Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 16:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vine bebelusul meu!!!!
MesajScris: 14 Noi 2008, 00:45 
Diva

Citat:

Cristina de pe forum, care era si ea insarcinata:lol: oare a nascut deja?:unsure:

nu cred ca a nascut.parca nu era asa de inaintata sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Vine bebelusul meu!!!!
MesajScris: 14 Noi 2008, 20:39 
Diva

Citat:

nu cred ca a nascut.parca nu era asa de inaintata sarcina.

chiar si eu ma gandeam la cristina, cred ca se apropie momentul si la ea, am vazut ca nu a mai intrat de vreo 4 luni (?)
sper ca e bine

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Bebelusul meu frumos a implinit o saptamana deja!
MesajScris: 17 Noi 2008, 02:59 
Diva

Buna dragele mele! Asa cum v-am spus, vineri pe 7 nov a venit pe lume frumosul si gingasul meu Cosminel care e o minunatie de baietel, mi-a zambit din a doua zi cand am avut si ocazia sa-l tin in brate pentru prima oara!! operatia in sine a fost destul de ... cum sa spun?! deocamdata incerc acel sentiment ca nu mai vreau sa trec prin asemenea experienta (desi stiu ca peste vreo doi ani o sa uit si oricum ne dorim o surioara pentru baietelul nostru!!) mi-a fost rau in timpul operatiei, ma c-am luase valul ca sa zic asa :~* prima noapte a trecut bine, sambata dimineata am fost copil cuminte si m-am ridicat din pat, am facut baie, m-am plimbat pe coridoarele clinicii tantosa desi ma durea operatia si imi venea sa merg incovoiata ca o babuta! :p dar nu degeaba zice sotul meu ca sunt o incapatanata! dupa amiaza a fost destul de dureroasa, iar am plans, pe tacute, apoi ziua urmatoare a fost mai bine si tot asa ...
Prima intalnire cu micutul Cosminel??! mirifica!!! mi l-a aratat imediat ce l-a scos din burtica, era movuliu tot, tipa voiniceste si era frumos ca si tatal lui - leit, ce sa zic! am plans iar, pe tacute, ca nu aveam putere sa am si glas :D ca ma tot lua cu ameteli si alte alea si ii ziceam doamnei anestezis ca "imi e putin rau" iar dupa operatie, mi-a spus ca putinul rau era foarte serios, ca aparatele aratau mai mult! cert e ca pana sa ma termine pe mine, l-am mai vazut pe Cosminel inca de doua ori, l-am pupacit, asa repede, apoi cand ma scoteau din sala de operatie, chiar cand ieseam pe usa l-am vazut pe sotul meu cu puiutul in brate si ce sa zic, un moment din acela siropos, ca in filme! sora mea care a fost o darza si o curajoasa toata operatia (a filmat, dar o varianta soft! desi ea vedea toate cele cum decurgeu, nu a filmat ceva de nevazut!!! :napplause: fata isteata surioara mea!) cum spuneam, Simonel a mea s-a pierdut cu firea si nu a filmat si momentul intalnirii pentru prima oara a proaspetei mele familii! oricum, din minte nu o sa mi se stearga niciodata momentul!
Va mai povestesc tura viitoare, ma cheama datoria ... de mama!! curg stiti voi cine ,asta inseamna ca puiutului meu ii e fomica!! :ok::) am vreo 300 de fotografii facute pana acum, si fime ... inca nu le-am descarcat, nu prea am timp! imediat ce reusesc o sa postez fotografii cu frumosul meu puiut (pana la urma orice cioara isi lauda odrasla!) asa ca nu fac exceptie de la regula! pupicei, imbratisari si numai bine va doresc!
multumesc pt mesajele voastre! sunteti foarte dragute!! :-*

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Bebelusul meu frumos a implinit o saptamana de
MesajScris: 17 Noi 2008, 11:22 
Diva

