Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 02:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce v-ar determina sa va intoarceti in Romania?
MesajScris: 21 Noi 2008, 00:24 
Diva

Citat:

:))))))) cum adica te-am lasat fara cuvinte?...adica nu esti de acord cu ceva din ce am spus numai nu stii cum sa imi zici?:nwink:

exact.si trebuie sa formulez raspunsul.astept inca sa imi vina inspiratia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 13:22 
Diva

Citat:

mda...pana si maica-mea care 8 ani de zile mi-a cantat sa ma intorc inapoi acasa bla bla...la cei 50 si de ani ai ei, dupa ce a fost aici in vizita, s-a intors in Rom si nimic nu i-a mai placut din ce era acolo...:)

asta e mirajul vacantelor in strainatate. asa zic si parintii si socrii mei. asa ziceam si eu. dar e cu totul altceva cand locuiesti intr-o tara si cand incepi sa te lovesti de chestii noi:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 13:27 
Diva

Citat:
Belgia seamana destul de mult cu Rom din ce zici tu clarut...cum sa astepti 2 luni dupa mobila? sau o luna pt tehnician la frigider?...noua ne-au dat $300 discount pt ca ne-au gresit piesele de la coltar si a trebuit sa mai asteptam inca 2 sapt sa ne vina piesa lipsa...daca se strica ceva, in cel mai rau caz vin a doua zi...dar sunt firme care garanteaza servicii in 24 de ore...

Aici se pune fff mare accent pe servicii si pe calitatea serviciilor...si ii poti tine responsabili daca nu ofera serviciul la calitatea la care s-au angajat...de ex...am vrut sa schimbam culoarea in dormitor dintr-un albastru mai inchis in galben...si trebuia sa dam cu primer (nu stiu care e cuv in romaneste) pe deasupra ca sa estompeze culoarea aia inchisa...am cumparat unul mai scump care garanta ca doar un strat trebuie aplicat...si nu a functionat, a trebuit sa dam 2 straturi...magazinul ne-a dat banii inapoi pe cele 2 cutii din moment ce nu a functionat ce s-a anagajat producatorul...si nu a trebui sa aducem nici o dovada sau ceva...fara nici un comentariu, ne-a pus banii inapoi pe credit card...de fapt aici, poti in 30 de zile (unele magazine au si 90 de zile) sa returnezi majoritatea produselor daca nu esti satisfacut...

mi-am adus aminte de tine aseara:nlol: am vz un film (ala, ultimul cu brad pitt si george clooney) si ma gandeam ca normal ca se pune accent pe calitatea sv ca dc nu-si respecta promisiunile, fuga la tribunal:huh: ceea ce e bine. au frica de ceva, spre deosebire de altii, de prin alte tari):(
si m-am mai gandit ca mai apropiate de tara perfecta mi se par tarile nordice!
m-am gandit mult aseara;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 16:04 
Diva

Citat:

eu cred ca cei cu studii au sanse si in Romania.E chestie si de noroc, pe langa munca, ambitie.Asa cum e si in alta tara.Sunt unii care reusesc, sunt unii care se intorc cu coada intre picioare.

te-as contrazice aici:) sa luam spre ex profesorii sau doctorii. e f greu sa reusesti ca dr sau profesor sa te descurci din salariu. dar, cum bine zici si tu unii reusesc iar altii nu, in ro sau in strainatate....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 16:05 
Diva

bamba, cum te-ai descurcat tu cu 80$? aveai unde sa stai, imi inchipui...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 16:19 
Diva

Citat:

in romania ca doctor poti sa castigi multi bani dar nu din primi ani si pt asta multi dintre medici tineri aleg sa plece sau sa faca altceva. majoritatea se asteapta sa castige multi bani mai ales ca ii ia ca ex pe cei lalti colegi mai in varsta. este de necrezut pt uni ca dupa 6 ani de facultate si restul specializarilor sa iei mai putin decat un vanzator sau un chelner. dar daca esti un medic bun si daca ai vointa ajungi sa castigi destul de mult chiar si in tara. asta este vealabila si pt restul meseriilor.eu dau ex asta pt ca lucrez in domeniu si vorbesc din propia experienta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 17:43 
Diva

