Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 15 Ian 2009, 20:38 
Nou Venit

Citat:
pai e perfecttttttttttttttttttt....nici ca se putea mai bine..eu ma gandeam la 4500 de ron..deci e perfect!!!!!!!!!!
ms frumos!

Cu placere, mult succes in crearea rochiei dorite.:hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:40 
Diva

Citat:
nu este fantastica...dar asa exact nu va iesi...de ce nu mai incerci sa o cumperi de undeva ...maodel asemanator acar. chestia este ca daca ti-o croiesti o vezi si numai ai ce-i face.materialul e stricat si faptul e consumat.daca o vezi in vitrina gata facuta nu o cumperi daca nu-ti place cum vine...e cu dus si intors...si nu dispera...mai ai timp....%%-

m-am gandit si la asta..model asemanator ..ca nu am d eunde sa o cumpar pe asta..de aceea v-am cerut ajutorul,daca stie cineva ca o pot achizitiona si din alta parte,va rog sa-mi spuneti...model asemnator...sper sa gasesc si sa o modific putin,sa-i fac spatele gol,pe site-ul celor de la exclusive bride e pozata si de la spate,e superbaaaaaaaa....ma duc duminica la targul mireselor si o sa vad...dar oricum aceasta e rochia pe care mi-o doresc ,deci probabil daca voi gasi ceva cu aceeasi croiala si broderie...ii voi face fundita
si gata rochia....offff...ms ,,,dar mie mi s epare ca nu mai am timp....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:42 
Diva

Citat:

Cu placere, mult succes in crearea rochiei dorite.:hap_w:

ms si tie la fel...te pup!:hap_w::hap_d::hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:48 
Senior

Citat:
pai e perfecttttttttttttttttttt....nici ca se putea mai bine..eu ma gandeam la 4500 de ron..deci e perfect!!!!!!!!!!
ms frumos!

si eu am vrut sa-mi cumpar rochia. am tot "vizitat" magazine online si am vazut cred ca mii de rochii. intr-adevar rochiile care sunt mai frumoase si mai finutz lucrate costa si mai mult. o sa ma intalnesc la sfarsitul lunii cu croitoreasa sa vedem cat imi ia si cum o facem. nu dispunem de un buget prea mare ptr nunta, eu as fi vrut sa dau maxim 2000 de ron pe rochie:D
cine este din Bucuresti: stie careva de unde pot lua material pentru rochie?
merci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2009, 20:54 
Nou Venit

Citat:
ms si tie la fel...te pup!:hap_w::hap_d::hap_d:

Dar la casele de moda de pe Calea Bucuresti ai fost sa vezi rochiile? Eu le-am vazut intr-o zi pe cele expuse la fereastra, treceam cu masina, sunt foarte frumoase. Eu am renuntat la rochia pe cre mi-o alesesem, sper sa gasesc in magazine, as vrea o rochie nu prea pompoasa.... nu am fost sa ma uit pentru ca nu am inca banii necesari si nu vreau sa vad ceva si sa nu o pot cumpara acum ca iti dai seama lesin acolo.
Daca ai fost ce preturi erau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Ian 2009, 16:53 
Diva

Citat:

Dar la casele de moda de pe Calea Bucuresti ai fost sa vezi rochiile? Eu le-am vazut intr-o zi pe cele expuse la fereastra, treceam cu masina, sunt foarte frumoase. Eu am renuntat la rochia pe cre mi-o alesesem, sper sa gasesc in magazine, as vrea o rochie nu prea pompoasa.... nu am fost sa ma uit pentru ca nu am inca banii necesari si nu vreau sa vad ceva si sa nu o pot cumpara acum ca iti dai seama lesin acolo.
Daca ai fost ce preturi erau?

nu am fost acolo,dar am auzit ca nu sunt cine stie ce ....incearca ca poate.....%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2009, 19:07 
Diva

numai fiti asa stresate...mai este timp...am o prietena care a cununat anul trecut si finuta ei si-a luat rochia in ultima saptamana...stati calme!!!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2009, 16:22 
Diva

Citat:
numai fiti asa stresate...mai este timp...am o prietena care a cununat anul trecut si finuta ei si-a luat rochia in ultima saptamana...stati calme!!!%%-
wow!In ultima saptamana!eu nu as fi avut curaj sa o las asa pe ultima suta de metri...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2009, 18:26 
Diva

