Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 13:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 08 Dec 2008, 16:16 
Diva

Citat:

ce legatura are varsta cu culoarea rochiei???

chgiar ce legatura are:D eu am vazut la 33 de ani in rochie alba....dapa-i la 26....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2008, 21:18 
Diva

Citat:
chgiar ce legatura are:D eu am vazut la 33 de ani in rochie alba....dapa-i la 26....

in acceptiunea mea rochia alba este culoarea puritatii a castitatii. in nici un caz nu ma mai consideram casta dupa ce am stat 2 ani in concubinaj

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 00:18 
Diva

Citat:
in acceptiunea mea rochia alba este culoarea puritatii a castitatii. in nici un caz nu ma mai consideram casta dupa ce am stat 2 ani in concubinaj

inseamna ca nu iti pui nici voal?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 01:00 
Diva

Citat:

Frate, eu m-am maritat la 32 si nici nu mi-a trexut prin cap sa-mi iau rochie de alta culoare in afara de alb imaculat. Pt ca sunt bruneta cu ten masliniu si-mi sta bestial in alb. cat despre treaba cu ... castitatea, hai sa fim seriosi. Ar trebui sa interzicem rochiile albe de mireasa! Dar nu cred ca are nicio legatura. Fiecare isi ia ce rochie vrea si ce culoare vrea! Am vazut la galerie o fata in rosu. F bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 01:45 
Diva

Citat:
Frate, eu m-am maritat la 32 si nici nu mi-a trexut prin cap sa-mi iau rochie de alta culoare in afara de alb imaculat. Pt ca sunt bruneta cu ten masliniu si-mi sta bestial in alb. cat despre treaba cu ... castitatea, hai sa fim seriosi. Ar trebui sa interzicem rochiile albe de mireasa! Dar nu cred ca are nicio legatura. Fiecare isi ia ce rochie vrea si ce culoare vrea! Am vazut la galerie o fata in rosu. F bine!

exact. fiecare cu pasarelele ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 12:37 
Diva

Citat:
exact. fiecare cu pasarelele ei.

Cam asa ceva...fiecare isi cumpara cei place si cum ii place..nu cred ca rochiile albe s-au facut strict pentru fetele pure sa zic asa:D Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa mergem la ginecolog inainte sa ne cumparam rochia:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 15:43 
Diva

Citat:
Cam asa ceva...fiecare isi cumpara cei place si cum ii place..nu cred ca rochiile albe s-au facut strict pentru fetele pure sa zic asa:D Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa mergem la ginecolog inainte sa ne cumparam rochia:D

:nlol::nlol::nlol:tu trebuie sa mergi la ginecolog sa vezi asta?nu stii si singura?:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 15:59 
Diva

Citat:

:nlol::nlol::nlol:tu trebuie sa mergi la ginecolog sa vezi asta?nu stii si singura?:nlol::nlol:

initial rochia alba la mirese a reprezentat puritate,castitate si feciorie...acum nu se mai respecta de mult aceste atribute in alegerea rochiei...totul depinde de gust:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 14:10 
Diva

Citat:

Pai noi stim cum sta treaba ,dar cei de la magazin stiu?:nlol: ma rog eu nu cred ca are vreo legatura.Intr-adevar inainte insemna puritate si altele dar nu e obligatoriu.Si mama tot asteapta sa vada daca o sa intru cu voalul pe cap:nerv:da pe mine ma enerveaza chestia asta si voalul meu va fi sub coc asaca nu ii voi facxe placul:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 17:41 
Diva

eu nu am avut rochia alba pt ca mie nu-mi place si in nici un caz pt ca tin cont de traditii sau chesti din astea. daca ar fi sa se tina cont de asta nu cred ca ar trebuie sa se mai faca rochii de mireasa albe. fiecare isi ia rochia care ii place.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 19:32 
Diva

Citat:
eu nu am avut rochia alba pt ca mie nu-mi place si in nici un caz pt ca tin cont de traditii sau chesti din astea. daca ar fi sa se tina cont de asta nu cred ca ar trebuie sa se mai faca rochii de mireasa albe. fiecare isi ia rochia care ii place.

faza e ca majoritatea adora rochia de mireasa alba ...nu de alta culoare sau crem sau cum o fi.,...deci nu cred ca se va demoda niciodata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2008, 16:35 
Diva

