Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bebelusul meu frumos a implinit o saptamana de
MesajScris: 26 Noi 2008, 00:47 
Diva

Citat:

o fac fotomodel pe fiica-mea...am dus-o iar la fotograf si i-am facut poze de craciun :)

PS am pus poze...

Abia astept sa le vad... si poza asta de la avatar e super:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2008, 02:17 
Diva

Citat:

Abia astept sa le vad... si poza asta de la avatar e super:*

sunt la galerie...la bebei si mamici...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2008, 20:32 
Diva

pentru mamici si nu numai :D
http://blogs.northlandchurch.net/2008/0 ... -mom-song/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2008, 22:42 
Diva

Citat:

:)) nimic mai adevarat :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 12:44 
Diva

am si eu o intrebare. noi deja ne gandim sa facem un bebe dar, am auzit ca sunt niste analize premergatoare conceptiei.....:nblink:. ma puteti ajuta?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 10 Dec 2008, 13:40 
Diva

Citat:
am si eu o intrebare. noi deja ne gandim sa facem un bebe dar, am auzit ca sunt niste analize premergatoare conceptiei.....:nblink:. ma puteti ajuta?

cel mai bine te ajuta medicul ginecolog. te duci si-i spui ca vrei sa faci un bebe sanatos si ii ceri lista de analize. aceste analize se fac de obicei in primul trimestru de sarcina (nu mai stiu sa ti le spun exact). dar e mai sanatos sa le faci inainte, fiindca nu se stie ce descoperi. eu le-am facut in primul trimestru, dar, slava domnului, au fost perfecte. faza e ca, daca esti insarcinata, unele sunt gratuite. daca nu, le platesti. eu, chiar si cu cele gratuite, am dat aproape 3 mil pe ele. dar cred ca merita :ok:
poate nu asta era raspunsul asteptat, dar crede-ma ca cel mai bine e sa te vada un doctor intai...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 14:18 
Diva

pai am intrebat si mi-a zis ca voi face analize cand sunt gravida in primul trimestru.
ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca am rh negativ si daca copilul nu e bine nu pot face avort. asta e. nu imi pot permite sa risc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 18:29 
Diva

Citat:
pai am intrebat si mi-a zis ca voi face analize cand sunt gravida in primul trimestru.
ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca am rh negativ si daca copilul nu e bine nu pot face avort. asta e. nu imi pot permite sa risc.

nu este nici o problema daca ai rh-ul negativ ca acum se pot face dozari hormonale daca este nevoie in timpul sarcinii pt a se stabili rh copilului si nu este nici un pericol daca este primul copil si nu ai nici un avort. analizele uzuale care se fac pt gravide sunt: rh, grup sangvin, vdrl, hiv, ag hcv si vhb,glicemie, ca, mg, fe, tgo, tgp, hlg etc. aceste sunt analize obligatorii si daca sunt alte complicatii se mai pot face si alte analize in functie de problemele ezistente. aceste analize trebuie facute si de catre tatal copilului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 21:57 
Diva

Citat:
nu este nici o problema daca ai rh-ul negativ ca acum se pot face dozari hormonale daca este nevoie in timpul sarcinii pt a se stabili rh copilului si nu este nici un pericol daca este primul copil si nu ai nici un avort. analizele uzuale care se fac pt gravide sunt: rh, grup sangvin, vdrl, hiv, ag hcv si vhb,glicemie, ca, mg, fe, tgo, tgp, hlg etc. aceste sunt analize obligatorii si daca sunt alte complicatii se mai pot face si alte analize in functie de problemele ezistente. aceste analize trebuie facute si de catre tatal copilului.

sotul meu nu a facut nici un fel de analize...si eu ca si gina mi-am facut analizele dupa ce am ramas insarcinata...la controlul de la 8 sapt...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2008, 00:18 
Diva

multumesc mult fetelor. chia o sa vad cum fac si ma programez la analize ca sa stau linistita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2008, 03:27 
Diva

Citat:

multumesc mult fetelor. chia o sa vad cum fac si ma programez la analize ca sa stau linistita.