Citat:
in romania ca doctor poti sa castigi multi bani dar nu din primi ani si pt asta multi dintre medici tineri aleg sa plece sau sa faca altceva. majoritatea se asteapta sa castige multi bani mai ales ca ii ia ca ex pe cei lalti colegi mai in varsta. este de necrezut pt uni ca dupa 6 ani de facultate si restul specializarilor sa iei mai putin decat un vanzator sau un chelner. dar daca esti un medic bun si daca ai vointa ajungi sa castigi destul de mult chiar si in tara. asta este vealabila si pt restul meseriilor.eu dau ex asta pt ca lucrez in domeniu si vorbesc din propia experienta.

eu am o prietena, medic, care 6 ani a rait din 10 milioane.nu avea bani nici sa treaca strada.Anul acesta, s-a angajat la o policlinica particulara.E angajata din februarie.
Tocmai si-a cumparat un audi a6.Asa ca sa nu imi spuneti ca nu se castiga ca si medic.....Si mai sunt si alt exemple.trebuie doar sa ai rabdare.nu poti castiga bine in primul an dupa ce ai terminat facultatea.Ideea este sa avansezi si sa te dezvolti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 18:43 
Diva

e greu cu voi!:lol: nu poti sa generalizezi pe baza a 2,3 cazuri izolate. situatia reala e aceea a dr din spitalele de stat. nu toti dr pot lucra in clinicile particulare..asa cum nu inseamna ca dc lucrezi intr-un spital privat ai fost cu ceva mai bun decat altul, ai fost ambitios si ai ajuns mai sus. poate f bine sa insemne ca ai cunoscut pe cine tb. eu in buc m-am dus intotdeauna la clinici particulare. sunt o multime de medici incompetenti acolo...:(
nu vreau sa va conving ca in romania toate lucrurile merg prost! dimpotriva, as vrea sa nu creada nimeni ca in vest umbla cainii cu covrigii in coada:-`
sunt insa multe capitole unde avem nevoie sa imbunatatim lucrurile. si inca o chestie: voi, prietena ta, laura etc reprezentati 5% max 10% din populatia romaniei...asta e patura de mijloc. mai e un procent de mari bogatani, iar restul sunt amaratii care traiesc de azi pe maine:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 19:24 
Diva

Citat:

:) da aveam un amic din facultate la care am stat o vreme...de fapt el m-a convins sa ma duc, sa imi fac masterul...dupa ce am ajuns acolo la el, mi-am cunoscut viitorul sot, am avut ocazia sa ne depunem pt acte, ne-am casatorit samd...:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 20:05 
Diva

Citat:

:) da aveam un amic din facultate la care am stat o vreme...de fapt el m-a convins sa ma duc, sa imi fac masterul...dupa ce am ajuns acolo la el, mi-am cunoscut viitorul sot, am avut ocazia sa ne depunem pt acte, ne-am casatorit samd...:))

te-ai trezit?:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 20:14 
Veteran

Citat:

Nu cred ca a mai fost deschis...

Sincer...nu stiu daca este ceva care m-ar determina sa ma intorc inapoi...pt ca stiu ca nu e posibil ca viata in Rom sa se compare cu cea de aici...si atunci pt ce sa ma intorc...
ce ma tine aici?...o viata linistita...fara stres, cu oameni prietenosi, calmi si cu bun simt...cu strazi fara gropi (in cea mai mare parte...adica 99%), cu soferi care respecta regulile de circulatie...cu oameni ai ordinii care intr-adevar sunt oameni ai ordinii...cu produse la preturi acceptabile si nu de 3, 4 ori mai scumpe decat recomanda producatorul...cu functionari carora le face placere sa te ajute si nu asteapta nimic de la tine ci doar isi fac treaba pt care sunt platiti...cu spitale cu asistente si doctori care te trateaza ca si cum ai fi ruda cu ei...

Si m-as putea duce mult si bine...doamne si inca cat m-as putea duce...nu cam trebuia sa deschizi subiectul asta Laura...:))

Dar in afara de mine si Clarut cine mai e in situatia asta?

