Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 23:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 17 Oct 2008, 16:33 
Diva

Citat:

La Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS ! Dc?

de elias am auzit de bine

sper sa iasa totul bine si sa poti naste natural cum iti doresti - dar daca va trebui cezariana gandeste-te ca e poate mai bine pt bebe si si pt tine (chiar daca nu asta era planul tau). important e sa fiti amandoi bine la final.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 17:02 
Veteran

buna, fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 17:46 
Diva

Citat:

de elias am auzit de bine

sper sa iasa totul bine si sa poti naste natural cum iti doresti - dar daca va trebui cezariana gandeste-te ca e poate mai bine pt bebe si si pt tine (chiar daca nu asta era planul tau). important e sa fiti amandoi bine la final.

nu era vb ca asa aveam in plan, asa era normal, dar se pare ca bazinul meu nu ar permite o nastere naturala, vom vedea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 18:16 
Veteran

Citat:

nu era vb ca asa aveam in plan, asa era normal, dar se pare ca bazinul meu nu ar permite o nastere naturala, vom vedea

se vede ca vine week-endul.
foarte putina activitate pe forum

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 18:56 
Diva

Citat:

ma bucur ca est bine, daria!

mersic mult Laura..nu am mai apucat sa vb de o saptamana. esti bine? te pup si un weekend super.
lili mersi mult de urari si tie la fel sa iti dea Dumnezeu.
alinutza...si eu zic ca si Bamba sa te duci la doctor. s-ar putea sa nu fie o problema grava, dar s-ar putea la fel de bine sa fie bine sa faci tratament cat mai repede.
te mai intreb ceva..desi banui ca deja ai facut asta..te-ai uitat pe net sa vezi cu graficul de ovulatie? si mai exista teste care iti determina ovulatia. nu stiu daca in romania exista dar am vazut in supermarketuri in italia ca exista asa ceva..poate or exista si la noi. sau poate iti aduce cineva din afara. te pup si iti tin pumnii stransi sa fie totul bine. ai grija de tine:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 18:56 
Diva

Citat:

ma bucur ca est bine, daria!

mersic mult Laura..nu am mai apucat sa vb de o saptamana. esti bine? te pup si un weekend super.
lili mersi mult de urari si tie la fel sa iti dea Dumnezeu.
alinutza...si eu zic ca si Bamba sa te duci la doctor. s-ar putea sa nu fie o problema grava, dar s-ar putea la fel de bine sa fie bine sa faci tratament cat mai repede.
te mai intreb ceva..desi banui ca deja ai facut asta..te-ai uitat pe net sa vezi cu graficul de ovulatie? si mai exista teste care iti determina ovulatia. nu stiu daca in romania exista dar am vazut in supermarketuri in italia ca exista asa ceva..poate or exista si la noi. sau poate iti aduce cineva din afara. te pup si iti tin pumnii stransi sa fie totul bine. ai grija de tine:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 19:12 
Diva

Citat:

Cel mai usor ii cu graficele de temperatura...la mine nu au functionat testele de ovulatie...dar temperatura nu greseste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 20:09 
Diva

Citat:

Cel mai usor ii cu graficele de temperatura...la mine nu au functionat testele de ovulatie...dar temperatura nu greseste :)

mai fetelor, eu sunt suparata .iar a pierdut Steaua cu 2-0.cred ca ma las de fotbal ca sufar prea mult.:p:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 20:35 
Diva

Citat:

mai fetelor, eu sunt suparata .iar a pierdut Steaua cu 2-0.cred ca ma las de fotbal ca sufar prea mult.:p:-`

:))))) iar a fost meci? si barbatul meu l-a ratat...:)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 23:23 
Diva

Citat:

:))))) iar a fost meci? si barbatul meu l-a ratat...:)))

Buna fetele... Ce mai faceti ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:21 
Diva

Citat:
Buna fetele... Ce mai faceti ?

fetelor, o seara placuta.eu va parasesc ca ma uit la Dansez pt tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:36 
Diva

Citat:

:) aia a fost printre singurele emisiuni la care m-am uitat cand am fost in Rom...ii o varianta modificata la Dancing with the stars...numai ca la Dansez pt tine oamenii participa cu un scop...am incercat sa vad daca o gasesc online da n-am reusit :(

