Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 18:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 13 Feb 2006, 14:30 
Diva

Citat:

Nici gand! Noi suntem din provincie, dar locuim in Bucuresti unde facem si nunta. Asa ca tot impreuna o sa stam si in saptamana aia, mai ales ca sunt atatea de finalizat si verificat. Si la cat stres si emotii vor fi..........cred ca vom fi foarte "cumintei" O:)! In plus, preotul ne-a spus sa postim saptamana aia miercuri si vineri (sau chiar toata saptamana; post ...si alimentar si...din acela :~*)si vineri sa mergem sa ne spovedim si sa ne impartasim. Ca om merge, ca n-om merge (dar cred ca aproape sigur mergem), noi o sa postim. Mai ales ca, dupa cum spuneam, nu cred ca va fi greu la emotiile dinaintea nuntii! :)

Da...de acord cu tine ...la cate pacate s-au facut pana la nunta...:devil::devil: ..ce rezolvi acum in 7 zile?? Post vom tine si noi ..si d-ala si "d-ala"...:-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: obiceiuri legate de nasi
MesajScris: 14 Feb 2006, 12:59 
Diva

Citat:
Stai sa vezi ce va fi redescoperit DUPA nunat, ca altfel de unde impresii de spre nunta :D

Da...hihiih...pe buna dreptate....dar ar putea sa posteze aici fostele mirese...cred ca ne-au abandonat...:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 01:24 
Diva

Citat:
salut sunt si eu o miresica a lui 2006 voi avea nunta in luna iunie. noi avem doua perechi de nasi si doresc sa intreb ce trebuie sa cumparam noi pt nasi , cine cumpara buchetele pt mireasa, pt nase, ce trebuie sa cumpere nasa pt mireasa? trebuie sa merg sa-mi cumpar rochia impreuna cu nasele?

Eu stiu ca dupa miri, nasii sunt cele mai importante personaje ale nuntii, de aceea, si ei trebuie sa poarte tinute de gala, dar nu de aceeasi culoare cu ale mirilor. Nasa trebuie sa aiba o rochie de seara colorata, la fel si buchetul de flori (niciodata albe ca cele din buchetul miresei), iar nasul costum negru sau de culoare inchisa, care sa simbolizeze sobrietatea; el trebuie sa aiba o cocarda diferita de cele ale celorlalti nuntasi.

In timpul petrecerii, nasul detine autoritatea, el conducand intreaga nunta. Spre dimineata nasa trebuie sa scoata voalul miresei si sa ii puna altceva pe cap (esarfa, palarie) semn ca mireasa a intrat in randul sotiilor.

La o saptamana dupa nunta, nasii trebuie sa raspunda chemarii preotului si sa-i aduca pe cei doi proaspeti soti inapoi in fata altarului, impreuna cu lumanarile de la slujba de cununie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:55 
Diva

Citat:

Eu stiu ca dupa miri, nasii sunt cele mai importante personaje ale nuntii, de aceea, si ei trebuie sa poarte tinute de gala, dar nu de aceeasi culoare cu ale mirilor. Nasa trebuie sa aiba o rochie de seara colorata, la fel si buchetul de flori (niciodata albe ca cele din buchetul miresei), iar nasul costum negru sau de culoare inchisa, care sa simbolizeze sobrietatea; el trebuie sa aiba o cocarda diferita de cele ale celorlalti nuntasi.

In timpul petrecerii, nasul detine autoritatea, el conducand intreaga nunta. Spre dimineata nasa trebuie sa scoata voalul miresei si sa ii puna altceva pe cap (esarfa, palarie) semn ca mireasa a intrat in randul sotiilor.

La o saptamana dupa nunta, nasii trebuie sa raspunda chemarii preotului si sa-i aduca pe cei doi proaspeti soti inapoi in fata altarului, impreuna cu lumanarile de la slujba de cununie.

yessss......am rezolvat-o pe soacra cu idiotenia cu lautarul si alte tampenii(gen hora in fata blocului)(X)(X)(X)(X)nu voi avea nimik din toate astea!!!:p:p:p....am reusit!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:22 
Diva

Citat:

Si eu am scapat de acordeonist si de hora. Da ti-am zis: n-am scapt de brazi.
Da oricum e mai bine:D

lasa-i ca sunt inofensivi...nu tipa si nici nu oracaie ca tziganul jegos!!ei pur si simplu miros frumos!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 00:06 
Diva

Citat:

De-aia nici n-am comentat prea mult:D

apropo...la noi nu este chestia cu brazii, nici nu am mai auzit de asta...dar nici nu cred ca mi-ar placea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 13:39 
Diva

Citat:

apropo...la noi nu este chestia cu brazii, nici nu am mai auzit de asta...dar nici nu cred ca mi-ar placea...

chestia asta cu brazii cum se numea parca? eu fac obiceiurile astea legate de nunta ca doar o data in viata am nunta mea nu?
eu fac treaba cu lautarul dar nu vreau sa fac hora aia,chiar nici nu s-a discutat macar. facem si chestia cu brazii mie mi se pare frumos.totusi obiceiurile tin de nunta ,fiecare le face in functie de preferinte si de zona cred.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:50 
Diva

Citat:

chestia asta cu brazii cum se numea parca? eu fac obiceiurile astea legate de nunta ca doar o data in viata am nunta mea nu?
eu fac treaba cu lautarul dar nu vreau sa fac hora aia,chiar nici nu s-a discutat macar. facem si chestia cu brazii mie mi se pare frumos.totusi obiceiurile tin de nunta ,fiecare le face in functie de preferinte si de zona cred.

se numeste " chestia cu brazi" :p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:51 
Diva

Citat:

Da, nu e musai sa sti cum se numeste, poti sa o faci, oricum, da mie mi se pare ca se sacrifica niste brazi si niste bani complet aiurea.....

da.da.da ...sa vina green peace ...sau garda nationala a mediului .,...sa sisteze sacrificarea brazilor!! :-`:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]