Bamba, am citit cu atentie tot ce ai scris. Daca as fi citit acum un an, as fi spus ca exagerezi. Acum sunt 100% de acord cu tine.

Din fericire sau nefericire vara aceasta am avut ocazia sa stau aprox 6 sapt in SUA. Acum nu pot decat sa-ti dau dreptate si sa-ti sustin alegerea facuta. Daca as fi in locul tau, nu m-as gandi sa ma mai intorc in Rom pt un serviciu sau altul chiar daca as castiga la loto. Ca turist e suficient.

Am scris si "din nefericire" deoarece acum chiar nu mai sunt multumita de nimic in Romania---(la fel ca si tine)incepand de la servicii si terminand cu oamenii.
Clarut, mie nu-mi plac romanii. Admit ca sunt inteligenti. Din pacate nu sunt performanti si eficienti.Cu ce ma incanta sau ma face mandra de patrie si popor faptul ca romanii stiu cate putin din fiecare daca ei nu stiu nimic concret? Romanii sunt neseriosi, merg pe ideile "las-o ca merge si asa" sa "s-o lasam pe maine" .
Romanii sunt descurcareti dar din ce in ce mai tupeisti. Din cate stiu eu tupeul nu inseamna "indazneala" ci are o conotatie negativa insemnand 'obraznicie" specifica proastei cresteri.Nu toti, dar din ce in ce mai multi. Cate dintre voi nu s-au ciocnit de "doamne" cu gura mare care prefera sa-si puna poalele in cap pt a rezolva o problema marunta?

In leg cu subiectul nostru. Cred ca nu poti sa-ti faci o idee despre o tara intr-o vacanta scurta stand la hotel si facand tururi preplatite. E f imp sa stai la o familie stabilita acolo si intri in contact cu obiceiurile si stilul lor de viata. Eu am avut acest noroc si pot spune ca Bamba a facut cea mai buna alegere posibila.

In ceea ce priveste Romania...plecati cu totii care puteti iar ultimul sa stinga lumina! Daca acum 2 ani speram ca se mai poate face cate ceva , acum sunt "hopeless".
Vorba lui Aligheri (adaptata de mine): lasati orice speranta toti care ramaneti aici.

PS--mi-am depus actele pt loteria vizelor inca din prima zi de deschidere a sezonului..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 23:18 
Diva

Citat:

Bamba, am citit cu atentie tot ce ai scris. Daca as fi citit acum un an, as fi spus ca exagerezi. Acum sunt 100% de acord cu tine.

Din fericire sau nefericire vara aceasta am avut ocazia sa stau aprox 6 sapt in SUA. Acum nu pot decat sa-ti dau dreptate si sa-ti sustin alegerea facuta. Daca as fi in locul tau, nu m-as gandi sa ma mai intorc in Rom pt un serviciu sau altul chiar daca as castiga la loto. Ca turist e suficient.

Am scris si "din nefericire" deoarece acum chiar nu mai sunt multumita de nimic in Romania---(la fel ca si tine)incepand de la servicii si terminand cu oamenii.
Clarut, mie nu-mi plac romanii. Admit ca sunt inteligenti. Din pacate nu sunt performanti si eficienti.Cu ce ma incanta sau ma face mandra de patrie si popor faptul ca romanii stiu cate putin din fiecare daca ei nu stiu nimic concret? Romanii sunt neseriosi, merg pe ideile "las-o ca merge si asa" sa "s-o lasam pe maine" .
Romanii sunt descurcareti dar din ce in ce mai tupeisti. Din cate stiu eu tupeul nu inseamna "indazneala" ci are o conotatie negativa insemnand 'obraznicie" specifica proastei cresteri.Nu toti, dar din ce in ce mai multi. Cate dintre voi nu s-au ciocnit de "doamne" cu gura mare care prefera sa-si puna poalele in cap pt a rezolva o problema marunta?

