Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 02 Mar 2006, 17:50 
Diva

ca tot vorbim despre rochie,as vrea sa va intreb pt la cununia civila la ce v-ati gandit mai mult sa purtati un costum de vara sau la vreo rochie? mie una imi place si una si alta dar nu sunt hotarata asa ca ma mai uit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:05 
Senior

Citat:

daca vrei sa afli parerea mea, cel mai tare imi place varianta cu fusta larga :ok:
a, si inca ceva... poate ai mai spus si nu stiu eu, ca-s cam :wacko:... am vazut ca domnisoarele de onoare au avut rochii la fel. cum te-ai descurcat la faza asta?

Simplu, eu le-am facut :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 18:57 
Diva

Citat:
eu ma gandeam la un corset cu fusta.eu asa imi doresc si m-am gandit si la culoare un verde jad:D

da cred ca ti-ar veni bine,tu esti roscata parca asa am vazut in poze nu?
eu m-am mai uitat astazi prin magazine pt costum pt la civila , am vazut ceva pt vara dar era 2 milioane era dragut dar mai astept macar pana in iunie sa vad ce mai apare.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 19:03 
Senior

Citat:

da cred ca ti-ar veni bine,tu esti roscata parca asa am vazut in poze nu?
eu m-am mai uitat astazi prin magazine pt costum pt la civila , am vazut ceva pt vara dar era 2 milioane era dragut dar mai astept macar pana in iunie sa vad ce mai apare.:lol:

De ce tzineti neaparat sa aveti costum la civila ?! :unsure: Am mai auzit cateva miresuci care-si doresc costum.. pai dragele mele, o sa avetzi timp o viatza de dupa nunta sa fitzi "doamne la costum".. de ce nu profitatzi de nunta si nu purtatzi rochii elegante, tineresti, care sa va puna formele-n valoare.. macar la nunta, ca dupa aia....:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 19:31 
Senior

Citat:

Tu ai lucrat in bransa si inainte sa te mariti?

(X) (X) Nuuu.. lucram intr-un cu totul alt domeniu: advertisig.. dar designul a fost de cand eram mica un hobby... si nunta mea a fost primul experiment in domeniul asta :devil: Am avut curaj nu gluma, dar a iesit pana la urma... si a fost si greu ca fiecare fata cu personalitatea, corpul si preferintzele ei.. si impaca-le pe toate.. :blink: ehhh.. pana la urma a iesit ce-a iesit si le-a placut.. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 19:33 
Senior

Citat:

:rocker::rocker::rocker:
Un costum e intr-adevar prea sobru.
Da acum depinde de costum ca sunt unele potrivite. Depinde mai mult de material cred si culoare.
Da cred ca fetele nu se refereau la ala negru sau bleumarin de mers la birou cu el.:D

Normal ca nu costumul office... dar oricum, ideea de costum maturizeaza zic eu.. in fine, fiecare cu ce-i place, e drept O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 19:51 
Senior

Citat:

Sa stiti ca si eu ma gandisem la costum...binenteles ceva nu cu o croiala severa, dar costum. Insa iubi al meu e mai mic decat mine de inaltime asa ca nu pot sa port toculete, desi tare mult mi-as fi dorit:(. Asa ca ma gandeam la o rochita vaporoasa si cu niste sandalute gen cele ale grecoaicelor: cu siret pe picior si cu talpa joasa;)

E o idee.. in plus, am vazut in comertz si genul de sanda de ocazie, cu bretelutze pe picior brodate, cu/fara strasuri etc si-aratau tare dragutz :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:48 
Diva

ce-ati mai pus voi tara la cale astazi ....:p;):,;):,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 11:58 
Senior

Citat:

Sa stiti ca si eu ma gandisem la costum...binenteles ceva nu cu o croiala severa, dar costum. Insa iubi al meu e mai mic decat mine de inaltime asa ca nu pot sa port toculete, desi tare mult mi-as fi dorit:(. Asa ca ma gandeam la o rochita vaporoasa si cu niste sandalute gen cele ale grecoaicelor: cu siret pe picior si cu talpa joasa;)

Am postat la galerie incaltaminte femei niste sandalutze mai "nonconformiste".. ar fi o idee.. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 12:56 
Senior

Citat:

Multumesc, esti tare draguta:love:

:flowers: ar fi chiar culmea sa nu gasesti ceva deosebit in tot Bucurestiul... totul e sa stii cam ce vrei O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]