Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere
MesajScris: 03 Mar 2006, 21:53 
Nou Venit

Citat:

e cam mult...pai nu face toata cheltuiala de la nunta cat luna de miere!!!:o:o:o:o:blink::unsure:

noua nu ne-a placut in Tenerife, cam plictiseala... Ne-a placut la nebunie in Malta, si am mers foarte ieftin acolo. Cred ca ne-ar fi placut sa mergem iar pentru luna de miere in Malta, din toate locurile pe unde am fost (era o agentie in Buc specializata special pe Malta, cu patron maltez, pe undeva pe Pitar Mos parca)... Dar o sa mergem la Paris, ca trebuie eu sa ajung la o conferinta... Nu ne suparam oricum :D

2000-3000 de euro nu se merita pentru Tenerife, parerea mea, merita mers doar daca aveti o super oferta (noi am fost cu sub 500 de dolari pentru 5 zile dar as fi murit daca dadeam mai mult de atat)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 22:54 
Nou Venit

Citat:

Oricum nu dam atat ca nu avem de unde:mellow:
Dar mi se parea cea mai accesibila destinatie dintre cele exotice (asta inainte de a afla pretul:wacko:)
La Malta nu ne gandisem, o vom lua in considerare. Oricum asteptam ofertele pentru vara-toamna, sunt sigura ca vom gasi ceva rezonabil, vrem sa ne simtim bine, nu sa fugim cu banii de nunta :lol:

foarte bine gandit, chiar nu merita... si eventual nu le spuneti celor de la agentie ca mergeti in luna de miere, multi in cazurile asta scot cele mai scumpe pachete ca se gandesc ca multi sunt destul de orbiti sa dea bani cat nu face... Si sincer pana la urma merita mers undeva frumos dar fara sa spargeti banca. Cei de la Tiriac au de multe ori oferte mai deosebite chiar si pentru destinatiile europene. Iar alta posibilitate ar fi sa va luati pe cont propriu biletele de avion, sa va inchiriati la destinatie un apartament in loc de hotel si daca agentiile nu au oferte speciale, varianta asta s-ar putea sa fie cea mai buna plus ca va poate da liberatea sa va miscati in voie si nu sunteti legati de o demipensiune sau un all inclusive care pot sau nu sa fie avantajoase... depinde si de ce vreti sa faceti, noi suntem firi mai active si mai nomade si nu prea rezistam sa stam mai mult de o zi doua cu burta la soare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2006, 13:42 
Diva

Citat:

foarte bine gandit, chiar nu merita... si eventual nu le spuneti celor de la agentie ca mergeti in luna de miere, multi in cazurile asta scot cele mai scumpe pachete ca se gandesc ca multi sunt destul de orbiti sa dea bani cat nu face... Si sincer pana la urma merita mers undeva frumos dar fara sa spargeti banca. Cei de la Tiriac au de multe ori oferte mai deosebite chiar si pentru destinatiile europene. Iar alta posibilitate ar fi sa va luati pe cont propriu biletele de avion, sa va inchiriati la destinatie un apartament in loc de hotel si daca agentiile nu au oferte speciale, varianta asta s-ar putea sa fie cea mai buna plus ca va poate da liberatea sa va miscati in voie si nu sunteti legati de o demipensiune sau un all inclusive care pot sau nu sa fie avantajoase... depinde si de ce vreti sa faceti, noi suntem firi mai active si mai nomade si nu prea rezistam sa stam mai mult de o zi doua cu burta la soare...
;););););):ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:06 
Diva

Citat:
da si euB)B)B)

mai sunt 6 luni de vreme nasoala!!:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:32 
Diva

Citat:

Cum adica?:zoombie:

pana la momentul in care vom sta cu burta la soare!! si vom face numai ce vrem noi!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:37 
Diva

Citat:

Ma speriasem:D Credeam ca ai vreo informatie de la ANM:D;)
:p:p:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 13:40 
Diva

Citat:
Nu rade ca deja sunt super stresata de vremea asta naspa:ermm:

am eu aici la birou ...menajera..care a fost meteorolog..si a zis ca pana pe 20 martie va mai tine vremea asta inchisa si ciudata! Nu mai zic nimik ca deviez!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 18:50 
Diva

Gina,asa ziceau si astia pe la televizor ca pana pe 20 martie si ca ar mai fi ceva plaoie prin aprilie si frig deci nu stii ce sa mai crezi.:rolleyes:
eu una abia astept sa vina iunie cu caldura aia ca m-am saturat de frig,ploaie si ninsoare.):(
noi in luna de miere ne ducem la mare sa ne mai relaxam ca pana in august cand e nunta avem de lucru la casuta noastra ,de pus gresie,faianta,zugravit,aoleo ce ne asteapta!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 18:56 
Diva

Citat:
Gina,asa ziceau si astia pe la televizor ca pana pe 20 martie si ca ar mai fi ceva plaoie prin aprilie si frig deci nu stii ce sa mai crezi.:rolleyes:
eu una abia astept sa vina iunie cu caldura aia ca m-am saturat de frig,ploaie si ninsoare.):(
noi in luna de miere ne ducem la mare sa ne mai relaxam ca pana in august cand e nunta avem de lucru la casuta noastra ,de pus gresie,faianta,zugravit,aoleo ce ne asteapta!(X)

bine ca aveti ce zugravi!!:-`:cool::wok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 18:07 
Veteran

am gasit ceva oferta pt Egipt la o agentie pt cine este interesat de aceasta destinatie pot sa o recomand prin ceva mesaj ...asta pt ca eu am cautat multttt si sunt cam singurii care au actualizat ofertele pt tot anul...:ok:eu avand nunta in 23 sept voi merge in oct si la acea data sunt preturi f mici ...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 20:16 
Veteran

Citat:

Da-mi si mie pe privat, te rog:ok:

sa-mi spui daca e ok ca nu am mai dat mesaje :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]