Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cate rochii ati probat?
MesajScris: 15 Iul 2008, 17:58 
Diva

pai daca iti zic sincer ca dadeam in disperare ca nu imi placea nicio pereche de bikini. vorba ceea cat de greu poate fi, sincer la mine a fost. efectiv nu imi placea si ma mutream. toata lumea radea ca nu a stiut ca si la asta sunt modele speciale, le-am explicat ca nu sunt doar ca trebuie sa imi placa mie si sa fie mai deosebit. intr-un final am gasit o pereche care are o fundita frumoasa micutza de saten si e ca si cand ar fi trasa o bentita de satin cu funda prin materialO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2008, 11:11 
Senior

rochii de mireasa am probat 3 la targul de nunti, una la un magazin si 2 la centrul de inchirieri, am scapat usor, dar in schimb... am probat peste 20 pentru rochia de nasa si tot nu mi-am luat nimic. am facut comanda de 2 saptamani de ea si astept sa ma sune sa ma duc la proba, deja am intrat in crize :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2008, 16:48 
Diva

Citat:
rochii de mireasa am probat 3 la targul de nunti, una la un magazin si 2 la centrul de inchirieri, am scapat usor, dar in schimb... am probat peste 20 pentru rochia de nasa si tot nu mi-am luat nimic. am facut comanda de 2 saptamani de ea si astept sa ma sune sa ma duc la proba, deja am intrat in crize :))

a deci timingul de jos e pentru nasit :clap: spor la pregatiri si crize cat mai putine. pupici si sa iasa o nunta superba cu nasi si miri pe masura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 14:16 
Diva

Cred ca am probat vreo 5-6 rochii in fiecare magazin in care am fost. Si am fost in vreo 4.
A fost fun, pe de o parte si stresant pe de alta. In final mi-am comandat din America una din rochitele pe care le probasem aici, fiindca acolo era aproape la jumatate ca pret si avea si cine sa mi-o aduca. :D
Am asteptat si eu la probe sa simt chestia aia despre care vorbesc toate miresele: ca este "the one", dar eu nu am simtit nimic categoric cu niciuna din rochiile care mi-au placut. La cea pe care am ales-o am avut insa o mare "liniste" pentru ca nu ii gaseam niciun cusur... Si aia a fost!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 13:37 
Diva

Citat:
Cred ca am probat vreo 5-6 rochii in fiecare magazin in care am fost. Si am fost in vreo 4.
A fost fun, pe de o parte si stresant pe de alta. In final mi-am comandat din America una din rochitele pe care le probasem aici, fiindca acolo era aproape la jumatate ca pret si avea si cine sa mi-o aduca. :D
Am asteptat si eu la probe sa simt chestia aia despre care vorbesc toate miresele: ca este "the one", dar eu nu am simtit nimic categoric cu niciuna din rochiile care mi-au placut. La cea pe care am ales-o am avut insa o mare "liniste" pentru ca nu ii gaseam niciun cusur... Si aia a fost!:ok:

ai fost superba cora, casa de piatra si multi ani fericiti alaturi de sotul tau :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2008, 15:03 
Senior

Citat:
ai fost superba cora, casa de piatra si multi ani fericiti alaturi de sotul tau :-*

cam cu cat timp inainte ar tb sa incepem sa umblam dupa rochie? eu mai am 9 luni si inca nu am inceput sa umblu prin magazine, doar c m-am uitat p net si mi-am facut o parere. sunt si ft slaba acum si pana la nunta as vrea sa ma mai ingras macar ... putzin.:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Oct 2008, 22:33 
Diva

Citat:

cam cu cat timp inainte ar tb sa incepem sa umblam dupa rochie? eu mai am 9 luni si inca nu am inceput sa umblu prin magazine, doar c m-am uitat p net si mi-am facut o parere. sunt si ft slaba acum si pana la nunta as vrea sa ma mai ingras macar ... putzin.:food:

sper sa poti sa te ingrasi pana la nunta pt ca majoritatea slabesc. eu chiar ma gandeam ca nu am slabit deloc dar in ultima saptamana am slabit foarte mul fara nici o dieta. bine nu foarte mult pt ca si eu sunt slaba. mi-am loat rochia de cununie cu cateva luni inainte si lam cununie imi cadea dupa mine de a trebuit sa-o stramtez, noroc ca cea de mireasa am facut-o foarte fixa si nu a trebuit sa o stramtez si pe aceea dar tot imi venea putin mai larga decat cand am loat-o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Oct 2008, 16:08 
Senior

Citat:
sper sa poti sa te ingrasi pana la nunta pt ca majoritatea slabesc. eu chiar ma gandeam ca nu am slabit deloc dar in ultima saptamana am slabit foarte mul fara nici o dieta. bine nu foarte mult pt ca si eu sunt slaba. mi-am loat rochia de cununie cu cateva luni inainte si lam cununie imi cadea dupa mine de a trebuit sa-o stramtez, noroc ca cea de mireasa am facut-o foarte fixa si nu a trebuit sa o stramtez si pe aceea dar tot imi venea putin mai larga decat cand am loat-o

sper sa nu patesc asa. o sa incerc sa ma ingras pana atunci si apoi sa ma mentin dupa c o sa iau rochia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 16:43 
Diva