In leg cu subiectul nostru. Cred ca nu poti sa-ti faci o idee despre o tara intr-o vacanta scurta stand la hotel si facand tururi preplatite. E f imp sa stai la o familie stabilita acolo si intri in contact cu obiceiurile si stilul lor de viata. Eu am avut acest noroc si pot spune ca Bamba a facut cea mai buna alegere posibila.

In ceea ce priveste Romania...plecati cu totii care puteti iar ultimul sa stinga lumina! Daca acum 2 ani speram ca se mai poate face cate ceva , acum sunt "hopeless".
Vorba lui Aligheri (adaptata de mine): lasati orice speranta toti care ramaneti aici.

PS--mi-am depus actele pt loteria vizelor inca din prima zi de deschidere a sezonului..

In State au stat si parintii mei anul acesta o luna la niste prieteni plecati cu loteria vizelor.
Au venit asa de incantati , ca ma enervau.Nu as fii crezut ca isi mai pot schimba conceptiile la 50 de ani.Desi ai mei au o situatie foarte buna aici, cand l-am auzit pe tata ca ar vrea sa se mute in State imi venea sa ii cert de numa numa.
Oare eu sunt singura care inca mai spera ca in Romania se mai poate schimba ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2008, 23:22 
Diva

Citat:
e greu cu voi!:lol: nu poti sa generalizezi pe baza a 2,3 cazuri izolate. situatia reala e aceea a dr din spitalele de stat. nu toti dr pot lucra in clinicile particulare..asa cum nu inseamna ca dc lucrezi intr-un spital privat ai fost cu ceva mai bun decat altul, ai fost ambitios si ai ajuns mai sus. poate f bine sa insemne ca ai cunoscut pe cine tb. eu in buc m-am dus intotdeauna la clinici particulare. sunt o multime de medici incompetenti acolo...:(
nu vreau sa va conving ca in romania toate lucrurile merg prost! dimpotriva, as vrea sa nu creada nimeni ca in vest umbla cainii cu covrigii in coada:-`
sunt insa multe capitole unde avem nevoie sa imbunatatim lucrurile. si inca o chestie: voi, prietena ta, laura etc reprezentati 5% max 10% din populatia romaniei...asta e patura de mijloc. mai e un procent de mari bogatani, iar restul sunt amaratii care traiesc de azi pe maine:((

nu generalizez.Spun doar ca daca nu te culci pe o ureche, poti sa castigi bine si sa duci o viata decenta si in Romania, la fel ca si in alte tari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 00:04 
Veteran

Citat:

In State au stat si parintii mei anul acesta o luna la niste prieteni plecati cu loteria vizelor.
Au venit asa de incantati , ca ma enervau.Nu as fii crezut ca isi mai pot schimba conceptiile la 50 de ani.Desi ai mei au o situatie foarte buna aici, cand l-am auzit pe tata ca ar vrea sa se mute in State imi venea sa ii cert de numa numa.
Oare eu sunt singura care inca mai spera ca in Romania se mai poate schimba ceva?

Poate in restul tarii sa se mai schimbe ceva. In Bucuresti nu prea cred ca se va mai schimba ceva in bine. Bucurestiul e o alta tara fata de restul Romaniei.Si, in opinia mea, unul dintre cele mai oribile capitale din lume: mizerie, balcanism, o adunatura de oameni, o varza generala, snobi care ieri nu stiau sa foloseasca furculitele, parveniti la prima sau a doua generatie incaltata dar nesimtiti si tupeisti gen: esti prost dar da-i inainte cu tupeu etc
America--e cu totul altceva fata de restul lumii--nu ajung cuvintele sa-m povestesc impresiile-majoritatea pozitive. Si acolo tot o adunatura de oameni-majoritatea, insa, f amabili, politicosi si relaxati. Amabilitatea de mult nu ne mai caracterizeaza ca trasatura nationala: poate doar "apucatoria". Poate intr-un catun rupt de restul lumii sa mai gasesti oameni ambili si sinceri la noi.
Prefer superficialitatea amabila a americanilor, insa.