Citat:

wow...ultima saptamana?..poate nu era prea pretentioasa...
fetelor am fost duminica la expomariage....adica ieri...sunt complet dezamagita...si eu si viitorul meu sot...rochiile aveau niste materiale ieftine,scortoase, am probat doua si stateau ca un sac..nu aveau forma..erau pline de paiete....eu caut o rochie tip sirena,stiti diana din colectia enzoani,2009,nu am vazut niciuna care sa imi placa..bn erau si mari de mine cele 2 rochii dar totusi.....
vreau o rochie sa cada bn,sa fie usoara si sa nu stea ca o scoarta pe mine...deci acum sunt convinsa ca am sa imi fac rochia diana,si o sa am grija sa urmaresc fieare detaliu in parte,ca sa iasa perfect...am aflat si de unde sa iau acea broderie care este pe rochie...costa cam 400 ron metrul si imi trebuie cam 3,5-4 m.miercuri ma duc la o casa de moda din pitesti unde si-a facut o cunostinta de a mea rochia,frumoasa dar e tip printesa,foarte frumos lucrata,este de 10 ori mai frumoasa decat ceea ce am vazut la expozitie,nu stiu poate sunt eu prea pretentioasa dar....
p.s. cei d ela exclusive bride aveau intr-adevar rochii cu materiale mai fine,dar nu am probat nimic pt ca nu aveau nimic sirena....
in fine....imi voi face rochia diana....
abia astept,ma voi duce de acum sa aiba timp sa o faca asa cum trebuie fara graba...
va pup pe toate:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2009, 20:34 
Senior

Citat:
wow...ultima saptamana?..poate nu era prea pretentioasa...
fetelor am fost duminica la expomariage....adica ieri...sunt complet dezamagita...si eu si viitorul meu sot...rochiile aveau niste materiale ieftine,scortoase, am probat doua si stateau ca un sac..nu aveau forma..erau pline de paiete....eu caut o rochie tip sirena,stiti diana din colectia enzoani,2009,nu am vazut niciuna care sa imi placa..bn erau si mari de mine cele 2 rochii dar totusi.....
vreau o rochie sa cada bn,sa fie usoara si sa nu stea ca o scoarta pe mine...deci acum sunt convinsa ca am sa imi fac rochia diana,si o sa am grija sa urmaresc fieare detaliu in parte,ca sa iasa perfect...am aflat si de unde sa iau acea broderie care este pe rochie...costa cam 400 ron metrul si imi trebuie cam 3,5-4 m.miercuri ma duc la o casa de moda din pitesti unde si-a facut o cunostinta de a mea rochia,frumoasa dar e tip printesa,foarte frumos lucrata,este de 10 ori mai frumoasa decat ceea ce am vazut la expozitie,nu stiu poate sunt eu prea pretentioasa dar....
p.s. cei d ela exclusive bride aveau intr-adevar rochii cu materiale mai fine,dar nu am probat nimic pt ca nu aveau nimic sirena....
in fine....imi voi face rochia diana....
abia astept,ma voi duce de acum sa aiba timp sa o faca asa cum trebuie fara graba...
va pup pe toate:lips:

buna,
si eu am fost sambata la expomariage. si noi am fost dezamagiti. nu s-au meritat nici macar cei 10 ron platiti pe bilet.
rochiile dupa parerea mea 95% URATE . romanii nu au imaginatie cand vine vorba de rochii de mireasa:nscmoll: prea multe margelute, dantela, si de proasta calitate. prea incarcate pentru gustul meu. am ajuns la concluzia ca ori imi fac rochia ori o retusez putin pe cea a surorii mele:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2009, 21:24 
Diva

Citat:

buna,
si eu am fost sambata la expomariage. si noi am fost dezamagiti. nu s-au meritat nici macar cei 10 ron platiti pe bilet.
rochiile dupa parerea mea 95% URATE . romanii nu au imaginatie cand vine vorba de rochii de mireasa:nscmoll: prea multe margelute, dantela, si de proasta calitate. prea incarcate pentru gustul meu. am ajuns la concluzia ca ori imi fac rochia ori o retusez putin pe cea a surorii mele:D

nu o retusa pe a surorii tale...o sa iti para rau...cum ti s-ar paerea sa arati la fel ca sora ta in ziua nunti poate doar putin diferit.trebuie sa fiui unica...mai bine fati la comanda ...si eu imi voi face rochia la comanda si ai sa gasesti ceva rentabil si frumos sunt sigura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2009, 21:58 
Diva