Citat:

Daca vrei sa iti iei rochita de la un importator -ceea ce iti si recomand- trebuie sa iei in considerare faptul ca, daca rochita nu se afla pe stoc, va dura cam 3 luni sa o aduca in Romania. Si ca, de asemenea, in general, firmele de rochii de mireasa din afara au "liber" in luna august, deci daca perioada ta de asteptare include aceasta luna, trebuie sa mai adaugi o luna la cele 3 luni. Succes!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2008, 13:43 
Junior

Citat:
gata,am dat comanda de rochitza! :nbride:

pana la urma este cea care mi-a placut in prima zi cand m-am uitat :ndance:

si nu am regretat.a iesit fffff bine.

am pus poze la galerie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2008, 13:03 
Diva

[eu am comandat rochia cu 4 luni inainte dar au fost 2 pb
1 -rochia a venit cu 2 sapt inainte de nunta si mi-a fost modificata potrivit masurilor care le aveam atunci.
2- de cand a fost modificata si pana in ziua nuntii am slabit 3 kg si cadea de pe mine.
plus nu a fost scurtata suficient si ma impiedicam in ea, iar voalul a fost f lung si majoritatea mi-au calcat pe el:argue:
oricum daca ar fi sa ma mai marit o data as alege acelasi model.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 23:56 
Nou Venit

EU AM FOST LA TARGUL DE NUNTI...SI..PRIMA VAZUTA, PRIMA PLACUTA...SI UNICAT!:hug: si eu am postat poza cu rochita :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2009, 20:47 
Nou Venit

Eu vreau sa o fac la un atelier. Dar pentru inceput trebuie sa gasesc un model. Eu sunt destul de mica de statura, am 1,62. Nu stiu ce model m-ar avantaja.
http://mirese.0fees.net/Rochii-de-mirea ... iscis.html
sau
http://mirese.0fees.net/Rochii-de-mirea ... ostal.html
Cred ca prima este mai frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2009, 21:15 
Diva

sincer , cred ca 2 a .prima eu o vad pentru cineva inalt.si eu am aceeasi inaltime ca tine si am ales ceva mai amplu.cea in forma de A cred ca te avantajeaza.asta e parerea mea...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2009, 22:18 
Diva

Citat:
Eu vreau sa o fac la un atelier. Dar pentru inceput trebuie sa gasesc un model. Eu sunt destul de mica de statura, am 1,62. Nu stiu ce model m-ar avantaja.
http://mirese.0fees.net/Rochii-de-mirea ... iscis.html
sau
http://mirese.0fees.net/Rochii-de-mirea ... ostal.html
Cred ca prima este mai frumoasa!

pe cea de-a doua am vazut-o la expomariage...
vreau sa iti zic ca difera de poza..e un material cam scortos....dar e o rochie frumoasa...manechinele sunt inalte si le vin foarte bn rochitele...dar cand le vezi pe umeras parca nu mai sunt la fel...
a doua e o rochie frumoasa....si mergee pt statura ta...
te pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2009, 23:27 
Diva

Citat:
pe cea de-a doua am vazut-o la expomariage...
vreau sa iti zic ca difera de poza..e un material cam scortos....dar e o rochie frumoasa...manechinele sunt inalte si le vin foarte bn rochitele...dar cand le vezi pe umeras parca nu mai sunt la fel...
a doua e o rochie frumoasa....si mergee pt statura ta...
te pup!

daca esti slabuta cred ca te-ar avantaja primul model... dupa parerea mea ca sa nu ai dubii ar trebui sa probezi ambele genuri de rochie, sa te fotografiezi si apoi sa alegi ce model ti s-ar potrivi mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2009, 21:52 
Diva

mie imi place mult prima :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 21:38 
Nou Venit

Citat:
mie imi place mult prima :nblink:

Cred ca o s-o aleg pe prima.
Dar ziceati ca ati vazut rochia live si ca dezamageste.
Mai bine as face acest model la un atelier, in Bucuresti si imi aleg eu materialele, ca sa fiu sigura ca iese cum vreau.
Voi ati auzit de atelierul de creatie Nicole?
Oricum mai am si alte modele in minte.
http://mirese.ecolet.ro/Rochii-de-mirea ... party.html
Si asta e superba:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2009, 01:40 
Nou Venit

Nu e nimeni din Suceava pe aici?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 14:02 
Nou Venit

eu am probat 2 si am ales-o pe a treia.nu incercati sa dgasiti rochia cum o visati mai usor este sa o cautati pe cea care se apropie de ceea ce doriti si sa faceti modificari .va iesi exact rochia care va place.de exemplul eu nu mi-am dorit o rochie fara bretelute ,dar proband una si vazand cat de bine se aseaza pe mine mi-am schimbat total parerea.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 452 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]