Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 23:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: fotografia preferata
MesajScris: 17 Oct 2008, 19:05 
Diva

Citat:

da oare la 33-34 o sa fiu tot tanara?:party::party:

Cu ce va bateti voi capul! sunteti foc de simpatice! eu implinesc 35 de ani pe 24 decembrie! si ma simt o copila! si nici nu mi-am pus problema , ca vai, cand o sa am un bebe! doar ca pana acum nu s-a intamplat niciodata sa raman insarcinata! pana in martie, cand am aflat de visul meu de primavara! mai e un pic si Cosmin-Andrei o sa ne umple viata, ca suntem pe ultima suta de metrii!
Cand Doamne-Doamne hotareste sa vina barza, vine si gata! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2008, 19:51 
Diva

Citat:
Cu ce va bateti voi capul! sunteti foc de simpatice! eu implinesc 35 de ani pe 24 decembrie! si ma simt o copila! si nici nu mi-am pus problema , ca vai, cand o sa am un bebe! doar ca pana acum nu s-a intamplat niciodata sa raman insarcinata! pana in martie, cand am aflat de visul meu de primavara! mai e un pic si Cosmin-Andrei o sa ne umple viata, ca suntem pe ultima suta de metrii!
Cand Doamne-Doamne hotareste sa vina barza, vine si gata! :-*

ela, nici eu nu imi bat capul.si-l bat altii cand ma tot intreaba cand fac copii...o sa ii fac cand o sa fiu pregatita.daca asta e anul viitor sau peste 5 ani , nimeni nu stie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2008, 20:19 
Diva

Citat:

ela, nici eu nu imi bat capul.si-l bat altii cand ma tot intreaba cand fac copii...o sa ii fac cand o sa fiu pregatita.daca asta e anul viitor sau peste 5 ani , nimeni nu stie.

Laura, vei fi tanara si la 50, 60 ani...daca asa te vei simti tu...si eu ma mai inspaimant cand mai implinesc un an, dar nu ca as fi batrana ci ca pur si simplu parca nu as implini eu, mi se pare ca nu e adevarat, ca nu mi se potriveste varsta:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ce fel de mame vom fi
MesajScris: 24 Oct 2008, 18:41 
Diva

va dau un link sa vedeti ce fel de mame veti fi...in fct de zodie...:D
http://www.flu.ro/horoscop/horoscop_zod ... _de_zodie_

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce fel de mame vom fi
MesajScris: 24 Oct 2008, 20:23 
Diva

Citat:

Se potriveste ff mult dar nu in totalitate...la relatia cu tatal nu se prea potriveste decat numai pe jumatate...eu ma consult cu sotul in ceea ce o priveste pe alexia despre orice aspect...nu numai chestiile importante cum zic ei...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2008, 20:43 
Diva

Citat:

cat e de tare asta!!! mie imi place cum incepe: dragostea vietii tale: copiii:lol: ce m-au nimerit:nlol: dupa parerea lor as fi mai bine mama de baiat, ca pe fata as fi geloasa:really: in plus mi-ar fi si frica sa nu ma paraseasca iubitul!:-s psihanaliza, nu alta!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2008, 00:03 
Diva

Citat:
cat e de tare asta!!! mie imi place cum incepe: dragostea vietii tale: copiii:lol: ce m-au nimerit:nlol: dupa parerea lor as fi mai bine mama de baiat, ca pe fata as fi geloasa:really: in plus mi-ar fi si frica sa nu ma paraseasca iubitul!:-s psihanaliza, nu alta!;)

ha ha....la mine spune ca imi las copiii sa faca ce vor ei.Si eu tocmai asta urasc la parintii de copii rasfatati si incontrolabili.cu siguranta voi incerca sa fiu severa cu copilul meu.nu stiu daca o sa pot:p

da , clarut....frumos te-au nimerit:p:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2008, 19:35 
Diva

Citat:

ha ha....la mine spune ca imi las copiii sa faca ce vor ei.Si eu tocmai asta urasc la parintii de copii rasfatati si incontrolabili.cu siguranta voi incerca sa fiu severa cu copilul meu.nu stiu daca o sa pot:p

da , clarut....frumos te-au nimerit:p:nlol:

:p suntem in aceeasi oala, Laura..oricum eu:p nu stiu daca voi fi severa dar sigur nu voi face toate capriciile si sa ii las in voia sortii...voi incerca sa nu le impun ce sa faca si ce nu ci doar ii voi ghida sa urmeze un drum bun, zic eu.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2008, 03:55 
Diva

Citat:

e grav:hap_d: tocmai a aflat ca prin mine trec vre-o 100.000 volti trebuie sa-i spun lui Florin sa puna mai multe impamantari prin casa(X)(X):nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2008, 15:51 
Diva

Citat:

Mi se potriveste! eu voi fi o mamica-capricorn! de fapt sunt deja, nu?!?:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2008, 16:21 
Diva

Citat:

Chiar ca se potriveste, eu sunt mamica berbec !:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2008, 20:40 
Diva

Citat:

Chiar ca se potriveste, eu sunt mamica berbec !:D

Iti doresc multa sanatate ,feicire si sa ai parte de bebele tau:clap::flowers:%%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: bebe
MesajScris: 28 Oct 2008, 21:48 
Diva

hopa...lipsesc si eu cam juma de an si uite noutati...bravo,ayrun,sa fii o mamica fericita!!!:ndance:
eu am deja 4 luni de munca asidua si bebe nu vrea sa vina...si nu vrau sa intirzie mult k ar fi prea mare diferenta intre ei,cel mare face acus 4 ani...:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: bebe
MesajScris: 28 Oct 2008, 22:51 
Diva

Citat:
hopa...lipsesc si eu cam juma de an si uite noutati...bravo,ayrun,sa fii o mamica fericita!!!:ndance:
eu am deja 4 luni de munca asidua si bebe nu vrea sa vina...si nu vrau sa intirzie mult k ar fi prea mare diferenta intre ei,cel mare face acus 4 ani...:nbump:

bine ai revenit, Mariko!
cam rarut pe ghid!
ia o pauza de la serv si fa un fratior/surioara pt cel mic!
multa bafta si spor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2008, 22:50 
Diva

Citat:

bine ai revenit, Mariko!
cam rarut pe ghid!
ia o pauza de la serv si fa un fratior/surioara pt cel mic!
multa bafta si spor!

bine v-am regasit,fetelor!!ma bucur kj sinteti toate bine...cam rar,asa e dar..asta e sper sa revin in forta..:huh:si poate luna viitoare va spun k am si eu 2 liniute roz(?)cel putin sper.nu vreau o noua dezamagire:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2008, 00:01 
Diva

Citat:

bine v-am regasit,fetelor!!ma bucur kj sinteti toate bine...cam rar,asa e dar..asta e sper sa revin in forta..:huh:si poate luna viitoare va spun k am si eu 2 liniute roz(?)cel putin sper.nu vreau o noua dezamagire:cry:

MARIKO, SALUTARE!!!!unde ai disparut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2008, 22:07 
Diva

la serviciu...:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2008, 02:11 
Diva

salutare si de la noi!
nu am mai reusit sa intru de ceva vreme... dar in seara asta profit ca tati nu e acasa; asa ca am culcat gogoasa mai devreme si mai citesc pe aici cate ceva :D..
noi suntem bine. gogoasa creste si se schimba de la o zi la alta (manca-o-ar mama pe ea de gaza scumpa :love:). toata ziua cantam si ne jucam si barfim, ma rog, ca fetele. are 5 luni jumatate deja si nici nu stiu cand a trecut timpul. copilul asta e o minune, ne umple sufletul de bucurie cu zambetul ei de babuta stirba. am incercat sa mai pun poze, dar n-am reusit decat una pe la "diverse", la instrumente imi da numai erori :nerv:... oricum, nu e fotogenica cat e de haioasa (ce sa fac, o laud, ca doar e a mea, cine sa mi-o laude daca nu eu? :D)
ela, sper ca esti bine, ca de frumoasa esti frumoasa tare. abia astept poze cu puiul tau. si pe Sabin Alexandru mi-ar placea sa-l vad. imi place ca se mareste gasca de bibiloi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2008, 02:50 
Diva

Citat:
salutare si de la noi!
nu am mai reusit sa intru de ceva vreme... dar in seara asta profit ca tati nu e acasa; asa ca am culcat gogoasa mai devreme si mai citesc pe aici cate ceva :D..
noi suntem bine. gogoasa creste si se schimba de la o zi la alta (manca-o-ar mama pe ea de gaza scumpa :love:). toata ziua cantam si ne jucam si barfim, ma rog, ca fetele. are 5 luni jumatate deja si nici nu stiu cand a trecut timpul. copilul asta e o minune, ne umple sufletul de bucurie cu zambetul ei de babuta stirba. am incercat sa mai pun poze, dar n-am reusit decat una pe la "diverse", la instrumente imi da numai erori :nerv:... oricum, nu e fotogenica cat e de haioasa (ce sa fac, o laud, ca doar e a mea, cine sa mi-o laude daca nu eu? :D)
ela, sper ca esti bine, ca de frumoasa esti frumoasa tare. abia astept poze cu puiul tau. si pe Sabin Alexandru mi-ar placea sa-l vad. imi place ca se mareste gasca de bibiloi :D

Gina, cat ma bucur ca mai aflam vesti de la tine...tare imi place sa citesc cele scrise de tine... va pup si cresteti mari si frumoase!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2008, 15:10 
Diva

Citat:
si pe Sabin Alexandru mi-ar placea sa-l vad. imi place ca se mareste gasca de bibiloi :D

gina, poti sa-l vezi la poze diverse pag 2, inca nu am bagat la instrumente
sau binenteles pe hi5 :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]