Nici noi nu o ducem prea rau pe aici. Depine mult de pretentii si stil de viata, insa. Uneori te ntinzi si cat ti-e plapuma. nu as vrea sa plec fiindca o duc rau ci pt ca sunt satula de romania cu tot ce inseamna ea: oameni, servicii, mizerie, lipsa educatiei, sistem sanitar. tot!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 00:48 
Diva

Citat:

Poate in restul tarii sa se mai schimbe ceva. In Bucuresti nu prea cred ca se va mai schimba ceva in bine. Bucurestiul e o alta tara fata de restul Romaniei.Si, in opinia mea, unul dintre cele mai oribile capitale din lume: mizerie, balcanism, o adunatura de oameni, o varza generala, snobi care ieri nu stiau sa foloseasca furculitele, parveniti la prima sau a doua generatie incaltata dar nesimtiti si tupeisti gen: esti prost dar da-i inainte cu tupeu etc
America--e cu totul altceva fata de restul lumii--nu ajung cuvintele sa-m povestesc impresiile-majoritatea pozitive. Si acolo tot o adunatura de oameni-majoritatea, insa, f amabili, politicosi si relaxati. Amabilitatea de mult nu ne mai caracterizeaza ca trasatura nationala: poate doar "apucatoria". Poate intr-un catun rupt de restul lumii sa mai gasesti oameni ambili si sinceri la noi.
Prefer superficialitatea amabila a americanilor, insa.

Nici noi nu o ducem prea rau pe aici. Depine mult de pretentii si stil de viata, insa. Uneori te ntinzi si cat ti-e plapuma. nu as vrea sa plec fiindca o duc rau ci pt ca sunt satula de romania cu tot ce inseamna ea: oameni, servicii, mizerie, lipsa educatiei, sistem sanitar. tot!

si eu vad diferenta foarte mare intre Bucuresti si Ardeal...dar nu vrea sa insist pe tema asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 06:52 
Diva

Citat:

te-ai trezit?:p

cum adica? :) sorry da sunt obosita si nu pricep :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 06:59 
Diva

ai f mare dreptate alex ca nu poti sa iti formezi o opinie pana nu traiesti efectiv in mijlocul vietii de zi cu zi...doar din povesti sau sa vezi franturi nu iti spune prea multe...

ce sa zic...eu sunt f multumita de viata mea si de alegerea facuta...si sunt impacata ca ii pot oferi fiicei mele sansa la o viata mai buna...

mai am din cand in cand perioade in care mi-i se face dor de sora-mea, de ai mei...prieteni nu prea mai am pe acolo dupa atata vreme...dar imi trec repede perioadele astea cand ma gandesc la ce corvoada ii o excursie pana acolo...de regula incercam sa venim o data pe an...:) ii cam de ajuns :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 12:34 
Moderator Ghidul Miresei

Unul din cumnatii mei a plecat acum 11 ani in State...la inceput i-a fost mai greu, apoi a cunoscut o domnisoara care si ea era plecata de la noi din tara la varsta de 9 ani...ei deja aveau acolo o casa mare unde aveau grija de batrani....spuneau ca de la un batran le iese intre 2000 si 4000 $ pe luna....si aveau in jur de 3-4...ea se mai ocupa cu vanzarea biletelor de avion pe internet...acum cei 2 sunt casatoriti, au 2 copii frumosi....4 respectiv 6 ani...locuiesc singuri, intr-o casa mare si superba...numai cand am vazut pozele inghiteam in gol ca eu nu o sa pot avea asa ceva niciodata la noi in tara...numai daca nu cumva castig la loto...caci cu un salar de 2000 ron nu poti face mai nimic...el acum are o firma acolo, ea tot asa se ocupa cu vanzarea biletelor de avion iar in rest sta acasa cu copii si mai au si ei 2 batrani de care au grija...

