Mama mea cand era fata facea colectie de servetele...(servetele de masa, din hartie) iar eu cand mai gasesc ceva frumos, cumpar si pun cate unul la colectie....sunt destul de multe, uneori ma gandesc sa le arunc ca ocupa pea mult spatiu, sunt depozitate in cutii...
Mai am calendare de astea micute, de portofel sau cum le spune....astea le am doar din 1996...sunt dragute

unele le-am luat ca si amintiri de pe unde am fost si au ajuns asa de multe ca sunt ca si o colectie
Mai am monede, anul acesta cand am fost in Germania, mi-am luat de acolo o mapa cu toate monedele de E din toate tarile...inca nu e plina dar mai este vreme
Imi place sa ma joc cu copii (copii mici de 1 an) si sa le cumpar tot felul de chestii chiar daca nu imi sunt rude si nu sunt zile speciale
Imi place sa ma uit la fotbal, sa ma duc pe stadion, sa ma duc la meciurile iubitului meu...m-as duce si in cantonamente

) dar nu am voie

....(de ziua mea am primit o flanela cu CFR si imi place la nebunie

)
Imi place sa ma duc la cumparaturi, sa fotografiez tot felul de chestii....cel mai mult imi place sa fotografiez flori, copaci...etc

...dar am fotografiat pana si deseuri care arata super

)) (in poza bineinteles)
Imi place sa ma uit la filme, numai ca nu prea am timp
Iubesc calatoriile, mai ales vara pe la munte sa culeg flori
s.a.m.d