Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 21:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 14 Dec 2008, 19:14 
Diva

Citat:
Cahh, ce urat. Nici eu nu mai merg de mult. De fiecare data era urat, mizerie si frig. Fetelor voiam sa va spun ca al meu sot si-a gasit verigheta. A pierdut-o duminica noaptea pe la Fundata pe unde a stat inzapezit vreo 4 ore si desi atunci a cautat-o n-a gasit-o. In schimb, vineri cand s-a intors de la Predeal a oprit sa o mai caute si ... a gasit-o! Mi s-a parut asa... aproape incredibil. Va pup!

ce fain!!:ndance: ma bucur ca si-a gasit-o. asta da noroc %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2008, 20:38 
Diva

seara buna!ce ma bucur Alina!chiar ca noroc sa o gaseasca dupa atata timp!soarta....O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2008, 21:22 
Diva

Citat:
Cahh, ce urat. Nici eu nu mai merg de mult. De fiecare data era urat, mizerie si frig. Fetelor voiam sa va spun ca al meu sot si-a gasit verigheta. A pierdut-o duminica noaptea pe la Fundata pe unde a stat inzapezit vreo 4 ore si desi atunci a cautat-o n-a gasit-o. In schimb, vineri cand s-a intors de la Predeal a oprit sa o mai caute si ... a gasit-o! Mi s-a parut asa... aproape incredibil. Va pup!

super, ce ma bucur !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2008, 22:16 
Diva

Citat:

super, ce ma bucur !

Multam. In sfarsit am reusit sa pun si eu la galerie, la sectiunea luna de miere, cateva poze din Egipt. Sper sa le puteti vedea luni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 00:09 
Diva

Citat:
Multam. In sfarsit am reusit sa pun si eu la galerie, la sectiunea luna de miere, cateva poze din Egipt. Sper sa le puteti vedea luni.

alina, chiar ca sunteti norocosi.
eu mi-am pierdut verigheta inainte de nunta, dar nu am mai gasit-o niciodata.am fost nevoita sa imi cumpar alta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 16:43 
Diva

buna,buna!va vine sa credeti ce repede se apropie Craciunul?noi lucram de zor la serbare sa fim pregatiti cand vine Mosu' (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 17:09 
Diva

Citat:

alina, chiar ca sunteti norocosi.
eu mi-am pierdut verigheta inainte de nunta, dar nu am mai gasit-o niciodata.am fost nevoita sa imi cumpar alta.

marius si-a uitat verigheta la hotel in luna de miere. noroc ca inainte sa plecam am gasit-o eu. am tacut bineinteles:-`si l-am lasat cateva zile sa fiarba in suc propriu. pana la urma i-am zis ca era mult prea trist. de atunci nu a mai scos-o niciodata de pe deget.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 18:44 
Diva

ce ma bucur alina.vorba fetelor,asta e chiar noroc...parca mi s-a luat mie de pe suflet!!!asta e un semn,inseamna ceva...uniunea voastra e foarte puternica:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 23:30 
Diva

Citat:
ce ma bucur alina.vorba fetelor,asta e chiar noroc...parca mi s-a luat mie de pe suflet!!!asta e un semn,inseamna ceva...uniunea voastra e foarte puternica:lips::lips:

Da,aur sfintit in biserica. Fetelor, cum stati cu cadourile? Ati cumparat? Ca eu una n-am luat inca nimic!!! Si am asa: sot, parinti, socri, frate si cumnata plus nepoata. Astea obligatorii. Si mai avem un obicei intre prieteni: ne intalnim duminica si tragem la sorti cu biletel cine cui cumpara cadou. Fiecare, in afara de cadourile pe care le luam familiei, vom lua si un cadou unui prieten. Mai rau e ca n-am nicio idee despre ce sa iau, in afara de nepotica mea care stiu ca vrea cercei...Voi cum stati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 23:32 
Diva