Acum am vazut ca azi incepe editie noua...cica pe site la ProTv, cand descriu participantii, pe una dintre ele o descriu ca fiind vedeta sexy Gina Pistol :)) cum adica vedeta sexy? joaca in filme sexy sau asa o caracterizeaza ei ca fiind sexy?...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:50 
Diva

Citat:

da, si eu ma uit. mai bine dansez decat meciul cu steaua :wacko:
oricum, m-am uitta des la editiile trecute de Dansez si chiar daca nu rezist la tot spectacolul, macar la o parte imi place si ma prinde.
noi am fost azi la control, am dus analizele, suntem in ok, insa colul e cam mic si doamna doctor ne-a zis ca e periculos si ca trebuie tinut sub observatie. am mari emotii..noroc ca am mai vorbit cu ayrun si m-am mai linistit nitel, dar tot mi-e o teama nesfarsita....:sad::(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:52 
Diva

Citat:

noi am fost azi la control, am dus analizele, suntem in ok, insa colul e cam mic si doamna doctor ne-a zis ca e periculos si ca trebuie tinut sub observatie. am mari emotii..noroc ca am mai vorbit cu ayrun si m-am mai linistit nitel, dar tot mi-e o teama nesfarsita....:sad::(

cum adica e cam mic? ar trebui sa fie lung si ingust...cand te referi la el mic...adica nu e lung?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:53 
Diva

Citat:

da, si eu ma uit. mai bine dansez decat meciul cu steaua :wacko:
oricum, m-am uitta des la editiile trecute de Dansez si chiar daca nu rezist la tot spectacolul, macar la o parte imi place si ma prinde.

daria, linisteste-te.vei vedea ca va fii otul perfect.
da...cum adica mai bine decat la meciul cu Steaua?in pauza mai bine te-ai uita putin la CFR cu Dinamo(X):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:56 
Diva

Citat:

:) aia a fost printre singurele emisiuni la care m-am uitat cand am fost in Rom...ii o varianta modificata la Dancing with the stars...numai ca la Dansez pt tine oamenii participa cu un scop...am incercat sa vad daca o gasesc online da n-am reusit :(

Acum am vazut ca azi incepe editie noua...cica pe site la ProTv, cand descriu participantii, pe una dintre ele o descriu ca fiind vedeta sexy Gina Pistol :)) cum adica vedeta sexy? joaca in filme sexy sau asa o caracterizeaza ei ca fiind sexy?...

eee..e un mic iepuras playboy.a pozat in revista.
dar in rest nimic, nu joaca in filme xxx, prezinta ceva emisiune,are un prieten cu bani, o mica vedetuta intretinuta care apare la TV sa incante privirea barbatilor.
e simpatica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:57 
Diva

Citat:

daria, linisteste-te.vei vedea ca va fii otul perfect.
da...cum adica mai bine decat la meciul cu Steaua?in pauza mai bine te-ai uita putin la CFR cu Dinamo(X):p

sa dea Domnul sa fie totul bine:npray:
pai...eu sunt stelista..dar parca au patit ceva baietii astia..
cum e scorul pentru clujeni? sper ca pozitiv:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 00:59 
Diva

Citat:

sa dea Domnul sa fie totul bine:npray:
pai...eu sunt stelista..dar parca au patit ceva baietii astia..
cum e scorul pentru clujeni? sper ca pozitiv:ok:

habar nu am cat ca eu ma uit la emisiune si stau pe net.Ionut e la meci(desi suntem mari stelisti).da la cum joaca steaua, eu ma reprofilez si il las numai pe ionut sa sufere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 01:00 
Diva

Citat:

cum adica e cam mic? ar trebui sa fie lung si ingust...cand te referi la el mic...adica nu e lung?

da, scuza-ma bamba..e scurt de fapt, la asta m-am referit prin marime..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2008, 01:03 
Diva

Citat:

da, scuza-ma bamba..e scurt de fapt, la asta m-am referit prin marime..

e ok...o sa trebuiasca monitorizat mai des ca sa se vada evolutia...dar sunt solutii...si daca intri in panica sa stii ca nu rezolvi nimic ba mai rau iti faci si tie si la micutz...nu fa efort, nu ridica greutati - astea is fff importante, du o viata calma, mananca hranitor si o sa fiti ok...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]