Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 14 Noi 2008, 16:42 
Veteran

Citat:
Multumesc fetelor.sunteti niste scumpe.

la multi ani! si tot ce-ti doresti!
pai daca tu te simti batrana la 25 de ani, eu ce sa mai zic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 16:43 
Veteran

am uitat salutarea
buna , fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 19:26 
Diva

Citat:
Multumesc fetelor.sunteti niste scumpe.

eu sincer nu inteleg de unde supararea asta legata de varsta?????la 25 de ani te simti batrana???cum te vei simti la 50?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 20:36 
Diva

Citat:

eu sincer nu inteleg de unde supararea asta legata de varsta?????la 25 de ani te simti batrana???cum te vei simti la 50?

buna fetelor

legat de varsta, daca imi aduc bine aminte si eu am fost putin intoarsa cand am facut 25 de ani, dc ? nu stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 20:42 
Diva

Citat:

asa-s femeile, neintelese:lol: probabil ca avem nevoie de atentie, sa ni se spuna ca nu suntem batrane, suntem de fapt mai frumoase ca oricand!:lol: asta fireste dc fetele n-au spus-o in gluma. eu una tot timpul zic ca sunt batrana, dar intotdeauna glumesc! asta asa, ca sa nu dati cand o sa mai scot vreo perla d-asta:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 20:54 
Diva

Citat:
asa-s femeile, neintelese:lol: probabil ca avem nevoie de atentie, sa ni se spuna ca nu suntem batrane, suntem de fapt mai frumoase ca oricand!:lol: asta fireste dc fetele n-au spus-o in gluma. eu una tot timpul zic ca sunt batrana, dar intotdeauna glumesc! asta asa, ca sa nu dati cand o sa mai scot vreo perla d-asta:lol:

daaaa, cred ca ai dreptate:D, avem nevoie de atentie si rasfatz:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 20:56 
Senior

Buna seara fetele.Nu am zis ca ma simt batrana ci ca ma simt ciudat.Toti in jurul meu ma tot intreba cum e sa imbatranesti cu un an?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 20:58 
Senior

Astazi a fost o zi frumoasa( si inca nu s-a terminat)M-a felicitat sotul intr-un mod foarte original,familia,colegii si acum ies in oras cu prietenii.La 25 de ani am parte de tot ce-imai frumos in viata.
o seara placuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 21:56 
Diva

Citat:
Astazi a fost o zi frumoasa( si inca nu s-a terminat)M-a felicitat sotul intr-un mod foarte original,familia,colegii si acum ies in oras cu prietenii.La 25 de ani am parte de tot ce-imai frumos in viata.
o seara placuta

ne bucuram mult pentru tine...asta meritam cu toatele...sa fim iubite si sa ne simtim bine...dar ar fi bine ca nu doar de ziua noastra de nastere...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 02:39 
Diva

Citat:
o seara placuta

La multi ani si sa fii fericita alaturi de cei dragi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 02:41 
Diva

Citat:

chiar nu am patit nimic, dar noi din pacate, chiar daca ne bucuram de prezenta celor dragi,m-am cam saturat sa fiu tot pe drumuri.
Anul asta trebuie sa fugim in 24 la Zalau(de unde este Ionut), in 25 la Tg-Mures (de unde sunt eu), si in 27 sa fim in Bucuresti, sa plecam in concediu.

Te inteleg perfect ... si eu m-am saturat de dus de la mama la mama soacra si invers, noi suntem amndoi din Buzau, cand stam la bucuresti e ok dar cand mergem acasa suntem terminati tot mutandu-ne de colo colo, ajungem in bucuresti super obositi... si de sarn\batori si mai rau:( dar....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 02:43 
Diva

Citat:

buna fetelor

legat de varsta, daca imi aduc bine aminte si eu am fost putin intoarsa cand am facut 25 de ani, dc ? nu stiu

Si eu ma gandeam intr-o zi ... in curand o sa implinesc 25 ani... era ceva ciudat... cred ca e ceva la mijloc asa ne apropiem mai mult de 30... dar e frumos!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 19:56 
Diva