Anidaa si eu am facut analize inainte sa imi concep fetita, pentru linistea mea ca totul e ok. Ar trebui sa faci, in principiu, urmatoarele analize: citomegalovirus(IGG si IGM), toxoplasma(IGG si IGM), clamydia, hepatita B si C. Cam astea le-am facut si eu inainte. In cazul in care iese ceva in neregula poti sa amani conceptia, altfel daca esti insracinata si iese ceva naspa ti se recomanda avortul. Asa ca mai bine previi. In legatura cu RH neg, stai linistita, in ziua de azi nu mai e nici o problema. Mult succes.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 02:37 
Diva

Citat:

Anidaa si eu am facut analize inainte sa imi concep fetita, pentru linistea mea ca totul e ok. Ar trebui sa faci, in principiu, urmatoarele analize: citomegalovirus(IGG si IGM), toxoplasma(IGG si IGM), clamydia, hepatita B si C. Cam astea le-am facut si eu inainte. In cazul in care iese ceva in neregula poti sa amani conceptia, altfel daca esti insracinata si iese ceva naspa ti se recomanda avortul. Asa ca mai bine previi. In legatura cu RH neg, stai linistita, in ziua de azi nu mai e nici o problema. Mult succes.

Oana, maine pitica ta face un anisor :hap_d: :npiano: :nparty:. sa fie sanatoasa si fericita! :hap_w: si sa trageti un chef pe cinste!!! :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 02:42 
Diva

Citat:

sa ma ierti, dar mie mi se pare o mare idiotenie ceea ce ti-a spus. pai mi se pare de 1000 de ori mai usor sa tratezi o eventuala problema atunci cand nu esti gravida. ca un avort nu e acelasi lucru cu a lua o aspirina! :nono: iar doctorii se presupune ca ar trebui sa si previna, nu doar sa trateze :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 12:25 
Diva

Citat:

sa ma ierti, dar mie mi se pare o mare idiotenie ceea ce ti-a spus. pai mi se pare de 1000 de ori mai usor sa tratezi o eventuala problema atunci cand nu esti gravida. ca un avort nu e acelasi lucru cu a lua o aspirina! :nono: iar doctorii se presupune ca ar trebui sa si previna, nu doar sa trateze :wall:

exact asta e si parerea mea. de aceea vreau sa-mi fac analizele inainte. pt linistea mea sufleteasca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 16:18 
Diva

Citat:
exact asta e si parerea mea. de aceea vreau sa-mi fac analizele inainte. pt linistea mea sufleteasca

mi se pare corect sa se faca analizele inainte de conceptia copilului ca daca doamne fereste depistezi ca ai hepatita sau mai stiu eu ce boala ce faci cu copilul?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: La multi Ani Mira!!
MesajScris: 13 Dec 2008, 18:55 
Diva

Oana La multi ani din tot sufletul pt piticutza ta!!! sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!! ce repede trece timpul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 18:59 
Diva

Citat:

nu stiu ce sa zic gina pt ca nici aici din cate stiu eu nu se fac analize inainte...la primul control de la 8 sapt se fac de obicei...nici una din prietenele mele nu le-au facut inainte...cu toate ca punctul tau de vedere e valid...dar poate si din cauza ca aici ne cam facem controalele anuale cu regularitate si am cam stii daca ceva e in neregula...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2008, 04:29 
Diva

Multumesc mult fetelor ca v-ati adus aminte de noi. Va servim si pe voi cu o felie de :ncake:. Noi am petrecut cu 8 copilasi la o sala de joaca, a fost foarte frumos, numai ca ea e prea mica sa realizeze ca era personajul principal.:)Gata, nu mai am bebe acum, am domnisoara. Fetelor, fetitele voastre urmeaza.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 19:50 
Diva

Am pus poze la instrumente de la petrecerea de 1 an.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 20:40 
Diva

Citat:
Am pus poze la instrumente de la petrecerea de 1 an.:nwink:

sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]