Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 02:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 02 Mar 2006, 19:36 
Senior

Citat:

E bine sa te amuzi la fazele astea:rocker:
Asta e! Ce-ai sa faci?:rocker:
Dar mocheta noastra a aparut:D O luase o vecina si o pusese in uscator:D
Ma scuzati pentru alarma falsa;)

Asa vecini sa tot ai !!! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 21:09 
Diva

ce se mai aude cu buchetele...vrea cineva vreo floare mai iesita din comun?? Frezii?? Irisi?? Sau ramanem la clasicii crini si trandafiri??:(:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 01:03 
Diva

Citat:
ce se mai aude cu buchetele...vrea cineva vreo floare mai iesita din comun?? Frezii?? Irisi?? Sau ramanem la clasicii crini si trandafiri??:(:)

ei, da, mie mi-ar placea din frezii. frezii albe si ceva trandafiri de alta culoare, cred ca visinii... nu stiu, aberez acum, n-am idee cum ar putea arata... dar imi plac freziile de mor! mi se par foarte fine. si cel mai important... au miros!!! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 12:03 
Senior

Citat:

ei, da, mie mi-ar placea din frezii. frezii albe si ceva trandafiri de alta culoare, cred ca visinii... nu stiu, aberez acum, n-am idee cum ar putea arata... dar imi plac freziile de mor! mi se par foarte fine. si cel mai important... au miros!!! (X)

Sunt superbe-ntr-adevar... dar nu-s cumva cam prea firave pt. o zi intreaga de "foiala" ?! Cred ca ar rezista toata nunta doar daca ar fi foooarte bine fixate printre ceva trandafiri sau flori mai "robuste". Trebuie sa va ganditi foarte bine la ce fel de flori sa optatzi pt. ca ii vorba totusi de o zi intreaga, si cam greu rezista florile astea firave. Eu am avut trandafiri (bine, nunta mea a tzinut pana dimineatza) iar pe la sfarsitul nuntzii erau cam "epuizatzi" saracutzii :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 14:38 
Diva

Citat:

Sunt superbe-ntr-adevar... dar nu-s cumva cam prea firave pt. o zi intreaga de "foiala" ?! Cred ca ar rezista toata nunta doar daca ar fi foooarte bine fixate printre ceva trandafiri sau flori mai "robuste". Trebuie sa va ganditi foarte bine la ce fel de flori sa optatzi pt. ca ii vorba totusi de o zi intreaga, si cam greu rezista florile astea firave. Eu am avut trandafiri () iar pe la sfarsitul nuntzii erau cam "epuizatzi" saracutzii :wacko:

pai... de asta am zis ca aberez... nu stiu daca freziile chiar ar rezista... doar ca imi plac taaaaare :D
dar nu inteleg un lucru: ai spus "bine, nunta mea a tzinut pana dimineatza"... nu toate nuntile dureaza pana dimineata? ca eu asa stiu. incep seara, pe la 19-20 si se termina dimineata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 14:58 
Senior

Citat:

pai... de asta am zis ca aberez... nu stiu daca freziile chiar ar rezista... doar ca imi plac taaaaare :D
dar nu inteleg un lucru: ai spus "bine, nunta mea a tzinut pana dimineatza"... nu toate nuntile dureaza pana dimineata? ca eu asa stiu. incep seara, pe la 19-20 si se termina dimineata...

Asa credeam si eu pana sa ajung in Cluj. Aici nu exista nunti de noapte din pacate, ci doar de zi.. adica incep dimineatza si se termina seara pe la 10-11 pm... si probabil ca mai exista orase in care mai greu gasesti localuri sa-ti faci nunta "de noapte"...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 15:00 
Diva

Citat:

Asa credeam si eu pana sa ajung in Cluj. Aici nu exista nunti de noapte din pacate, ci doar de zi.. adica incep dimineatza si se termina seara pe la 10-11 pm... si probabil ca mai exista orase in care mai greu gasesti localuri sa-ti faci nunta "de noapte"...

:o mi se pare foarte ciudat. la noi petrecerile de zi sunt doar cele pentru copii :P (aniversari, adica)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 15:46 
Senior

Citat:

:o mi se pare foarte ciudat. la noi petrecerile de zi sunt doar cele pentru copii :P (aniversari, adica)...

:blink: si mie mi s-a parut la fel de ciudat... eu tragandu-mi radacinile din Onesti O:) si invatzata cu obiceiurile "noastre" de-acolo.. dar no, fiecare orash cu particularitatzile lui.. in Cluj am gasit foooarte multe chestii "aparte" sa le zic..:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:00 
Diva

Citat:
:blink: si mie mi s-a parut la fel de ciudat... eu tragandu-mi radacinile din Onesti O:) si invatzata cu obiceiurile "noastre" de-acolo.. dar no, fiecare orash cu particularitatzile lui.. in Cluj am gasit foooarte multe chestii "aparte" sa le zic..:wacko:

pai aproape ca am fost vecine, daca esti din onesti :D :p ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:02 
Diva

Citat:

ce ...tampenie...de cand ma stiu eu...revelionul, chefurile si nuntile se tin noaptea!! cred ca si nunta din cana galilei tot noaptea s-a tinut!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:09 
Senior

Citat:

ce ...tampenie...de cand ma stiu eu...revelionul, chefurile si nuntile se tin noaptea!! cred ca si nunta din cana galilei tot noaptea s-a tinut!!:D:D:D

perfect de-acord B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 16:11 
Senior

Citat:

pai aproape ca am fost vecine, daca esti din onesti :D :p ;)

Yap, pana acu 10 ani :(( De-atunci am parasit Onestiul si m-am perindat pe harta.. :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 18:33 
Senior

Citat:
mey, sa stiti ca sta cu nunta ziua in Ardeal nu este nimic aparate. asa se practica acolo. si eu am fost in februarie la nunta prietenei mele si ea se trage din Sibiu si acolo tot la fel este , adica nunta incepe la restaurant pe la 13.00 si se termina cel tarziu pe la 12.00 noaptea. mi s-a parut si mie ciudat dar asa e acolo!

Nu peste tot in Ardeal.. eu mi-am facut nunta-n Hunedoara si-a fost "de noapte" adica s-a terminat pe la 6 juma dimineatza..depinde de orash cred eu O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:32 
Senior

Citat:

Depinde de fiecare loc in parte.
Cate bordeie, atatea obicee:wok:

cam asa ceva.. :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:48 
Diva

Citat:

Noi am fost la o nunta la Comanesti la care toti invitatii au venit la 10 fix. Toti, absolut.
Noi astia care eram veniti de la Bucuresti (si venisem de la 12:blink:)am stat la restaurant de la 7 la 10 fara mancare , fara muzica, fara nimic, ca pana nu vine nashu....nu e nunta.
Nu a fost foarte amuzant.
Da mi-a placut mult la nunta aia, ca am vazut multe obiceiuri care la noi nu se mai tin;)

care Comaneshti ca...sunt vreo 2...e unu in buzau(cred...sau jud Vrancea..habar n-am ) si unu in Jud Bacau...:ermm::ermm::blink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]