Citat:

Te inteleg perfect ... si eu m-am saturat de dus de la mama la mama soacra si invers, noi suntem amndoi din Buzau, cand stam la bucuresti e ok dar cand mergem acasa suntem terminati tot mutandu-ne de colo colo, ajungem in bucuresti super obositi... si de sarn\batori si mai rau:( dar....

macar voi sunteti in acelasi oras simo dar noi cand venim in vizita trebuie sa ne pendulam intre Zalau si Sibiu...unde mergem prima data, cat stam in fiecare parte, muta si cara bagaje..offf...numai cand ma gandesc la asta imi piere cheful de vizita...si acum cu fata o sa fie si mai si...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 20:21 
Diva

Citat:

macar voi sunteti in acelasi oras simo dar noi cand venim in vizita trebuie sa ne pendulam intre Zalau si Sibiu...unde mergem prima data, cat stam in fiecare parte, muta si cara bagaje..offf...numai cand ma gandesc la asta imi piere cheful de vizita...si acum cu fata o sa fie si mai si...

Da... stiu cum este... noi mai mergem si o data la 2 saptamani acasa asa ca....nici nu mai vreau sa ma mai gandesc dar cred ca in curand vom mai rari vizitele ca eu una nu mai pot nioci nu apuc sa despachetez bine ca iar fac bagajul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 21:06 
Diva

buna,buna!ce faceti?eu urmez niste cursuri ce au loc sambata si duminica si parca nici nu simt ca e weekend:nscmoll:la 7 trezirea :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2008, 23:45 
Diva

Citat:
buna,buna!ce faceti?eu urmez niste cursuri ce au loc sambata si duminica si parca nici nu simt ca e weekend:nscmoll:la 7 trezirea :cry:

Hmmmmm, urat moment, cu astefel de cursuri in weekend... eu astazi m-am rasfatat si m-am trezit la 10.00 si am lenevit pana pe la 12.00 la o cafea, apoi la cumparaturi si dupa ce ne-am intors din oras... partea cea mai grea pe ziua de azi curatenie in casa!! Dar in 30 minute terminam... abia astept sa ma relaxez si eu un pic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 12:21 
Diva

Citat:

Hmmmmm, urat moment, cu astefel de cursuri in weekend... eu astazi m-am rasfatat si m-am trezit la 10.00 si am lenevit pana pe la 12.00 la o cafea, apoi la cumparaturi si dupa ce ne-am intors din oras... partea cea mai grea pe ziua de azi curatenie in casa!! Dar in 30 minute terminam... abia astept sa ma relaxez si eu un pic!

Buna dimineatza fetelor! Vreau si eu leneveala pana la 12 sa stau sa ma lafai la televizor ,etc...Dar cu facultatea asta cam greu.eu sunt la muzica si profu de specialitate face concerte aproape in fiecare sfarsit de saptamana ...si azi am de cantat cam obositor...asa trece repede timpul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 14:41 
Diva

Buna dimineata!

Fetelor voi pe unde va petreceti Revelionul??

Eu voi lucra asa ca nu imi permit sa plec prea departe de Bucuresti si nici nu am rezervat nimic ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 22:40 
Diva

super pufii...nu stiam ca stii sa canti...si la mine e la fel..si eu sunt la facultate,dar sunt in anul v si e mai lejer.de la anul va fi mai greu ca-mi pregatesc licenta!
de revelion nu mergem nicaieri,poate un pik la nasi,merg doar eu dee pe 18 pe 25 s-o vizitez pe mama,si asa ca nu se mai merge nicaieri!pupik la fete:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2008, 23:37 
Diva

Citat:
Buna dimineata!

Fetelor voi pe unde va petreceti Revelionul??

Eu voi lucra asa ca nu imi permit sa plec prea departe de Bucuresti si nici nu am rezervat nimic ...

noi mergem in italia si in franta.e primul an cand plec din tara de revelion.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]