Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 21:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 14 Ian 2009, 00:13 
Nou Venit

Citat:

Buna!
nici eu nu vroiam alba-alba, asa ca mi-am luat crem...dar nimeni nu a observat culoarea.
sunt si rochite alb cu rosu-grena care arata f bine...chiar prea bine...
in zilele noastre culoarea rochiei este o treaba pur optionala, nu mai tine de traditie.
pe mine nici la spovedania dinaintea nuntii nu m-a intrebat preotul ce si cum cu viitorul sot...asa ca...alege-ti modelul care iti place, in culoarea care iti place!

p.s.: si cu voalul, depinde de tine cum iti place, ca e nunta ta, nu a mamei...
(eu am o mama cam la fel, dar i-am zis ca atata timp cat platesc nunta din bugetul meu...treaba mea ce si cum port/fac)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 17:01 
Senior

Citat:

p.s.: si cu voalul, depinde de tine cum iti place, ca e nunta ta, nu a mamei...
(eu am o mama cam la fel, dar i-am zis ca atata timp cat platesc nunta din bugetul meu...treaba mea ce si cum port/fac)

buna!
desi urmaresc de mai multa vreme site-ul asta cred ca este al doilea mesaj pe care il scriu.
si eu voi fi mireasa pe 9 mai. nu mi-am luat rochita de mireasa dar m-am gandit sa mi-o fac. am vorbit cu croitoreasa si in scurt timp se va apuca de ea. sper sa iasa asa cum vreau :):npray:
am urmarit discutiile voastre si imi place cum va sustineti una pe cealalta.
ma descurc un pic mai greu cu postatul mesajelor fiindca sunt mai noua :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 18:39 
Nou Venit

eu voi fi miresica pe 11 iulie si vreau sa va spun ca am schimbat data de trei ori pana acum.am stabilit-o prima pe 18 iulie, dar am avut surpriza ca sala in care doream sa facem nunta sa fie ocupata , asa ca a trebuit sa mutam data pe 25 iulie. toate bune, pana cand am fost sa tocmim lautarii... teapa... au alta nunta pe 25, asa ca a trebuit sa schimbam din nou data...pe 11 iulie. tineam sa avem lautarii acestia pentru ca sunt singurii care imi pot canta populara din toate zonele(eu sunt din timisoara si imi trebuie si muzica din banat cu saxofon si toate cele si am si vreo 40 de invitati din ardeal deci mai trebuie si pentru ei treburi din alea gen pusca si cureaua lata, plus muzica ptr gorjenii sotului. )plus ca formatia asta are un domn care canta muzica usoara de ti se ridica parul pe miini. am uitat sa spun ca din cauza ca am schimbat data pe 11, am pierdut si sala cea mare a restaurantului si m-am ales cu sala cea mica. :curse: daca se mai razgandesc si nasii... chiar cred ca sunt cea mai ghinionista viitoare mireasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 19:21 
Nou Venit

nu stiu nici rochia de unde sa o iau . ceva sugestii....va rog

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 19:39 
Diva

Citat:

buna!
desi urmaresc de mai multa vreme site-ul asta cred ca este al doilea mesaj pe care il scriu.
si eu voi fi mireasa pe 9 mai. nu mi-am luat rochita de mireasa dar m-am gandit sa mi-o fac. am vorbit cu croitoreasa si in scurt timp se va apuca de ea. sper sa iasa asa cum vreau :):npray:
am urmarit discutiile voastre si imi place cum va sustineti una pe cealalta.
ma descurc un pic mai greu cu postatul mesajelor fiindca sunt mai noua :P

buna si eu ma casatoresc tot pe 9 mai,in pitesti...sunt diperata deorece am intrat pe site-ul celor de la exclusive bride si m-am indragostit de rochia diana,colectia enzoani 2009,am sunat si in olanda si la bucuresti si spun ca nu stiu daca va veni sigur inainte de nunta,si asa e cam scumpa 7200 ron....mi-o doresc foarte mult..va rog recomnadati-mi pe cinevaaaaaaaaaaaaaaaaaaa care sa o faca aproape de realitate..:cry::cry::cry:ajutati-maaaaaaaaaaa
imi doresc tare mult..aici e rochia
http://www.enzoani.com/main.html:nscmoll::nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 20:16 
Nou Venit