Citat:
Buna dragele mele! Asa cum v-am spus, vineri pe 7 nov a venit pe lume frumosul si gingasul meu Cosminel care e o minunatie de baietel, mi-a zambit din a doua zi cand am avut si ocazia sa-l tin in brate pentru prima oara!! operatia in sine a fost destul de ... cum sa spun?! deocamdata incerc acel sentiment ca nu mai vreau sa trec prin asemenea experienta (desi stiu ca peste vreo doi ani o sa uit si oricum ne dorim o surioara pentru baietelul nostru!!) mi-a fost rau in timpul operatiei, ma c-am luase valul ca sa zic asa :~* prima noapte a trecut bine, sambata dimineata am fost copil cuminte si m-am ridicat din pat, am facut baie, m-am plimbat pe coridoarele clinicii tantosa desi ma durea operatia si imi venea sa merg incovoiata ca o babuta! :p dar nu degeaba zice sotul meu ca sunt o incapatanata! dupa amiaza a fost destul de dureroasa, iar am plans, pe tacute, apoi ziua urmatoare a fost mai bine si tot asa ...
Prima intalnire cu micutul Cosminel??! mirifica!!! mi l-a aratat imediat ce l-a scos din burtica, era movuliu tot, tipa voiniceste si era frumos ca si tatal lui - leit, ce sa zic! am plans iar, pe tacute, ca nu aveam putere sa am si glas :D ca ma tot lua cu ameteli si alte alea si ii ziceam doamnei anestezis ca "imi e putin rau" iar dupa operatie, mi-a spus ca putinul rau era foarte serios, ca aparatele aratau mai mult! cert e ca pana sa ma termine pe mine, l-am mai vazut pe Cosminel inca de doua ori, l-am pupacit, asa repede, apoi cand ma scoteau din sala de operatie, chiar cand ieseam pe usa l-am vazut pe sotul meu cu puiutul in brate si ce sa zic, un moment din acela siropos, ca in filme! sora mea care a fost o darza si o curajoasa toata operatia (a filmat, dar o varianta soft! desi ea vedea toate cele cum decurgeu, nu a filmat ceva de nevazut!!! :napplause: fata isteata surioara mea!) cum spuneam, Simonel a mea s-a pierdut cu firea si nu a filmat si momentul intalnirii pentru prima oara a proaspetei mele familii! oricum, din minte nu o sa mi se stearga niciodata momentul!
Va mai povestesc tura viitoare, ma cheama datoria ... de mama!! curg stiti voi cine ,asta inseamna ca puiutului meu ii e fomica!! :ok::) am vreo 300 de fotografii facute pana acum, si fime ... inca nu le-am descarcat, nu prea am timp! imediat ce reusesc o sa postez fotografii cu frumosul meu puiut (pana la urma orice cioara isi lauda odrasla!) asa ca nu fac exceptie de la regula! pupicei, imbratisari si numai bine va doresc!

ela, ma bucur din tot sufletul ca esti bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2008, 12:12 
Diva

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si sunteti sanatosi amandoi!!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2008, 13:17 
Diva

ela, felicitari si bine ai revenit :hap_w:... abia astept sa-l vad si eu pe cosminel :D
parca laura ma intreba. gogoasa mea face foarte bine. sambata a implinit 6 luni (ai tinut minte, bamba :-*), motiv de sarbatorit cu tort si alea-alea :D.... de fapt, in fiecare luna o sarbatorim, cumparam macar ceva prajituri daca nu chiar avem tort. si lumanarele, neaparat :D... si cadouri, normal!!! :D
acum sta in fundulet si trancaneste toata ziua... eu o tot toc la cap sa zica "mama" dar ea tot "ada-ada-ada-ada" zice mereu. i-am zis ca pe ma-sa n-o cheama "ada", ci "georgiana" si ca e mai greu de pronuntat, mai bine zice "mama", dar ea nimic! "ada-ada-ada-ada" intr-una :D.... aaaa, si chiuie :D chiuie de mama focului, cred ca lautar la nunti o fac :D... toata lumea se intoarce dupa noi pe strada, in asa fel chiuie :D... mi-e draga de nu mai pot, e o scumpa... pacat ca nu e prea fotogenica (sau noi nu suntem prea priceputi) si nu stiu cum sa va arat ce copil minunat este :D... dar ma credeti pe cuvant, nu? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2008, 14:32 
Diva

Citat:
ela, felicitari si bine ai revenit :hap_w:... abia astept sa-l vad si eu pe cosminel :D
parca laura ma intreba. gogoasa mea face foarte bine. sambata a implinit 6 luni (ai tinut minte, bamba :-*), motiv de sarbatorit cu tort si alea-alea :D.... de fapt, in fiecare luna o sarbatorim, cumparam macar ceva prajituri daca nu chiar avem tort. si lumanarele, neaparat :D... si cadouri, normal!!! :D
acum sta in fundulet si trancaneste toata ziua... eu o tot toc la cap sa zica "mama" dar ea tot "ada-ada-ada-ada" zice mereu. i-am zis ca pe ma-sa n-o cheama "ada", ci "georgiana" si ca e mai greu de pronuntat, mai bine zice "mama", dar ea nimic! "ada-ada-ada-ada" intr-una :D.... aaaa, si chiuie :D chiuie de mama focului, cred ca lautar la nunti o fac :D... toata lumea se intoarce dupa noi pe strada, in asa fel chiuie :D... mi-e draga de nu mai pot, e o scumpa... pacat ca nu e prea fotogenica (sau noi nu suntem prea priceputi) si nu stiu cum sa va arat ce copil minunat este :D... dar ma credeti pe cuvant, nu? :D

te credem pe cuvant ca este o scumpete de fata sa iti traiasaca si ca te bucuri de ea. sa fie sanatoasa si cuminte :-* si al tau ela la fel, iar tu sa te faci bine cat mai repede. va pup dulce si pe voi si pe comorile voastre.:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 01:11 
Diva

felicitari Ela , ma bucur ca sunteti bine amandoi, sa va traiasca bebeul !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 02:53 
Diva

