Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 08:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nr. de invitati si de confirmari
MesajScris: 24 Feb 2006, 13:57 
Diva

Citat:
poate nu patim nimic ciudat cu banii daca punem pe mese plicuri cu numele.
noi avem si "tineret" :) colegi si prieteni care nici nu vreau sa-mi puna bani in plic... le-am si spus ca nu am pretentii, mai ales de la studenti :)

apropo...eram in gara in Marasesti cu mai multi colegi si ne-a cerut un tiganus bani. Raspunsul a foat dat de un coleg: "nu avem mai bani ca suntem studenti" si tiganusul a zis "ma scuzati, nu stiam ca sunteti studenti" de atunci ne tot amuzam ca tare ar fi fost sa scoata el 10 mii si sa ne dea sa ne luam tigari. :-`
gaby

super tare faza!!nici eu nu am pretentii de la aia mici .....dar cel mai bine e sa pui plicuri cu numele ....ca sa nu fie surprize ...dupa!!:-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 27 Feb 2006, 13:38 
Diva

Citat:
asa e mai bine sa sune mamele si gata si noi prietenii nostri.ce atatatea carduri multi nici nu stiu ce insemna:o

Nici eu nu voi face carduri ...poate si din cauza ca , in principiu, cam stiu cine va veni si cine nu.Si in plus de asta nu cred ca o duce mintea pe grand'ma' ce e ala card de confirmare....:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:58 
Diva

Citat:

Eu am invitati multi si mai ales in partea lui Iubi sunt multi cu care parintii lui nu au tinut legatura neaparat prin telefon si trebuie sa fie numerele pe ceva. Oricum eu o sa le pun sa sune si de cate 10 ori sa fiu sigura:D

mi-a zis soacra-mea o bomba...ca ea vrea sa dea invitatiile celor din partea ei ..cu 2 saptamani inainte!:o:o:o:o:om-a socat! treaba ei ..sper sa-i cunoasca pe respectivii destul de bine incat sa se riste ...eu i-am zis ca la restul invitatiilor le voi da prin iunie-iulie....cu cel putin o luna before..ca sa aiba timp sa puna un avans si o lichidare deoparte!!:o):(:p:-`:-`:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 20:16 
Diva

Citat:
noi le vom da cu aproximativ 2 luni inainte! de ce pentru ca luna cand avem noi nunta este o luna de concedii si vreau ca omul sa stie cum sa isi planifice concediul asa ca daca are placere vine si la nunta mea! :)

exact asa m-am gandit si eu....:ok::wok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 22:02 
Diva

Citat:

Asta a fost unul dintre motivele pt care am ales septembrie, ca se mai intoarce lumea din concediu.
Da eu oricum am anuntat din timp ca ma marit. De anul trecut.
Si cred ca si soacra-mea la fel.
Nu-mi fac probleme, dar vreau sa fie date din timp:ok:

da...depinde si de oamenii pe care-i inviti la nunta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 23:51 
Diva

Citat:

Pai da, ca daca ai apropiati, nu stai prea stresata:ok:

sper sa nu avem nici una dintre noi probleme cu confirmarile...dar stiti ca se poate intampla si altfel...adica sa nu vina la nunta persoane care au confirmat ca vin...la frate-miu la nunta asa s-a intamplat...n-au venit multi care au confirmat...dar mai stiu o nunta la care doar 2 persoane n-au venit...deci au fost doar 2 meniuri de platit in plus...fericita situatie...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 16:59 
Diva

Citat:

sper sa nu avem nici una dintre noi probleme cu confirmarile...dar stiti ca se poate intampla si altfel...adica sa nu vina la nunta persoane care au confirmat ca vin...la frate-miu la nunta asa s-a intamplat...n-au venit multi care au confirmat...dar mai stiu o nunta la care doar 2 persoane n-au venit...deci au fost doar 2 meniuri de platit in plus...fericita situatie...:)

eu o sa-i sun cu o sapt inainte pe toti...si le zic de la obraz..ca-mi permit..si-asa nu sunt multi. Apoi ...in seara cu pricina...stau pana la 21:30 si daca vad ca X nu apare il sun....fie ca nu mai vb cu el o viata da-l torn..sa-i fie rushine!!:D:.:D:.:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 17:41 
Diva

Citat:

eu o sa-i sun cu o sapt inainte pe toti...si le zic de la obraz..ca-mi permit..si-asa nu sunt multi. Apoi ...in seara cu pricina...stau pana la 21:30 si daca vad ca X nu apare il sun....fie ca nu mai vb cu el o viata da-l torn..sa-i fie rushine!!:D:.:D:.:.

e bine asa cum ai zis si tu sa sunam cu o saptamana-doua inainte sa vedem care cum vine . mie una imi place ca sa vina in mare cei pe care ii invitam de la iubi si de la mine . ;) la noi e cat de cat bine ca nu avem multi invitati doar vreo 35 familii si nu avem la multi de sunat.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:37 
Diva

Citat:

:rocker: Eu o sa-i spun mamei lu Iubi sa-i ameninte asa cand o fi sa-i sune pt confirmare:rocker:
E super faza.

Am vb. si eu cu maica-mea...si i-am zis ca o sa sterg de pe lista rudele din partea ei! Ca sunt neserioase! Mai bine sa trec mai putini pe lista decat mai multi si sa nu vina!!:p:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 16:51 
Diva

Noi o sa inmanam toate invitatiile personal, pentru prieteni este simplu iar cele pentru rude si prietenii parintilor vom merge impreuna cu acestia ... si lasam tuturor cate o carte de vizita cu numerele noastre de telefon, desi sunt sigura ca nu se vor ingramadi sa sune ei si tot noi vom fi cei care o vom face.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]