buna,
eu credeam ca sunt eu prea pretentioasa..dar exact cum ai spus,fara imaginatie,margelute,dantelute,prost gust intr-un cuvant...
nu o retusa pe cea a surorii tale,trebuie sa fie rochia Ta,cred ca ai glumit oricum,eu zic sa o faci,sa alegi tu materialul si modelul si atunci nu are de ce sa nu fie bine,multa bafta,mai vb!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2009, 19:08 
Nou Venit

nu am apucat sa ajung la expomariage, dar asa cum imi confirmi inca o data Krysstynna, am auzit si eu de la prietena ca a fost foarte slaba editia de anul acesta. Vezi ca intre 23 si 25 va avea loc la hotel rin o alta expozitie pentru mirese "wedding and fashion show". pe asta sigur nu o voi rata. am sa revin cu impresii de acolo daca sunteti interesate..o sa fac si niste poze. sa vedem cu ce se mai prezinta si cei de aici:nlol:

acum sunt in extaz, am gasit niste modele de rochii de mireasa tip sirena, sunt superbeeeee. asa ceva vreau!!! va las si voua sa vedeti http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil ... rena_.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2009, 20:27 
Diva

Citat:
nu am apucat sa ajung la expomariage, dar asa cum imi confirmi inca o data Krysstynna, am auzit si eu de la prietena ca a fost foarte slaba editia de anul acesta. Vezi ca intre 23 si 25 va avea loc la hotel rin o alta expozitie pentru mirese "wedding and fashion show". pe asta sigur nu o voi rata. am sa revin cu impresii de acolo daca sunteti interesate..o sa fac si niste poze. sa vedem cu ce se mai prezinta si cei de aici:nlol:

acum sunt in extaz, am gasit niste modele de rochii de mireasa tip sirena, sunt superbeeeee. asa ceva vreau!!! va las si voua sa vedeti http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil ... rena_.html

ms ,dar nu cred ca voi merge...deja stiu ce vreau,am fost sa vad si eu poate e ceva interesant dar...dezamgire..foarte frumoase rochitele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 13:28 
Nou Venit

...buna..eu sunt noua pe aici:blink:...as vrea sa stiu daca e reala partea cu vazut rochiei de mire inainte de nunta?...eu am nunta anul asta in iunie..ms pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 14:51 
Diva

draga mea eu am fost cu sotul meu si mi-am cumparat rochia
nu am tinut cont de asemenea prostii
asa ca nu tine nici tu
apropo unde ai nunta in bacau
poate te pot ajuta cu informatii despre restauranul respectiv

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 17:13 
Nou Venit

este doar o superstitie. daca esti o persoana care crede in ele, musai e bine sa te feresti.
:mellow: stiu o gramada de superstii despre nunta, daca le-am lua in serios, unde am ajunge?:wall:
http://www.flu.ro/articole/Controverse/ ... nunta.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 18:35 
Diva

Citat:
...buna..eu sunt noua pe aici:blink:...as vrea sa stiu daca e reala partea cu vazut rochiei de mire inainte de nunta?...eu am nunta anul asta in iunie..ms pup

cred ca 99,99%dintre miri vad rochia miresei inainte de nunta. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 19:42 
Diva

Citat:

buna...asa cum au spus si fetele mai sus...e o prostie,eu asa cred..eu nici nu ma gandesc sa ma duc cu altcineva in afara de el,in ziua aceea vom fi noi doi,noi doi in centrul atentiei si va trebui sa fim de acord cu toate detaliile inclusiv imbracamintea noastra....oricum la mine deja stie rochia,i-am aratat modelul,ii place foarte mult...superrrrrrrrr:hap_d:si vom merge impreuna la o casa de moda sa o fac..asa ca...daca simti ca vrei sa stie si el,sa-i placa si lui,nu mai tine cont de superstitii....poti avea surprize sa nu fie prea placut impresinonat....o sa fiti o familie..si cred ca deciziile trebuie luate de comun acord,sa va placa amandurora....:heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2009, 19:59 
Senior

Citat:

eu cred ca vazutul rochiei de catre mire inainte de nunta, sau orice alta superstitie nu au nimic de a face cu cat de bine o sa va mearga in casnicie. asta depinde numai de voi si de cat efort sunteti dispusi sa depundeti pentru ca totul sa fie bine.
eu zic sa nu le iei in seama si sa faci totul ca sa-ti faci partenerul fericit.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]