Deci acolo se poate, au haine frumoase de firma...nu ca si la noi ca vrei sa-ti iei o pereche de adidasi si ii iei la 7-8 milioane si in alta tara gasesti acelasi model la 3-4...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 12:41 
Moderator Ghidul Miresei

eu am ramas placut impresionata de tarile prin care am fost eu in concedii....nu sunt gunoaie ca la noi pe strada, nu vezi oamenii sa scuipe pe strada, nu vezi idioti care sa te clanxoneze si sa te injure cum se intampla la noi foarte des...preturile din magazine sunt foarte mici referitor la ce preturi sunt la noi...si la o calitate mult mai mare....singurul lucru care nu mi-a placut, au fost iaurturile cu fructe...nu sunt asa bune ca la noi :)) dar in rest totul este peste masura....mi-am luat dintr-un mall din Frankfurt 4 perechi de adidasi la pretul de 20/30 E si de firma....adica noah :) Nike...Adidas...la noi am gasit la fel dar mult mai scumpi....dar anul asta cand am fost plecata in concediu mi-am adus foarte multe....geluri de dus, parfumuri, rimeluri, farduri....sapunuri lichide....pana si cercei si bijuterii :)) bineinteles si multe haine :D....

eu as pleca in alta tara, dar probabil ca as vrea macar odata pe an sa vin in tara...probabil ca dupa o vreme te obisnuiesti dar nu stiu :D

si apropo de soferi....zilele astea mergeam prin oras la care un "bastan" cu vw passat ultimul model se credea mare si tare...isi deschide usa la masina si incepe sa-l injure pe ala din fatza ca de ce sta, si de ce nu merge...defapt saracul om statea la stop dar ce sa faci :D...doar el e mare si tare ca are passat :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2008, 14:02 
Veteran

Citat:
Deci acolo se poate, au haine frumoase de firma...nu ca si la noi ca vrei sa-ti iei o pereche de adidasi si ii iei la 7-8 milioane si in alta tara gasesti acelasi model la 3-4...

Ideea e ca strainii, in general, nu pun atata pret pe haine ca noi. Pt ei e ceva normal sa ai. Hainele le servesc pe ei,noi servim hainele. Noi tb sa aratam ca "avem" ca purtam cu mandrie nu stiu care firma in marime exagerata pe piept, curea, geanta, sapca, eticheta etc...mai ramane sa ne punem un tatuaj pe frunte...-toate astea reprezinta o dovada de "neam prost". Ne place sa ne dam mari si sa epatam. Sunt multe persoane in Rom care au costum "Armani", parfumuri scumpe si Mercedes/BMW parcat in strada in fata garsonierei printr-un cartier periferic ceausit si mananca paine cu salam , asculta manele, dar nu-si permit sa-si schimbe un cauciuc sau vocabularul lor se reduce la: 'smecher, valaore, dusmani, lovele...etc.

Problema cu hainele scumpe de la noi are , in opinia mea, urmatoarele cauze:
-chiriile exagerat de mari si costuri transport
-nu gresesc cei ce cer ci cei ce cumpara--si romanul, sa recunoastem, e snob si epateaza cu cat a dat el pe haine si de unde si le-a luat. Nu?
-daca nu ai posibilitatea sa calatoresti, tb sa cumperi de undeva totusi. Si mai bine iti iei ceva de calitate dar scumpisor decat de pe taraba si rezista pana la primul spalat.
Cu toate astea magazinele cu haine au f multi clienti--suntem destul de cocheti si vanituosi, nu?
Desi nu intotdeauna nimerim si hainele potrivite pt locul unde iesim. Daca afara oamenii abia asteapta weekendul ca sa se relaxeze si sa poarte haine comode, casual sau sport (fiind incorsetati in costume la serviciu pe parcursul saptamanii) la noi e exact invers. Toata lumea se imbraca cu hainele de "duminica" ca sa se duca la mall:mellow:. Cineva spune ca a aparut o noua specie de femeie "toapa de mall":x. Obligatoriu insotita de un amator de shorma si muuuult aur, intolit cu hiane de 'firma' (firma obligatoriu afisata cu mandrie pe unde se poate)purtand cu mandrie ochelarii (evident de firma--obligatoriu scrisa cat de mare)pe cap sau pe frunte. :gun::gun:

In concluzie, astea sunt numai cateva motive pt care am o totala scarba fata de ceea ce inseamna sa mai fii azi 'roman'. (nu ma refer la cultura, istorie si oamenii cu adevarat oameni).

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]