Citat:
buna Alex, sarbatori fericite si voua !!!!!
apropo , bun raspuns i-ai dat acelei individe
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1unii chiar sunt .........

:rofl:
Nu stiu cum sa explic...de fiecare data imi propun sa nu ma mai enervez sa fiu si eu, la randul meu, mai toleranta si , de fiecare data, apare cate cineva cu un comportament pe care chiar nu-l suport si se duce naibii toata hotararea mea. De aceea intru cat mai rar pe site ca nu ma pot abtine cand vad tot felul de prostii.
Culmea e ca, desi sunt destul de critica, am si prieteni (destui) si chiar adevarati (zic eu).
Acum ma lupt cu o traducere cam dificila (pt job-ul meu). (desi sunt in concediu)si...ma mai racoresc si eu in pauze... Cred ca intr-o alta viata am fost japonez/a...

De ce? Pt ca am vazut candva la TV cum in cadrul unor companii japoneze angajatii se 'racoreau' si se eliberau de stres in camere speciale in care ereau puse manechine avand chipurile sefilor. La mine nu e cazul. Dar ma mai eliberez si eu de stresul provocat de traducere dar si de cei pe care-i urasc cel mai mult: necivilizatii.
Pupici! Si multumesc pt urari. O sa mai intru din cand in cand. Ca nu plec din Buc. Revelionul l-am facut deja in vara cat am stat in SUA (o gramda de timp si de bani dar a meritat) si, in plus, am mai si renovat si mai avem o multime de luat pt casa.
Pupici si celui mic, Sabin!!! Cred ca Mosul a fost f generos cu el, nu?:p