Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 12:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Craciun fericit!!
MesajScris: 29 Dec 2008, 16:58 
Diva

Citat:

:lol::rofl:

Nu stiu cum sa explic...de fiecare data imi propun sa nu ma mai enervez sa fiu si eu, la randul meu, mai toleranta si , de fiecare data, apare cate cineva cu un comportament pe care chiar nu-l suport si se duce naibii toata hotararea mea. De aceea intru cat mai rar pe site ca nu ma pot abtine cand vad tot felul de prostii.
Culmea e ca, desi sunt destul de critica, am si prieteni (destui) si chiar adevarati (zic eu).

Acum ma lupt cu o traducere cam dificila (pt job-ul meu). (desi sunt in concediu)si...ma mai racoresc si eu in pauze... Cred ca intr-o alta viata am fost japonez/a...:-` De ce? Pt ca am vazut candva la TV cum in cadrul unor companii japoneze angajatii se 'racoreau' si se eliberau de stres in camere speciale in care ereau puse manechine avand chipurile sefilor. La mine nu e cazul. Dar ma mai eliberez si eu de stresul provocat de traducere dar si de cei pe care-i urasc cel mai mult: necivilizatii.

Pupici! Si multumesc pt urari. O sa mai intru din cand in cand. Ca nu plec din Buc. Revelionul l-am facut deja in vara cat am stat in SUA (o gramda de timp si de bani dar a meritat) si, in plus, am mai si renovat si mai avem o multime de luat pt casa.

Pupici si celui mic, Sabin!!! Cred ca Mosul a fost f generos cu el, nu?:p

cu siguranta a fost generos, cu toate ca e atat de mic si habar nu are ce inseamna toate acele cutii de la brad, a venit moshu foarte incarcat pt Sabin, cat despre noi, el este cadoul vietii noastre !!!!

:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2008, 17:06 
Diva

Citat:

:lol::rofl:

Nu stiu cum sa explic...de fiecare data imi propun sa nu ma mai enervez sa fiu si eu, la randul meu, mai toleranta si , de fiecare data, apare cate cineva cu un comportament pe care chiar nu-l suport si se duce naibii toata hotararea mea. De aceea intru cat mai rar pe site ca nu ma pot abtine cand vad tot felul de prostii.
Culmea e ca, desi sunt destul de critica, am si prieteni (destui) si chiar adevarati (zic eu).

Acum ma lupt cu o traducere cam dificila (pt job-ul meu). (desi sunt in concediu)si...ma mai racoresc si eu in pauze... Cred ca intr-o alta viata am fost japonez/a...:-` De ce? Pt ca am vazut candva la TV cum in cadrul unor companii japoneze angajatii se 'racoreau' si se eliberau de stres in camere speciale in care ereau puse manechine avand chipurile sefilor. La mine nu e cazul. Dar ma mai eliberez si eu de stresul provocat de traducere dar si de cei pe care-i urasc cel mai mult: necivilizatii.

Pupici! Si multumesc pt urari. O sa mai intru din cand in cand. Ca nu plec din Buc. Revelionul l-am facut deja in vara cat am stat in SUA (o gramda de timp si de bani dar a meritat) si, in plus, am mai si renovat si mai avem o multime de luat pt casa.

Pupici si celui mic, Sabin!!! Cred ca Mosul a fost f generos cu el, nu?:p

Alex!!!ce faci?acum am citit si eu comentariul tau.De fiecare data le citesc cu placere.
Concediu placut.Si La multi ani!
Sa ne auzim cu bine si in 2009.
Apropoo de revelion petrecut acasa....sa stii ca unul dintre cele mai reusite revelioane l-am petrecut acasa cu inca un cuplu.Ne-am distrat copios.Asa ca....profita si tu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2008, 13:13 
Diva

Citat:

Alex!!!ce faci?acum am citit si eu comentariul tau.De fiecare data le citesc cu placere.
Concediu placut.Si La multi ani!
Sa ne auzim cu bine si in 2009.
Apropoo de revelion petrecut acasa....sa stii ca unul dintre cele mai reusite revelioane l-am petrecut acasa cu inca un cuplu.Ne-am distrat copios.Asa ca....profita si tu.

Va salut si eu fetelor!
Va urez de acum un an nou plin de bucurii si impliniri.
Eu am avut concediu pana in craciun, acum sunt la munca :( si maine plecam la Buzau!
Va pup si distractie placuta in noaptea dintre ani!!

LA MULTI ANI!!:champagne::champagne::champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2008, 14:09 
Diva

Citat:

Va salut si eu fetelor!
Va urez de acum un an nou plin de bucurii si impliniri.
Eu am avut concediu pana in craciun, acum sunt la munca :( si maine plecam la Buzau!
Va pup si distractie placuta in noaptea dintre ani!!