Citat:
Buna si eu ma casatoresc tot pe 9 mai,in pitesti...sunt diperata deorece am intrat pe site-ul celor de la exclusive bride si m-am indragostit de rochia diana,colectia enzoani 2009,am sunat si in olanda si la bucuresti si spun ca nu stiu daca va veni sigur inainte de nunta,si asa e cam scumpa 7200 ron....mi-o doresc foarte mult..va rog recomnadati-mi pe cinevaaaaaaaaaaaaaaaaaaa care sa o faca aproape de realitate..:cry::cry::cry:ajutati-maaaaaaaaaaa

Buna, si eu o sa am nunta pe 16 mai . Am vazut rochia pe care ti-ai ales-o, este foarte frumoasa dar sa stii ca o sa coste pe masura. Iti recomand sa mergi la Florina, locuieste in trivale [mi-a facut rochia de cununia civila si a iesit asa cum mi-am dorit, intr-o sapt iti face rochia] nr ei este: 0740015081, lucreaza la casa de moda de lamga Bonita. Mult succes...Am fost si eu la ea cu o rochie de mireasa cam in genul acesteia, dar avand multa dantele costa cam mult si am renuntat.....
(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 21:31 
Diva

nu trebuie sa va stresati ca mai aveti un pic pana la nunta si nu gasiti nimic...asta e...magazinele incep sa-si expuna de acum in colo modelele...cautati si nu fi-ti disperate!s-ar putea sa va panicati si sa alegeti pripit...mai bine cu calm...mult spor...
iar pentru cealalta miresica ..bine ai venit si nu conteaza ca esti noua...te vei integra repede si te vei si obisnui cu noi...asa cred..:nlol: rochia este superba , cea de pe site...parerea mea este sa cauti si pe la bucuresti pe la pronovias...san patrick...s-ar putea sa gasesti si sa iti si vina pana la nunta si sa nu te coste atat de mult...succes in continuare miresici:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Ian 2009, 23:54 
Diva

Citat:
buna si eu ma casatoresc tot pe 9 mai,in pitesti...sunt diperata deorece am intrat pe site-ul celor de la exclusive bride si m-am indragostit de rochia diana,colectia enzoani 2009,am sunat si in olanda si la bucuresti si spun ca nu stiu daca va veni sigur inainte de nunta,si asa e cam scumpa 7200 ron....mi-o doresc foarte mult..va rog recomnadati-mi pe cinevaaaaaaaaaaaaaaaaaaa care sa o faca aproape de realitate..:cry::cry::cry:ajutati-maaaaaaaaaaa

mai greu de realizat cred ca nu e rochia in sinne cat broderia. de ce nu te orientezi pe altceva asemanator?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 13:56 
Diva

Citat:
nu trebuie sa va stresati ca mai aveti un pic pana la nunta si nu gasiti nimic...asta e...magazinele incep sa-si expuna de acum in colo modelele...cautati si nu fi-ti disperate!s-ar putea sa va panicati si sa alegeti pripit...mai bine cu calm...mult spor...
iar pentru cealalta miresica ..bine ai venit si nu conteaza ca esti noua...te vei integra repede si te vei si obisnui cu noi...asa cred..:nlol: rochia este superba , cea de pe site...parerea mea este sa cauti si pe la bucuresti pe la pronovias...san patrick...s-ar putea sa gasesti si sa iti si vina pana la nunta si sa nu te coste atat de mult...succes in continuare miresici:hap_d:

eu am fost si m-am interesat....am reusit in sfarsit sa ajung in 2 magazine cu rochizte....si am avut si modelul care mie imi place mult de tot....am sa o fac la comanda si ma costa cu tot cu voal si trena detasabila in jur de 15 mil.Foarte putin....nu imi venea sa cred.....magazinul face rochii superbe si ma bucur ca am decis sa fac acolo....trebuie sa merg sa probez genul de rochie care eu l-am aratat sa vedem cum imi sta si ....vom vedea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 14:14 
Diva

Citat:

e superba!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 14:49 
Diva

Citat:
Hihi e bine sa vezi partea optimista de obicei...dar aceasta domnisoara nu a vrut...speram sa aiba mai multa incredere in ea , ca sa zicem asa.....daca acum se simte batrana...la 46 ( vorba ta ) cum se va simti.

cred ca nu prea increzatoare..daca se imbatarneste cu 20 de ani ...e clar..sorry for her:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 14:50 
Diva

Citat:
e superba!!!

