Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 19:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: taby
MesajScris: 27 Noi 2008, 15:24 
Junior

Citat:
Hihi Asa este .Mai bine te duci sa o iei .Eu vroiam sa ies azi sa ma uit dupa rochitza visurilor mele,dar nu am gasit pe nimeni disponibil sa mearga cu mine.Iar cu yubi nu merg ca nu verau sa o vada .....vreaus a fie surpriza:(:(:(

si eu am vrut sa fie o surpriza pt al meu iubit, dar de cum am ajuns acasa i-am aratat pozele de la proba...dar oricum una e sa vezi pozele si una e sa o vezi pe tine...
cat despre cineva care sa te insoteasca...eu am avut mare noroc, una dintre cele mai bune prietene se casatoreste in mai, inaintea mea, si am fost amandoua la probat....a fost genial !!!asa ca succes fetelor...si cautati muuuulllltttt...si informativa ca nu cumva sa gasiti altceva dupa si sa nu va mai placa ...:neyes::hap_d::nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2008, 16:06 
Diva

taby,imi cer scuze ca intreb,dar voi aveti nunta pe 8 august?nu e post?stiu ca la noi nu cununa preotii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2008, 16:47 
Diva

Citat:
si eu am vrut sa fie o surpriza pt al meu iubit, dar de cum am ajuns acasa i-am aratat pozele de la proba...dar oricum una e sa vezi pozele si una e sa o vezi pe tine...
cat despre cineva care sa te insoteasca...eu am avut mare noroc, una dintre cele mai bune prietene se casatoreste in mai, inaintea mea, si am fost amandoua la probat....a fost genial !!!asa ca succes fetelor...si cautati muuuulllltttt...si informativa ca nu cumva sa gasiti altceva dupa si sa nu va mai placa ...:neyes::hap_d::nbride:

Eu trebuia sa merg cu cumnatzica mea dar .....avea treaba...a cam avut toata saptamana.Poate am noroc saptamana viitoare....dac nu vad eu ...ma duc singurik si tot m a duc:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2008, 00:37 
Junior

Citat:
taby,imi cer scuze ca intreb,dar voi aveti nunta pe 8 august?nu e post?stiu ca la noi nu cununa preotii?

da e in 8 august, si e post...nu tinem post, suntem de alta religie...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2008, 00:38 
Junior

Citat:
Eu trebuia sa merg cu cumnatzica mea dar .....avea treaba...a cam avut toata saptamana.Poate am noroc saptamana viitoare....dac nu vad eu ...ma duc singurik si tot m a duc:D

sa nu te duci singurica....sau macar sa iti iei aparatul foto cu tine....e important sa te vezi si dupa aceea...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2008, 13:48 
Diva

Citat:
sa nu te duci singurica....sau macar sa iti iei aparatul foto cu tine....e important sa te vezi si dupa aceea...:-*

Mda singurik nu vreau sa ma duc si sigur imi voi face poze:D Sper sa se gaseasca cineva sa mearga cu mine saptamana viitoare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2008, 17:33 
Diva

Citat:
Mda singurik nu vreau sa ma duc si sigur imi voi face poze:D Sper sa se gaseasca cineva sa mearga cu mine saptamana viitoare...

taby ..imi cer scuze ca te-am intrebat,nu am vrut sa te deranjez...
pufy ,iubita,e ffff important sa te pozezi...eu am fost in vizita la o miresica de pe ghid cu care m-am imprietenit si i-am probat rochia..eram atat de incantata incat eram sa o iau pe a ei si sa o port in ziua nuntii!!!
dar cand m-am vazut in poze nu am fost la fel de incantata...scotea umerii fff rotunzi,parca eram grasutza,si nu era ampla din talie cum e mea..era mai mult jos...asa ca...probezi,faci poze si apoi te grabesti cu cumparatul,sa nu regreti!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2008, 21:02 
Diva

Citat:
pufy ,iubita,e ffff important sa te pozezi...eu am fost in vizita la o miresica de pe ghid cu care m-am imprietenit si i-am probat rochia..eram atat de incantata incat eram sa o iau pe a ei si sa o port in ziua nuntii!!!
dar cand m-am vazut in poze nu am fost la fel de incantata...scotea umerii fff rotunzi,parca eram grasutza,si nu era ampla din talie cum e mea..era mai mult jos...asa ca...probezi,faci poze si apoi te grabesti cu cumparatul,sa nu regreti!:-*

Multumesc frumos ...sigur ma voi poza...ca sa ma vad si eu mai bine:*:*:*:*:*:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2008, 14:56 
Diva

pufi ai mai fost la cumparaturi???ce ai gasit???rochite frumoase???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2008, 14:49 
Diva

Citat:
pufi ai mai fost la cumparaturi???ce ai gasit???rochite frumoase???