La 1 minut dupa ca am scris aici am vazut ca e un topic la diverse... dar ce sa fac, daca aici intru prima data...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 11:19 
Diva

Citat:
La 1 minut dupa ca am scris aici am vazut ca e un topic la diverse... dar ce sa fac, daca aici intru prima data...

buna dimineata,fetelor.
va pregatiti de sarbtori de e asa liniste aici?
eu...sunt franta de oboseala.ieri am facut un tur de forta:Brasov, Predeal, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc....Tg-Mures(la mama...)si Cluj(la 23.00).nu cred ca voi mai repeta vreodata experienta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 12:29 
Diva

Citat:

buna dimineata,fetelor.
va pregatiti de sarbtori de e asa liniste aici?
eu...sunt franta de oboseala.ieri am facut un tur de forta:Brasov, Predeal, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc....Tg-Mures(la mama...)si Cluj(la 23.00).nu cred ca voi mai repeta vreodata experienta...

Buna dimineata!

ooo Laura dar chiar tur de forta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 13:53 
Diva

Citat:

Buna dimineata!

ooo Laura dar chiar tur de forta!!

da...si mai am si maine si joi.abia astept sa vina sambata.ca sunt franta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 15:02 
Diva

Citat:

da...si mai am si maine si joi.abia astept sa vina sambata.ca sunt franta

abia astept si eu sa se termine lucrul pe anul asta. azi dimineata am plecat la 7 de acasa si un drum de 15 min cat e normal l-am facut intr-o ora jumate. am si intarziat. mi-e scarba de tot traficul, ma oboseste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 16:49 
Junior

Buna ziua fetelor :) Ce faceti? Va pregatiti de sarbatori? Si eu:)) Mi-am terminat curatenia in casa...si acum il astept pe Mos Craciun linistita:)(X):ndance:Va pup :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 17:28 
Diva

Citat:
Buna ziua fetelor :) Ce faceti? Va pregatiti de sarbatori? Si eu:)) Mi-am terminat curatenia in casa...si acum il astept pe Mos Craciun linistita:)(X):ndance:Va pup :lips:

ce harnica ai fost daca deja ai terminat. acum poti sa faci o scrisoare voluminoasa pt mosul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 19:41 
Diva

Citat:
ce harnica ai fost daca deja ai terminat. acum poti sa faci o scrisoare voluminoasa pt mosul.

buna fetelor !

si noi am terminat curatenia in sfarsit, iar aseara am facut si bradul, bine l-am facut mai mult pt Sabin ca se uita dupa luminite, dar deja se simte craciunul !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 22:04 
Diva

Citat:

eu anul asta nici nu cred ca fac brad.nu are sens.Plecam in 24.12 si ne intoarcem in 8 inuarie.....curatenie.....fac in fiecare saptamana.nu o sa fac ceva mai special de Craciun.doar ca mi-am cumparat niste ornamente in casa de la bamboo si mi-am impodobit unul din balcoane...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2008, 23:57 
Diva

Citat:

eu anul asta nici nu cred ca fac brad.nu are sens.Plecam in 24.12 si ne intoarcem in 8 inuarie.....curatenie.....fac in fiecare saptamana.nu o sa fac ceva mai special de Craciun.doar ca mi-am cumparat niste ornamente in casa de la bamboo si mi-am impodobit unul din balcoane...

Buna fetele, in privinta curateniei nici eu nu am prea multe de facut, ca tot fac mereu. In plus fata de ceea ce fac mereu ar fi de spalat geamurile... o fac si pe asta. Bradul l-am facut deja si am impodobit si de Craciun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2008, 02:03 
Diva

Citat:
Buna fetele, in privinta curateniei nici eu nu am prea multe de facut, ca tot fac mereu. In plus fata de ceea ce fac mereu ar fi de spalat geamurile... o fac si pe asta. Bradul l-am facut deja si am impodobit si de Craciun.

eu pt geamuri mereu chem pe cineva sa mi le spele, sunt multe si sunt mari si urasc sa spal geamuri:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]