ms multttttttt....ma ajuta cineva....pls....vreau sa iasa la fel..ma rog aproape la fel!:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 14:53 
Diva

Citat:
mai greu de realizat cred ca nu e rochia in sinne cat broderia. de ce nu te orientezi pe altceva asemanator?

da stiu..broderia face totul..dar se gaseste broderia aceasata...sunt foarte multe feluri...se vand la metru si se aplica pe tul,mi-au spus cei de la exclusive bride si am o cunostinta care si-a pus broderie pe rochie...a facut-o in pitesti..deci am toate sansele...trebuie sa iasa...nimic nu e imposibil...nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 14:55 
Diva

Citat:

Buna, si eu o sa am nunta pe 16 mai . Am vazut rochia pe care ti-ai ales-o, este foarte frumoasa dar sa stii ca o sa coste pe masura. Iti recomand sa mergi la Florina, locuieste in trivale [mi-a facut rochia de cununia civila si a iesit asa cum mi-am dorit, intr-o sapt iti face rochia] nr ei este: 0740015081, lucreaza la casa de moda de lamga Bonita. Mult succes...Am fost si eu la ea cu o rochie de mireasa cam in genul acesteia, dar avand multa dantele costa cam mult si am renuntat.....
(X)(X)
ms frumos
cat??????????????????????
pt ca oricum nu va costa 7200 ron asa ca eu zic ca voi iesi in avantaj...te rog zi-mi cat...!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 15:00 
Diva

Citat:

ms frumos...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 16:08 
Nou Venit

multa bafta.totul e sa gasesti o croitoreasa care sa se priceapa. nu toate care fac rochii de mireasa reusesc sa le faca asa cum vrei tu. mai intai intereseaza-te daca lucreaza bine, sa nu ai surprize
identica nu va iesi la nici o croitoreasa, dar asemanatoare ai sanse. totul e sa gasesti broderia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 18:00 
Diva

Citat:
multa bafta.totul e sa gasesti o croitoreasa care sa se priceapa. nu toate care fac rochii de mireasa reusesc sa le faca asa cum vrei tu. mai intai intereseaza-te daca lucreaza bine, sa nu ai surprize
identica nu va iesi la nici o croitoreasa, dar asemanatoare ai sanse. totul e sa gasesti broderia.

ms ,da stiu asta..dar nu va stii nimeni ;))
broderia e totul..stiu ca nu sunt prea multe croitorese bune in pitesti....
identica ...e un fel de a spune....ma duc la bucuresti si cei d ela exclusive bride ma vor duce in depozitul lor sa vad broderiile..trebuie sa gasesc ceva cat mai apropiat...ce naiba ..doar nu e o rochie fantastica...:alien:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 19:50 
Diva

nu este fantastica...dar asa exact nu va iesi...de ce nu mai incerci sa o cumperi de undeva ...maodel asemanator acar. chestia este ca daca ti-o croiesti o vezi si numai ai ce-i face.materialul e stricat si faptul e consumat.daca o vezi in vitrina gata facuta nu o cumperi daca nu-ti place cum vine...e cu dus si intors...si nu dispera...mai ai timp....%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:16 
Nou Venit

Citat:
ms frumos
cat??????????????????????
pt ca oricum nu va costa 7200 ron asa ca eu zic ca voi iesi in avantaj...te rog zi-mi cat...!:hug:
Nu stiu cat costa, depinde de material, asta numai ea poate sa-ti spuna pentru ca lucreaza cu materialele astea, sun-o si stabileste o intalnire, faci o poza color rochiei si te duci cu poza, nu are calculator acasa sa i-o poti arata. Dantela din cate stiu este 150 ron - 200 ron metrul, si-ti trebiue cam 5 metri, probabil o sa coste in jur de 3000 ron. Succes.:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:33 
Diva

Citat:
Nu stiu cat costa, depinde de material, asta numai ea poate sa-ti spuna pentru ca lucreaza cu materialele astea, sun-o si stabileste o intalnire, faci o poza color rochiei si te duci cu poza, nu are calculator acasa sa i-o poti arata. Dantela din cate stiu este 150 ron - 200 ron metrul, si-ti trebiue cam 5 metri, probabil o sa coste in jur de 3000 ron. Succes.:nmarried:

pai e perfecttttttttttttttttttt....nici ca se putea mai bine..eu ma gandeam la 4500 de ron..deci e perfect!!!!!!!!!!
ms frumos!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]