Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 248 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intrebari
MesajScris: 30 Oct 2008, 19:54 
Junior

Citat:
multumesc fetele ,sunteti dragutze!si prompte!dar totusi...20 de minute nu e cam putin???sunt si eu pisaloaga precum o baba...:love:

dupa parerea mea nu are cum sa dureze doar 20 minute,nu vad cum...ca doar nu citeste rezumatul... :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2008, 16:18 
Nou Venit

Citat:
multumesc fetele ,sunteti dragutze!si prompte!dar totusi...20 de minute nu e cam putin???sunt si eu pisaloaga precum o baba...:love:

Este putin, dar ce sa-i faci? Ii spui la preot: "Stai nene, unde fugi ca mai ai de citit?":argue: Nu prea ai cum:wall:. Problema este ca in Bucuresti am vazut si genul acesta de slujbe (la nasii mei) si cand au arvunit biserica, au fost anuntati sa se astepte la 1h si 30 min de slujba. Inchipuie-ti ce fete au facut cand au plecat efectiv preotii in altar dupa circa 20 min si isi asteptau banii.:eek: Iti venea sa te duci dupa ei.....:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2008, 01:06 
Diva

Citat:

Este putin, dar ce sa-i faci? Ii spui la preot: "Stai nene, unde fugi ca mai ai de citit?":argue: Nu prea ai cum:wall:. Problema este ca in Bucuresti am vazut si genul acesta de slujbe (la nasii mei) si cand au arvunit biserica, au fost anuntati sa se astepte la 1h si 30 min de slujba. Inchipuie-ti ce fete au facut cand au plecat efectiv preotii in altar dupa circa 20 min si isi asteptau banii.:eek: Iti venea sa te duci dupa ei.....:mellow:

foarte urat!!!atat pot spune.eu cred ca am sa merg sa asist personal la o slujba.si daca chiar dureaza atat...renunt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 01:20 
Diva

BUNA!tot eu cu o intrebare...era pe aici pe undeva o lista cu ce sa faci cu 9 luni inainte,cu 8 ,cu7 si asa mai departe...noi dupa ea ne-am ghidat ca sa vedem daca cutare sau cutare lucru se face la timp sau e prea devreme.numai ca am cam pierdut-o.unde as putea s-o gasesc? :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 15:10 
Senior

Citat:
BUNA!tot eu cu o intrebare...era pe aici pe undeva o lista cu ce sa faci cu 9 luni inainte,cu 8 ,cu7 si asa mai departe...noi dupa ea ne-am ghidat ca sa vedem daca cutare sau cutare lucru se face la timp sau e prea devreme.numai ca am cam pierdut-o.unde as putea s-o gasesc? :party:

buna, cauta la instrumente - lista completa d sarcini.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 22:36 
Diva

Citat:

buna, cauta la instrumente - lista completa d sarcini.

stefy iti multumesc,esti asa de prompta si saritoare:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 23:10 
Senior

Citat:
stefy iti multumesc,esti asa de prompta si saritoare:lips:

cu placere. nu intru ft des, si atunci incerc sa ma uit in mare mai p toate subiectele sa vad c s-a mai scris si unde cred ca as avea d adaugat ceva sau am informatia ceruta ... e cam greu sa acoperi toate subiectele intr-o zi si am observat ca fetele intra mai mult d p prima pagina unde sunt trecute ultimele mesaje.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2008, 13:16 
Diva

Citat:

cu placere. nu intru ft des, si atunci incerc sa ma uit in mare mai p toate subiectele sa vad c s-a mai scris si unde cred ca as avea d adaugat ceva sau am informatia ceruta ... e cam greu sa acoperi toate subiectele intr-o zi si am observat ca fetele intra mai mult d p prima pagina unde sunt trecute ultimele mesaje.

asa e ai dreptate...dar este bine sa intri pe majoritatea subiectelor ,pentru ca in acest fel poti ajuta ,sau oferi o parere cuiva..te pup:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 12:24 
Diva