Nu am fost la cumparaturi...:( si acum mai trebuie sa atept...pentru ca am cheltuit o particica din bani ca a trebuit sa facem asigurare la masina si a mai fost si Sf andrei si a trebuit sa pregatesc ceva .....si uite asa s-au dus 3 mil....sper sa fie totul bine si saptamana asta sa reusesc sa mai ma uit...si sa strang si bani:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Mirese de 2009
MesajScris: 02 Dec 2008, 19:41 
Nou Venit

Citat:
eu am nunta in iunie 2009 si am crezut k este prea devreme sa rezerv local d acum dar se pare k m'am inselat si am observat k deja s'au inceput rezervarile p anul 2009 ... mama c d persoane se casatoresc :nlol: .... si am vb cu un cameraman care mi'a zis k tre dau avansul pana la 15 martie k apoi se majoreza preturile:nscmoll:

Nu-i adevarat...lumea isi face rezervarile cu muuult timp inainte, e dezastru:mellow:
Noi am rezervat restaurantul si am arvunit formatia din august...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2008, 19:56 
Nou Venit

Fetelor, vad ca desi mai aveti ceva vreme pana la ziua cea mare, ati inceput cautarile...si eu as vrea...dar norocul meu ca sunt destul de ocupata si nu am timp decat pe site-uri sa ma uit deocamdata. Ma gandesc ca dak as lua de acum rochita, m-as plictisi pana in iunie de ea:D...si..mai sper sa mai si slabesc un picut :sad: Dar oricum, dupa sarbatorile de iarna, incep si eu cercetarile prin magazine.(X)Am emotii numai cand ma gandesc:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2008, 20:53 
Diva

Citat:
Fetelor, vad ca desi mai aveti ceva vreme pana la ziua cea mare, ati inceput cautarile...si eu as vrea...dar norocul meu ca sunt destul de ocupata si nu am timp decat pe site-uri sa ma uit deocamdata. Ma gandesc ca dak as lua de acum rochita, m-as plictisi pana in iunie de ea:D...si..mai sper sa mai si slabesc un picut :sad: Dar oricum, dupa sarbatorile de iarna, incep si eu cercetarile prin magazine.(X)Am emotii numai cand ma gandesc:nmarried:

Eu nu cred ca am sa ma plictisesc de rochitza mea...chiar daca o cumpar de acum.Eu stiu sigur ce vreau si cum o verau .Important este sa o gasesc si sa am sclipirea in ochi cand o vad.Si eu vreau sa slabesc putin , ca de ingrasat sigur nu o sa ma ingras am sa am grija de asta.Si daca voi slabi un picut o voi duce la un salon unde sa mi-o modifice....daca o vezi si zici ca asta este rochia nu cred ca altceva poate sa iti schimbe parerea...Si nici nu cred ca te vei uita chiar in fiecare zi la ea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2008, 15:20 
Junior

Citat:

nu m-ai deranjat deloc....stai linistita..:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2008, 15:23 
Junior

Citat:
Eu nu cred ca am sa ma plictisesc de rochitza mea...chiar daca o cumpar de acum.Eu stiu sigur ce vreau si cum o verau .Important este sa o gasesc si sa am sclipirea in ochi cand o vad.Si eu vreau sa slabesc putin , ca de ingrasat sigur nu o sa ma ingras am sa am grija de asta.Si daca voi slabi un picut o voi duce la un salon unde sa mi-o modifice....daca o vezi si zici ca asta este rochia nu cred ca altceva poate sa iti schimbe parerea...Si nici nu cred ca te vei uita chiar in fiecare zi la ea....

eu nu am sa imi aduc acasa rochitza decat cu o saptamana inainte..o tin cei de unde am sa o cumpar......pt ca atunci am sa mai fac si ultimele retusuri...poate mai slabesc, de ingrasat nu se pune problema...as vrea eu sa mai pun cateve kg...
ok...o zi superba fetelor!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2008, 16:11 
Diva

Citat:
eu nu am sa imi aduc acasa rochitza decat cu o saptamana inainte..o tin cei de unde am sa o cumpar......pt ca atunci am sa mai fac si ultimele retusuri...poate mai slabesc, de ingrasat nu se pune problema...as vrea eu sa mai pun cateve kg...
ok...o zi superba fetelor!!!

Ar fi si asta o idee...sa o las acolo ,si a o iau atunci...ma mai gandesc:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2008, 23:23 
Junior

puffy am gasit renumitele sticlutze pt invitatii...sunt la bamboo...stii magazinul?in bucuresti sigur este...eu le-am vazut in cluj la bamboo...deci ar trebui sa fie si la celelalte magazine...poate in iulius mall...sunt foarte frumoase, mici, finute si elegante...ok v-am pupat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2008, 14:38 
Diva

Citat:
puffy am gasit renumitele sticlutze pt invitatii...sunt la bamboo...stii magazinul?in bucuresti sigur este...eu le-am vazut in cluj la bamboo...deci ar trebui sa fie si la celelalte magazine...poate in iulius mall...sunt foarte frumoase, mici, finute si elegante...ok v-am pupat

eu am luat rochita si o tin bine mersi acasa...este bine invelita intr-o panza de bumbac si respira...deci nu s va ingalbeni cu siguranta...si ei o tin tot in tipla/husa.
dar eu sunt sigura ca nu ma voi plictisi de rochie...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2008, 21:25 
Diva

Citat:

stiu bamboo...Eu ador magazinul dar nu l-am explorat in totalitate...Dar preturile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2008, 21:26 
Diva

Citat:
eu am luat rochita si o tin bine mersi acasa...este bine invelita intr-o panza de bumbac si respira...deci nu s va ingalbeni cu siguranta...si ei o tin tot in tipla/husa.
dar eu sunt sigura ca nu ma voi plictisi de rochie...:nwink:

si eu sunt sigura ca nu ma voi plictisi de rochitza care o voi cumpara...Sper sa o gfasesc repede...si daca o tin in dulap tot nu se ingalbeneste?Bine o tin si in husa ei...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]