Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 23:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 03 Mar 2006, 14:20 
Senior

sunt putin cam desumflata ... nu la :back:
am mai cautat si eu pareri pro si contra impachetarilor cu parafina si mai multe am gasit contra ... uff.
in schimb am auzit de o metoda chipurile foarte eficienta impotriva celulitei: impachetari cu varza. in seara asta ma duc sa imi iau vreo 2 verze si ma apuc de treaba ... :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 14:49 
Senior

Citat:

Pai depinde si de cine s-a dus sa faca impachetari ca alea nu fac minuni, cred.
Eu am putina celulita si nu numai pentru asta ma duc, ci si pentru tonifierea pielii si chestii de-astea. Nu stiu daca fix impachetari cu parafina o sa-mi recomande alea, poate o sa spuna sa fac altecva, ele stiu mai bine.

ei, eu sunt mai naiva si credeam ca fac minuni :-`
nu, am auzit ca una s-ar fi ales cu o ciuperca de la salonul de cosmetica, la alta ca nu au avut chiar nici un efect asupra celulitei, ci doar un aspect al pielii mai frumos, alta ca dupa electrostimulari a inceput sa faca vergeturi ... si uite asa . eu am ceva celulita pe picioare. ceva mai multa, de fapt. pana la urma cred ca trebuie sa combini dieta cu masaj si cu miscare ca sa dea rezultate.
nici nu stiu ce sa fac. mi-am facut o programare pentru sambata cealalta la salonul de remodelare. acum stau in cumpana ca nu prea mi-ar placea sa arunc 4 milioane si sa nu se cunoasca, ma intelegi? ar fi ... :gun::zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 14:59 
Senior

Eu sunt optimista. Am 1.60 si 48kg, deci nu am nevoie de minuni, numai sa se vada ca nu sunt aceeasi din fiecare zi.

eu am 1,64 si 60 kg. grasime nu e cat e celulita. chiar nu arat grasa, ca stiu sa ma imbrac, iar toata lumea imi spune: vai ce slaba esti! :unsure: mai ales ca am avut probleme cu greutatea in trecut. in partea de sus sunt subtire, chiar zici ca sunt o slabanoaga daca ma vezi pana la talie. dar in jos coapsele sunt cu probleme ... oricum, in seara asta ma duc sa cumpar niste varza ... :D:-` mi-a intrat ideea asta in cap, trebuie sa o incerc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 15:03 
Diva

Citat:

Eu sunt optimista. Am 1.60 si 48kg, deci nu am nevoie de minuni, numai sa se vada ca nu sunt aceeasi din fiecare zi.

eu am 1,64 si 60 kg. grasime nu e cat e celulita. chiar nu arat grasa, ca stiu sa ma imbrac, iar toata lumea imi spune: vai ce slaba esti! :unsure: mai ales ca am avut probleme cu greutatea in trecut. in partea de sus sunt subtire, chiar zici ca sunt o slabanoaga daca ma vezi pana la talie. dar in jos coapsele sunt cu probleme ... oricum, in seara asta ma duc sa cumpar niste varza ... :D:-` mi-a intrat ideea asta in cap, trebuie sa o incerc.

mi se pare o idee buna cu varza :D am auzit si eu ca e buna (n-am incercat, recunosc :~*). si mai ales, daca n-are efect, macar n-ai aruncat 4 milioane, nu? :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 15:07 
Senior

Citat:

mi se pare o idee buna cu varza :D am auzit si eu ca e buna (n-am incercat, recunosc :~*). si mai ales, daca n-are efect, macar n-ai aruncat 4 milioane, nu? :P

EXACT!:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:33 
Diva

Citat:

EXACT!:rocker:

daca tot incercati sa scapati de celulita ...ati folosit creme speciale pt. asta?? avon ...bla bla bla... si eu as sugera chiar si la plafar sa incercati ca sunt mult mai ieftine si ,cred eu, eficiente!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:40 
Senior

Citat:

daca tot incercati sa scapati de celulita ...ati folosit creme speciale pt. asta?? avon ...bla bla bla... si eu as sugera chiar si la plafar sa incercati ca sunt mult mai ieftine si ,cred eu, eficiente!!