Felicitari Ela si de la noi! Asteptam cu nerabdare poze cu Cosminelul vostru.

Gina ai deja fetita mare, daca sta in fundic, inca putin si mergeti si voi.:nwink:Sa stii ca Mira mea de abia la 8 luni a spus Tata, iar Mama acum vreo saptamana a inceput sa spuna. In rest pe limba ei, ba ma si cearta daca ceva nu-i convine, imi dau seama din tonul vocii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 11:49 
Diva

Citat:
Felicitari Ela si de la noi! Asteptam cu nerabdare poze cu Cosminelul vostru.

Gina ai deja fetita mare, daca sta in fundic, inca putin si mergeti si voi.:nwink:Sa stii ca Mira mea de abia la 8 luni a spus Tata, iar Mama acum vreo saptamana a inceput sa spuna. In rest pe limba ei, ba ma si cearta daca ceva nu-i convine, imi dau seama din tonul vocii.

Fetelor, foarte draguti si destepti copiii vostri!:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 15:41 
Diva

ela - felicitari pentru micut. sunt poze cu el undeva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2008, 23:41 
Diva

Citat:

chiar acum am intrebat de tine dar pe alt topic...ela draga,ma bucur ca esti bine si tu si bebelinul...sa nu faci efort,sa te protejezi si sa te bucuri de fiecare secunda cu fiul tau...ca cresc repede bebeii...sa nu uiti de noi si sa ne pui pozici...pup..(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 02:24 
Diva

Citat:

cristina, cum te simti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 05:43 
Diva

Citat:
Buna dragele mele! Asa cum v-am spus, vineri pe 7 nov a venit pe lume frumosul si gingasul meu Cosminel care e o minunatie de baietel, mi-a zambit din a doua zi cand am avut si ocazia sa-l tin in brate pentru prima oara!!

Ela sa iti traiasca Cosminel, sa va bucurati de el si de perioada care urmeaza...asa repede trece, sa va bucurati de fiecare secunda care o petreceti cu el...

Refacere rapida iti doresc, din ce povestesti se pare ca esti pe drumul cel bun...miscarea e tare buna, numai cu masura...

cel mai bun sfat care mi-a fost dat dupa ce am nascut: dormi cand doarme si bebe....no joke, asa de bine iti prinde si o jumatate de ora ici colo...pana prinzi iar puteri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 11:23 
Diva

:napplause:felicitari,ela,sa va bucurati de minunea mica!!!:glass::champagne::flower::flower::flower::flower:
acum sa va zic ce trasnaie am facut eu...am deja 3 zile de intirziere si ieri mi-am facut un test,care bineinteles k a iesit negativ,pt k isteata de mine a uitat -de 4 ani- ca testele nu se fac asa repede:wall:asa k tremur toata si astept sa vad dak da sau ba.sper sa fie DA

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 13:01 
Diva

Citat:

cristina, cum te simti?

maaaare. acuma serios - chiar ma simt enorma, nu vad pe unde calc (de asta mi-am si fracturat putin piciorul... :D:D), somnoroasa. dar in principiu totul e tare bine, asteptam sa vina sfarsitul lui decembrie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 14:18 
Diva

voi la cit timp v-ati facut testul de sarcina,k eu incep sa devin...:sick:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 15:08 
Diva

L-a mine s-a pozitivat testul la 2 zile de la intarziere. Mai ai rabdare, se poate pozitiva si mai tarziu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 15:16 
Diva

:hug:ms mult,oana....cred k incep eu safiu nebuna,mi se pare k astept prea mult...oricum dak e sa ma iau dupa semnele incerte de sarcina,at ar fi -mor de somn,adorm in post,k sa zic asa...
-mi s-au umflat sinii fff mult si ma dor,de 2 zile port bustiera de laa fitness si nu sutien
-3 zile intirziere....
da Doamne sa fie DA(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2008, 21:57 
Diva

Iti tin pumnii sa fie bebe, daca asta iti doresti. Dupa semne s-ar parea ca deja s-a instalat in burtica punctuletul.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]