LA MULTI ANI!!:champagne::champagne::champagne:

Buna fetele. La multi ani si tot ce va doriti!!! Distractie placuta de revelion si sa ne auzim cu bine la anul!!!:glass::champagne::nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2008, 15:12 
Diva

Citat:
Buna fetele. La multi ani si tot ce va doriti!!! Distractie placuta de revelion si sa ne auzim cu bine la anul!!!:glass::champagne::nparty:

La multi ani, fetelor!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2008, 18:16 
Diva

Citat:

La multi ani, fetelor!!!!!

La Multi Ani! Sper sa va distrati, sa petreceti frumos, nu conteaza daca acasa sau plecate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2008, 23:01 
Diva

va aurez un an plin de realizari si impliniri
la multi ani si distractie placuta!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: 2009
MesajScris: 01 Ian 2009, 18:54 
Diva

buna fetele!
la multi ani si un 2009 asa cum va doriti fiecare dintre voi!!! numai bine:champagne: si...la multi ani pentru toata lumea care isi serbeaza ziua numelui...:clap:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: 2009
MesajScris: 01 Ian 2009, 21:07 
Diva

Citat:
buna fetele!
la multi ani si un 2009 asa cum va doriti fiecare dintre voi!!! numai bine:champagne: si...la multi ani pentru toata lumea care isi serbeaza ziua numelui...:clap:

la multi ani pe 2009!!!!
la multi ani pt cei care isi serbeaza astazi ziua de nume :champagne::ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Ian 2009, 21:23 
Diva

Citat:
la multi ani pe 2009!!!!
la multi ani pt cei care isi serbeaza astazi ziua de nume :champagne::ncake:

La multi ani , fetelor!!!La multi ani si pt Sf Vasile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Ian 2009, 01:02 
Diva

LA MULTI ANI 2009 !!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Ian 2009, 20:40 
Diva

Citat:
LA MULTI ANI 2009 !!!!!!

La Multi Ani! Va doresc sa fiti sanatoase, cei dragi asemenea! Sa va sporeasca banii in casa! Sa vi se indeplineasca dorintele, cat mai multe dintre ele! Sa aveti puterea de a trece cat mai usor si repede peste momentele dificile (desi eu va doresc in primul rand ca acestea sa lipseasca din viata voastra!).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2009, 14:30 
Diva

Citat:
La Multi Ani! Va doresc sa fiti sanatoase, cei dragi asemenea! Sa va sporeasca banii in casa! Sa vi se indeplineasca dorintele, cat mai multe dintre ele! Sa aveti puterea de a trece cat mai usor si repede peste momentele dificile (desi eu va doresc in primul rand ca acestea sa lipseasca din viata voastra!).

buna fetelor!!
eu astazi am inceput serviciul :cry: s-a gatat concediul si pana la pasti nu mai am :cry:
voi ce faceti? ce este linistea asta pe forum? inca nu v-ati revenit dupa sarbatori sau nu v-ati intors din concediu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2009, 15:26 
Diva

la multi ani fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2009, 18:20 
Diva

la multi ani!Cristina,sa iti traiasca bebelusul!nu eram sigura ca e al tau,parca mai ieri ne anuntai vestea cea mare,apoi erai putin suparata ca nu ti se vede burtica.nu pot sa cred ce repede trece timpul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Ian 2009, 22:41 
Diva

Citat:
la multi ani!Cristina,sa iti traiasca bebelusul!nu eram sigura ca e al tau,parca mai ieri ne anuntai vestea cea mare,apoi erai putin suparata ca nu ti se vede burtica.nu pot sa cred ce repede trece timpul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2009, 13:31 
Diva

Citat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2009, 13:46 
Diva

Citat:
abia astepti sa ajungi acasa? de ce? eu deja am inspectat oferta agentiilor de voiaj pt la vara:~*si deabia astept concediul....

pentru ca am stat destul.deja sunt la stadiul in care m-am saturat sa imi stea hainele in bagaje...
in milano ninge foarte tare , e zapada mare si eu urasc iarna.
cu siguranta cand voi ajunge in romania voi vrea din nou concediu, dar acum astept sa ajung acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2009, 15:53 
Diva

Citat:

pentru ca am stat destul.deja sunt la stadiul in care m-am saturat sa imi stea hainele in bagaje...
in milano ninge foarte tare , e zapada mare si eu urasc iarna.
cu siguranta cand voi ajunge in romania voi vrea din nou concediu, dar acum astept sa ajung acasa.
buna!si mie imi place dupa ce sunt plecata sa mai am 2,3 zile de concediu in care sa lenevesc acasa la mine :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Ian 2009, 18:52 
Diva

Buna fetelor !

gata concediile? sper ca v-ati distrat de sarbatori !

Cristina , felicitari, sa va traiasca micutul si sa fie sanatos !

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]