Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 19:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 07 Noi 2008, 17:17 
Diva

Citat:
ma gandeam...voua nu va e dor de tinerete?:) stiu ca toate sunteti tinere:lol: eu una ma refer la perioada studiilor, cand nu aveam un sv permanent, cand lucram pe la tot felul de hostessuri si promotii, cand beam tanita in camera de camin, cand incercam sa invat cu prietena mea in timpul sesiunii si inevitabil discutam despre barbati, hainute, visuri...:love: sau ne barfeam celelalte 2 colege de camera:-` ah, si cand plecam la cursuri, ca doua floricele si in fata ase-ului ne gandeam ca parca am bea o cafea inainte:lol: si era frumos...

buna, fetelor!!!!
am scapat si eu de vizita....ma pot relaxa.
clarut, te-a prins melancolia?sa stii ca mie nu imi este dor de perioada studentiei.a fost frumos, dar nu mai vreau sa revin.imi place mai mult viata mea e acum.
singurul lucru pe care il regret si care imi lipseste e vacanta!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 18:04 
Veteran

buna, fetelor!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 19:26 
Diva

Citat:

buna, fetelor!!!!
am scapat si eu de vizita....ma pot relaxa.
clarut, te-a prins melancolia?sa stii ca mie nu imi este dor de perioada studentiei.a fost frumos, dar nu mai vreau sa revin.imi place mai mult viata mea e acum.
singurul lucru pe care il regret si care imi lipseste e vacanta!!!

sunt pe fundul butoiul chiar:lol: da' si mie imi place viata de acum...sunt multe lucruri pe care mi le doream in studentie si pe care abia acum am ajuns sa le fac. dar, iesirile cu fetele/ca fetele nu mai sunt aceleasi, nu mai am chef:(..si ma enerveaza programul asta de pensionar pe care-l am acum. in studentie tot timpul puneam ceva la cale...acum nu pun decat mana pe telecomanda :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 23:23 
Diva

Citat:

sunt pe fundul butoiul chiar:lol: da' si mie imi place viata de acum...sunt multe lucruri pe care mi le doream in studentie si pe care abia acum am ajuns sa le fac. dar, iesirile cu fetele/ca fetele nu mai sunt aceleasi, nu mai am chef:(..si ma enerveaza programul asta de pensionar pe care-l am acum. in studentie tot timpul puneam ceva la cale...acum nu pun decat mana pe telecomanda :-`

clarut si eu am trecut chiar zilele trecute prin aceste amintiri. doar ca eu nu am terminat ase-ul ci atf-ul si, ca si ayrun, nu am stat in camin. insa restul amintirilor se potrivesc de minune cu ale mele :) si cum mai fugeam de la cateun curs nesuferit..si ne strangeam mai multi in barul de vis-a-vis de facultate, la Papilon..nu mai zic de chefurile celor din anii mai amri si de alte specialitati..era o adevarata recunoastere sa te invite si sa ajungi acolo :ok:
eh..dar au trecut, s-au dus ..asa de repede ca acu parca nici nu mai stii cand s-au intamplat. :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 00:26 
Diva

Citat:

clarut si eu am trecut chiar zilele trecute prin aceste amintiri. doar ca eu nu am terminat ase-ul ci atf-ul si, ca si ayrun, nu am stat in camin. insa restul amintirilor se potrivesc de minune cu ale mele :) si cum mai fugeam de la cateun curs nesuferit..si ne strangeam mai multi in barul de vis-a-vis de facultate, la Papilon..nu mai zic de chefurile celor din anii mai amri si de alte specialitati..era o adevarata recunoastere sa te invite si sa ajungi acolo :ok:
eh..dar au trecut, s-au dus ..asa de repede ca acu parca nici nu mai stii cand s-au intamplat. :rolleyes:

hello fetele!
si la mine a trecut azi vizita de la serv a fost ieri si azi.ieri a fost cam aiurea...dar a trecut...cu ceva lacrimi aseara dar noroc de sotul meu care mi-a fost alaturi.
azi a trecut si ma asteapat inventar duminica noapte liber luni si air serv...si inventare:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 00:44 
Senior

