Citat:
Nicoleta ati avut un tort tare tare frumos. Si noi ne dorim cu exterior de marzipan. Si chiar daca vreti fara suport, asa cum am zis si noi, va spun ca mai exista o varianta foarte simpla despre care multi cred ca nus tiu, anume, torturile etajate au un suport metalic interior pt a sta fix tortul (etajele) dar acest nivel nu se vede deloc, ci arata ca si cand tortul ar fi etajat fara. Suportul se vede numai la taiere...
Intr-adevar mult refuza torturile de marzipan (la cofetaii ma refer) spunand ca vara nu e recomandat ca se topeste ca nu se tine bine sau mai stiu si eu din ce motive. Singurul motiv este cel ca este mai greu de prelucrat, insa si mai deosebit. Este intr-adevar si mai scump. Cat espre faptul ca ar fi greu de taiat, acest lucru depinde foarte mult de calitatea materialelor prime folosite. Am fost de exemplu la o nunta unde au fost nevoiti sa dea jos tot exteriorul de marzipan, efectiv l-au depilozat:~* pt. ca nu au putut sa il taie. Noi cand am dat comanda ne-a zis clar cofetara ca depinde de material. De aici si diferenta de pret, daca in alte parti e 28ron/kg la ea e 45. dar avem recomandari deosebite si am ales un model identic cu cel al unei foste colege. inclusiv interior de ciocolata cu visine, exterior crem. marzipanul alb este mai scump, la noi ar fi venit cu 10 ron mai scump pe kg si cum sala va fi alba cu auriu, nu deranjeaza tortul crem:ok:
noi neam facut griji initial ca am zis ca nu place la toata lumea marzipanul...noi si familiile noastre suntem inebuniti dupa marzipan, copil fiind ne bateam prin casa care ia marzipanul:p dar mi-a zis acea fosta colega care mi-a si recomandat cofetareasa ca a avut un succes deosebit tortul...abia astept...
inca nu sunt prea hotarata cu aranjarea mesei pe care va veni tortul ca mie personal nu imi plac artificiile acelea ce ies din tort. no offence, cui ii place, felicitari. pe mine ma streseaza, nu stiu de ce. cu toate ca sunt ineb unita rau dupa artificii...in fine...am zis ca as pune niste lumanarele in jurul tortului si poate niste petale de trandafiri?:-`
a si deasupra tortului nu vom avea figurine ci am cerut sa ne faca ca un buchetel din aceeasi trandafiri cu care va fi ornat tortul. apropos va avea 5 etaje, aprox 15 kg.
torturile nasilor vor fi identice cu al nostru doar de 2-3 kg, inca nu ne-am hotarat, dar vrem neaparat identic ca si interior si exterior.
Cora ce scumpa poti fi, m-am distrat enorm al mesajele postate de tine. ai dreptate chiar aveam impresia ca esti experta, in prima faza ncii prin gand nu mi-a trecut ca nu esti maritata iar cand am auzit vestea m-am bucurat din suflet...am dat in off-topic...
hai sa iti zic preturile din zona noastra, ma gandesc ca in Buc. e mai scump sau? iti zic doua oferte ca atatea cunosc...intr-o aprte e 24ron/kg de tort (orice fel), iar cel imbracat in marzipan e 28. unde facem noi invelit in marzipan crem e 45/kg, iar in marzipan alb e 55. (diferenta fata de primii e in materialele folosite si in plus primii fug de marzipan ca de....

)