am folosit gramezi de creme. am inceput cu cea de la avon si imi faceam in fiecare zi masaj cate juma de ora. apoi am incercat si elancyl, dar pentru o scurta perioada, mai ales ca mama unei prietene, cosmeticiana de profesie, mi-a zis dine xperienta ei ca elancylul compacteaza, nu elimina celulita. acum am ceva de la elmiplant, dar sunt cam frectie la picior de lemn ... la mine nu prea au dat rezultate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:47 
Diva

Citat:
am folosit gramezi de creme. am inceput cu cea de la avon si imi faceam in fiecare zi masaj cate juma de ora. apoi am incercat si elancyl, dar pentru o scurta perioada, mai ales ca mama unei prietene, cosmeticiana de profesie, mi-a zis dine xperienta ei ca elancylul compacteaza, nu elimina celulita. acum am ceva de la elmiplant, dar sunt cam frectie la picior de lemn ... la mine nu prea au dat rezultate

e clar...mai mare reclama decat eficienta! Eu zic sa te duci la aia la salon..ca tot ai programare...si sa le zici de la obraz...inainte de a-ti face orice..sa-ti arate cazuri concrete ..care au scapat de celulita....eventual sa inchei un contract (pacat ca nu se poate) :D:D:D nu stiu .....ameninta-i ca-i dai in judecata daca nu iese cum spun ei adik celulita=zero!!:p:(:,;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 17:04 
Senior

Citat:

e clar...mai mare reclama decat eficienta! Eu zic sa te duci la aia la salon..ca tot ai programare...si sa le zici de la obraz...inainte de a-ti face orice..sa-ti arate cazuri concrete ..care au scapat de celulita....eventual sa inchei un contract (pacat ca nu se poate) :D:D:D nu stiu .....ameninta-i ca-i dai in judecata daca nu iese cum spun ei adik celulita=zero!!:p:(:,;););)

:D;):, hahaha! esti o dragutza! ma duc, ca tot am facut programare, dar intai o sa ii descos bine. si o sa intreb si ce despagubiri dau in cazul in care metoda nu a functionat ... :p nu stiu daca se practica asa ceva, dar eu tot intreb. de ajuns la 0 cu celulita ar fi ideal! (X):, dar cred ca vor trebui muuuulte sedinte si muuulti muulti bani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 18:22 
Diva

Citat:

eu am incercat crema de la dove (nu vreau sa fac reclama, nu sariti pe mine!!! O:) ) si a fost eficienta. pana ce n-am mai folosit-o. dupa ce s-a terminat tubul nu mi-am mai cumparat o perioada (nu lunga) si se vedea celulita mai nasol ca inainte :o :wacko: cine stie ce naiba pun aia in ele? :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 20:13 
Diva

celulita asta e o mare pacoste...caci daca erau niste sunci...era altceva...fugeai in parc..ridicai busteni...gimnastica..etc....si scapai ..dar nenorocirea asta ...e ca si cosurile....apare si dispare:((:((:(e naspa! Si eu tind sa cred ca tot printr-o stimulare fizica se scapa de ea. Nu doar cu creme si uleiuri!:ermm::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:24 
Diva

Citat:
se pare ca avem aceeasi greutate.eu insa m-am hotarat sa tina regim vreo luna ca iarna asta am pus ceva pe mine si abia apoi sa merg la probat rochii si alte alea...

Eu am 1.70 si 47 de kg. Cand mi-au luat masuri pt. rochie mi-a cazut fatza :87-61-92....am slabit ingrozitor..si asta se resimte numai la nivelul sanilor!!:((Nu stiu ce as putea sa fac sa-i readuc la marimea initiala!:o:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:06 
Senior

Citat:

Eu am 1.70 si 47 de kg. Cand mi-au luat masuri pt. rochie mi-a cazut fatza :87-61-92....am slabit ingrozitor..si asta se resimte numai la nivelul sanilor!!:((Nu stiu ce as putea sa fac sa-i readuc la marimea initiala!:o:(

esti cam slaba, intr-adevar ... te mai ingrasi si tu putin ... :p iti dau eu de la mine ... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:07 
Diva

mercic ..sunteti niste dragutze...:love::lips::~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]