai simti?abia astepti cred...iti doresc tot binele din lume si sa ai cea mai usoara nastere...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 14:53 
Diva

Citat:
ayrun iubita mea,ce mai faci???? cum te mai simti?abia astepti cred...iti doresc tot binele din lume si sa ai cea mai usoara nastere...:lips:

fac bine multumesc, doar ca rabdarea mea cam ia sfarsit, am fost azi la dr pt o reevaluare si se pare ca luni ma prezint la spital cu tot cu bagaje , asta daca nu se intampla nimic in weekend. este posibil sa-mi faca cezariana pt ca bebicul este maricel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 15:15 
Diva

Citat:

fac bine multumesc, doar ca rabdarea mea cam ia sfarsit, am fost azi la dr pt o reevaluare si se pare ca luni ma prezint la spital cu tot cu bagaje , asta daca nu se intampla nimic in weekend. este posibil sa-mi faca cezariana pt ca bebicul este maricel

la ce spital mergi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 15:59 
Diva

Citat:

la ce spital mergi?

La Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS ! Dc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 16:21 
Diva

Citat:

La Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS ! Dc?

La multi ani de Ziua Internationala pentru Eradicarea Saraciei!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]