Buna seara fetele.Nu am reusit sa mai scriu pe forum,dar am citit tot.Ayrun sa-ti traiasca baietelul, sa fifi sanatosi si sa va bucurati de el.Daria sa ai o sarcina usoara.Laura super tari pozele,am incercat si eu.Madutz rochita ta e super frumoasa,vei fi o mireasa superba.Alina ai fost o mireasa splendida.Bamba sa-ti traiasca fetita,o scumpete.Clarut si mie imi este foarte dor de studentie,perioada in care mereu aveam cate ceva de facut.Roxana bafta multa la inventar.Va salut pe toate,Cora,Bibi(unde este?)Mihaela,Ramonelle,daca am omis pe cine scuze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 03:09 
Diva

Citat:
Buna seara fetele.Nu am reusit sa mai scriu pe forum,dar am citit tot.Ayrun sa-ti traiasca baietelul, sa fifi sanatosi si sa va bucurati de el.Daria sa ai o sarcina usoara.Laura super tari pozele,am incercat si eu.Madutz rochita ta e super frumoasa,vei fi o mireasa superba.Alina ai fost o mireasa splendida.Bamba sa-ti traiasca fetita,o scumpete.Clarut si mie imi este foarte dor de studentie,perioada in care mereu aveam cate ceva de facut.Roxana bafta multa la inventar.Va salut pe toate,Cora,Bibi(unde este?)Mihaela,Ramonelle,daca am omis pe cine scuze.

ade...esti o scumpa..iti multumesc si sper din tot sufletul ca va fi asa...pupici la fete...
bine ca ai scapat cu viata laura...:)) glumeam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 13:29 
Diva

neata!la multi ani celor ce poarta numele Mihail,Gavril!Adelina,foarte dragute pozele!bine ca te-ai hotarat sa le faci!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 14:50 
Senior

Buna fetelor.La multi ani pt cei care-si serbeaza ziua de nume astazi.Pe langa Adelina ma chiama si Mihaela,deci La multi anis i pt mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 14:53 
Senior

Multumesc Ral,pozele le-am facut datorita voua,m-ati convins si sustinut,multumesc.Am pus o poza la Foto artistice,este singura pe care mi-a dat-o,mi-a zis fotograful ca mai dureaza pana le prelucreza si face alumul,cand le voi avea le voi pune.Va doresc o zi frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 16:02 
Diva

Citat:
Multumesc Ral,pozele le-am facut datorita voua,m-ati convins si sustinut,multumesc.Am pus o poza la Foto artistice,este singura pe care mi-a dat-o,mi-a zis fotograful ca mai dureaza pana le prelucreza si face alumul,cand le voi avea le voi pune.Va doresc o zi frumoasa

buna fetelor!
la multi ani pt cele care serbeaza astazi ziua de nume, distractie placuta si tot ce va doriti.:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 17:39 
Diva

Citat:
buna fetelor!
la multi ani pt cele care serbeaza astazi ziua de nume, distractie placuta si tot ce va doriti.:champagne:

buna fetele....la multi ani la toate mihaelele si mihai si gabitii...:glass::ncake:
sa fie numai fericire in viata voastra si numai soare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 22:06 
Diva

Citat:
buna fetele....la multi ani la toate mihaelele si mihai si gabitii...:glass::ncake:
sa fie numai fericire in viata voastra si numai soare...

Buna seara fetelor!
La multi ani sarbatoritilor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 23:06 
Diva

Citat:

Buna seara fetelor!
La multi ani sarbatoritilor!

da , la multi ani tuturor sarbatoritilor !

si buna seara fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2008, 01:18 
Senior

Buna seara fetele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 12:16 
Diva

Buna dimineata!!

Sa aveti o saptamana usoara!!!:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 12:43 
Senior

Buna dimineata.
O zi cat mai frumoasa sa aveti fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 13:21 
Diva

buna dimineata fetele..ce faceti?
cum fu week endul? eu l-am avut linstit pot spune...va pup si saptamana ce urmeaza as vrea sa nu mai fie asa de amortita...:lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 17:03 
Veteran

buna fetele!
multumesc pentru urari, dar la mine a fost o zi ca toate celelalte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 17:03 
Veteran

si o saptamana buna, ca eu am inceput-o prost rau

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]