Citat:
asa e ai dreptate...dar este bine sa intri pe majoritatea subiectelor ,pentru ca in acest fel poti ajuta ,sau oferi o parere cuiva..te pup:-*

eu am acasa lista pe niste pagini din revista.Am citit si eu dar sicer sa iti spun incerc sa le fac pe toate inainte de cum scrie acolo.Is emoitionata privind evenimentul si vreau sa le fac pe toate deodfata si din timp.Sper sa termin inainte cu o saptamana cu toate si apoi sa stau sa ma odihnesc si sa le fac pe cele ce au ramas...mai de ultim moment.pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 22:43 
Diva

si eu sunt tot ca tine pufy...mi-e groaza sa nu raman in urma cu ceva.eu trebuie sa fac si licenta si banchetul de sfarsit de an si nunta...deci...va dati seama,...:drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2008, 13:39 
Diva

Citat:
si eu sunt tot ca tine pufy...mi-e groaza sa nu raman in urma cu ceva.eu trebuie sa fac si licenta si banchetul de sfarsit de an si nunta...deci...va dati seama,...:drool:

Oau tu chiar ai multe de facut...mutl succes in toate ....sper sa nu uiti nimik...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 23:04 
Diva

Citat:
Oau tu chiar ai multe de facut...mutl succes in toate ....sper sa nu uiti nimik...

iti multumesc ,esti o scumpa...speram sa iesim cu totul ok!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 23:54 
Senior

Citat:

asta asa e. incerc sa intru mai p toate, dar ... nici p ghid nu prea mai pot intra in fiecare zi. am rezolvat si eu cu biserica si cu foto si as mai avea muzica care tb sa o gasesc tare repede ca e destul d tarziu.
spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 12:58 
Diva

Citat:

asta asa e. incerc sa intru mai p toate, dar ... nici p ghid nu prea mai pot intra in fiecare zi. am rezolvat si eu cu biserica si cu foto si as mai avea muzica care tb sa o gasesc tare repede ca e destul d tarziu.
spor la pregatiri!

chiar trebuie sa incerci sa gasesti muzica pentru ca e cam tarziu....sunt multi care fac contracte si cu 2 ani inainte si risti sa te chinui cam mult pana gasesti ceva si sa fie si calitativ...succes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 13:06 
Diva

Citat:
chiar trebuie sa incerci sa gasesti muzica pentru ca e cam tarziu....sunt multi care fac contracte si cu 2 ani inainte si risti sa te chinui cam mult pana gasesti ceva si sa fie si calitativ...succes

cu 2 ani inainte???adica inainte sa te decizi ca te casatoresti?:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 13:09 
Diva

Citat:

cu 2 ani inainte???adica inainte sa te decizi ca te casatoresti?:nlol::nlol:

Pe bune ca asa este...cand am fost de am facut contractul cu muzica mi-au spus ca au pana in 2010 contracte facute din vara...deci crede-ma ca e ciudat , dar totusi adevarat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 13:17 
Diva

Citat:
Pe bune ca asa este...cand am fost de am facut contractul cu muzica mi-au spus ca au pana in 2010 contracte facute din vara...deci crede-ma ca e ciudat , dar totusi adevarat

foarte ciudat.mie si cu un an inainte imi pare mult.desi si noi am facut cu cateva luni inainte.dar cu 2......deja se exagereaza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 13:21 
Diva

Citat:

foarte ciudat.mie si cu un an inainte imi pare mult.desi si noi am facut cu cateva luni inainte.dar cu 2......deja se exagereaza

Si mie mi se pare exagerat..Chiar m-am minunat cand am auzit si nu sunt singura.Si cei de la muzica s-au mirat.Au spus ca nu stii ce se va intampla intr-un an de zile dapa-i in 2 ani...poti sa te certi si sa te impaci de o mie de ori:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 17:01 
Diva

Citat:
Si mie mi se pare exagerat..Chiar m-am minunat cand am auzit si nu sunt singura.Si cei de la muzica s-au mirat.Au spus ca nu stii ce se va intampla intr-un an de zile dapa-i in 2 ani...poti sa te certi si sa te impaci de o mie de ori:D
poate mai exagereaza si ei ca sa para foarte cautati :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 19:30 
Diva

Citat:
poate mai exagereaza si ei ca sa para foarte cautati :-`

Da sa stii ca se poate si asa....dar si eu cunosc doua cupluri care au rezervat din vara asta pentru vara anului 2010...deci sincer nu mai stiu ce sa cred

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 248 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]