Citat:
sunt de acord cu chestia cu fata, gatul, decolteul, umerii si mainile... dar totusi... si ce e pe dedesupt conteaza... ca la urma urmei te faci pt tine si sotior... cum ar fi sa se ridice putin rochia si sa se vada 'mararul' de pe picioare? ca si celulita e o problema destul de neplacuta si la mine de cand am cam luat proportii. la 1.68 am ajuns la aproape 61kg. am inceput niste exercitii pt abdomen, fiindca si ala e cam...deranjant! si am si niste copane...

alibra vreu sa te intreb la ce cabinet mergi in c-ta? si cat te costa chestia aia? eu vreau sa merg si pe la sala... incerc sa tin un regim, daca reusesc, macar 4 kg sa slabesc...

vise, vise:. mai ales ca nu prea reusesc sa ma tin de regimuri...

(:gun:
s-a deschis un salon nou vis-a-vis de teatrul fantasio. abia peste 2 saptamani mi-am facut programarea. zi-mi cum iti dau un mesaj privat cu numele salonului si nr de telefon, ca sa nu fac reclama aici pe forum. am inteles ca intai iti face o diagnosticare si apoi iti recomanda tratamentul. nici eu nu prea pot sa ma tin de regimuri... speram ca e vreo fata care a mai facut impachetari de genul asta si daca stie ca dau rezultate.
si pentru cele care sunt reticente in privinta remodelarii corporale: nu o fac pentru ca vreau sa imi pun poalele in cap - e putin cam rautacioasa remarca voastra. e un tratament la care vroiam sa apelez mai demult, pentru ca problema pe care o am eu cu celulita e mai veche si nu am scapat doar cu gimnastica. am folosit si tot felul de creme anticelulitice, de la producatori locali pana la produse mai scumpicele, si nu doar cu masaj usor, ci cu masaj ceva mai intensiv si rezultatele au fost cam ...

(.
si sunt de acord si cu voi ca trebuie sa acorzi o importanta mai mare partilor care sunt la vedere, dar la partile la vedere nu prea am probleme.