Citat:
faza e ca majoritatea adora rochia de mireasa alba ...nu de alta culoare sau crem sau cum o fi.,...deci nu cred ca se va demoda niciodata

tu poti sa -ti pui voalul unde vrei pe cap.nu e treaba mamei tale.este dorinta ta.dar eu zic ca ,ca mama de fata nu ar trebui sa te sicaneze cu aceasta chestiune.daca ar fi fost soacra intelegeam,dar mama... :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 10:00 
Diva

Citat:
tu poti sa -ti pui voalul unde vrei pe cap.nu e treaba mamei tale.este dorinta ta.dar eu zic ca ,ca mama de fata nu ar trebui sa te sicaneze cu aceasta chestiune.daca ar fi fost soacra intelegeam,dar mama... :blink:

hihi...mama a fost cea mai cuminte femeie de pe planetra cred , ea a fost la scoala si acasa , la scoala si acasa si apoi l-a cunoscut pe tata la servici si gata:drool:
Si de aia e asa de exagerata....pe bune ea zice ca o sa vad cand voi avea si eu o fata dar nu cred ca va fi asa....sigur nu voi gandi asa:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 13:25 
Diva

nu neaparat a fost cea mai cuminte de pe planeta...poate printre cele mai cumniti...si mama se incadreaza in aceasta categorie...ma refeream ca nu ar trebui sa astepte sa vada daca intri cu voalul pe cap sau mai stiu eu unde...trebuia sa fie apropiata de tine si sa nu astepte o asemenea ocazie pt a afla!eu asa zic..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 15:26 
Diva

Citat:
nu neaparat a fost cea mai cuminte de pe planeta...poate printre cele mai cumniti...si mama se incadreaza in aceasta categorie...ma refeream ca nu ar trebui sa astepte sa vada daca intri cu voalul pe cap sau mai stiu eu unde...trebuia sa fie apropiata de tine si sa nu astepte o asemenea ocazie pt a afla!eu asa zic..

ai dreptate dar ea nnu poate intelege asta.si cand am zis cea mai cuminte , ma referam ca ea se considera unica....ceea ce nu e adevarat numai ca este foarte exagerata , pe langa care alte mame se mai dau si dupa vremurile noastre:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 15:32 
Diva

pana la urma e bine s-o intelegi ,e mama ta si asa simte ea ca trebuie sa trateze subiectul:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 15:37 
Diva

Citat:
pana la urma e bine s-o intelegi ,e mama ta si asa simte ea ca trebuie sa trateze subiectul:hug:

nu zic ca nu o inteleg , Doamne fereste...dar ar trebui sa mai lase si ea de la dansa....E mama mea la urma urmei si nu o judec pentru asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2009, 19:22 
Diva

Citat:

ce legatura are varsta cu culoarea rochiei???

26 de ani inseamna ca esti cam batrana pt rochia alba???????????????????????????:odoamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee traim intr-o lume putin nebunaaaaaaaaaaaaaaa....
parca ai fi zis 46....:onu pot sa cred....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Ian 2009, 22:04 
Diva

Citat:
26 de ani inseamna ca esti cam batrana pt rochia alba???????????????????????????:odoamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee traim intr-o lume putin nebunaaaaaaaaaaaaaaa....
parca ai fi zis 46....:onu pot sa cred....

Hihi e bine sa vezi partea optimista de obicei...dar aceasta domnisoara nu a vrut...speram sa aiba mai multa incredere in ea , ca sa zicem asa.....daca acum se simte batrana...la 46 ( vorba ta ) cum se va simti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 00:10 
Nou Venit

Citat:
Hihi e bine sa vezi partea optimista de obicei...dar aceasta domnisoara nu a vrut...speram sa aiba mai multa incredere in ea , ca sa zicem asa.....daca acum se simte batrana...la 46 ( vorba ta ) cum se
va simti.

Buna!
nici eu nu vroiam alba-alba, asa ca mi-am luat crem...dar nimeni nu a observat culoarea.
sunt si rochite alb cu rosu-grena care arata f bine...chiar prea bine...
in zilele noastre culoarea rochiei este o treaba pur optionala, nu mai tine de traditie.
pe mine nici la spovedania dinaintea nuntii nu m-a intrebat preotul ce si cum cu viitorul sot...asa ca...alege-ti modelul care iti place, in culoarea care iti place!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]