Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 29 Ian 2009, 22:29 
Diva

madutz..imi arati si mie o poza cu rochia ta?se poate?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2009, 20:40 
Diva

ei crede-ma ca astept de mai mult timp pentru ca luata mai demult....este la galerie sectiunea rochii de mireasa...pagina 4 cred...e numele meu ...o recunosti...e cu mult ul la fusta si corset cu perle...intra sa-mi zici daca iti place...abia astept sa o port! dar chiar daca nu ai apucat sa o cumperi nu are rost sa disperi...cu rabdare...vei gasi ...numai bine, te pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2009, 11:24 
Diva

Citat:
ei crede-ma ca astept de mai mult timp pentru ca luata mai demult....este la galerie sectiunea rochii de mireasa...pagina 4 cred...e numele meu ...o recunosti...e cu mult ul la fusta si corset cu perle...intra sa-mi zici daca iti place...abia astept sa o port! dar chiar daca nu ai apucat sa o cumperi nu are rost sa disperi...cu rabdare...vei gasi ...numai bine, te pup

foarte frumoasa rochitza ta....eu nu sunt asa inalta pt atata tull dar cat de cat merge si la mine....pupik...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2009, 14:06 
Diva

ma bucur ca-ti place.eu asa am visat-o mereu:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2009, 23:09 
Diva

ce ma enerveaza ca nu pot sa imi pun avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu imi accepta nicio poza,am cautat la avatare de mi s-a luat...help!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2009, 01:16 
Diva

Citat:
ce ma enerveaza ca nu pot sa imi pun avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu imi accepta nicio poza,am cautat la avatare de mi s-a luat...help!!!!!!!!!!

trimite-mi mie pe [email protected]... il facem noi sa mearga pana la urma :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2009, 01:31 
Senior

Citat:

trimite-mi mie pe [email protected]... il facem noi sa mearga pana la urma :p

eu nu stiu cum sa fac sa pun poza :(
someoone help :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2009, 15:19 
Diva

pai la galerie la rochii de mirese cum ai reusit?
intri la categoria de la galerie unde doresti sa atasezi poze si dai adauga poza .si de acolo urmezi pasii. poza nu trebuie sa aiba mai mult de 1 mega parca...succesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2009, 02:50 
Senior

Citat:
pai la galerie la rochii de mirese cum ai reusit?
intri la categoria de la galerie unde doresti sa atasezi poze si dai adauga poza .si de acolo urmezi pasii. poza nu trebuie sa aiba mai mult de 1 mega parca...succesc

off, m-am exprimat incomplet: cum fac sa pun poza la avatar?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2009, 15:32 
Diva

am fost ieri sa vad si eu cam ce rochii de mireasa mai sunt in pitesti...nu erau urate dar nu ma atrageau cu nimic,am probat o rochie care nu imi spunea nimic cand am vazut-o pe manechin,dar spre surprinderea mea imi venea chiar bine,of fetelor eu nu sunt nemultumita de modele cat de materiale,nu sunt fitoasa serios,nu imi permit rochii de mii de euro,nu ma intelegeti gresit dar pe undeva pe la jumatate...mi-as permite.
nu stiu prea multe despre materiale dar am vazut la targ la Buc.si ceva mai finut,vreau ceva de caliatate care sa se aseze bine pe corp,sa fie o rochie usoara,la o rochie de mireasa eu cred ca materialul face totul..nu am fost in prea multe locuri,azi ma duc din nou la Alb si Negru,sa vad ce rochii mai au si din ce materiale..
ma ajutati si pe mine,daca stiti ce alte materiale s emai folosesc in afara de tulle,organza,voal si saten...mai sunt nu?
bine eu cred ca si aceste materiale,desi au aceeasi denumire difera calitativ...
va pup pe toate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2009, 21:36 
Diva

Citat:
am fost ieri sa vad si eu cam ce rochii de mireasa mai sunt in pitesti...nu erau urate dar nu ma atrageau cu nimic,am probat o rochie care nu imi spunea nimic cand am vazut-o pe manechin,dar spre surprinderea mea imi venea chiar bine,of fetelor eu nu sunt nemultumita de modele cat de materiale,nu sunt fitoasa serios,nu imi permit rochii de mii de euro,nu ma intelegeti gresit dar pe undeva pe la jumatate...mi-as permite.
nu stiu prea multe despre materiale dar am vazut la targ la Buc.si ceva mai finut,vreau ceva de caliatate care sa se aseze bine pe corp,sa fie o rochie usoara,la o rochie de mireasa eu cred ca materialul face totul..nu am fost in prea multe locuri,azi ma duc din nou la Alb si Negru,sa vad ce rochii mai au si din ce materiale..
ma ajutati si pe mine,daca stiti ce alte materiale s emai folosesc in afara de tulle,organza,voal si saten...mai sunt nu?
bine eu cred ca si aceste materiale,desi au aceeasi denumire difera calitativ...
va pup pe toate!

La alb si negru sunt rochii dragutze dar cu un buget destul de ridicat...sunt si cu dantela dar nu neaparat toata ci doar pe deasupra....succes in cautare rochitzei...eu ma voi duce la targ sambata sa vad ce este pe acolo....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2009, 23:20 
Diva

sunt multe materiale din care se confectioneaza rochii de mireasa.trebuie sa alegi ceva usor ,daca asta iti doresti si cred ca la agnes toma vei gasi ceva apropiat de ceea ce ti doresti. raman la parerea mea ca e prea scumpa rochia la care visezi,poti gasi ceva apropiat ca si model. incearca mai multe variante.intr-adevar sunt multe rochii facute din materiale ieftine,care arata ieftin, dar si multe fff scumpe facute din materiale mai putin calitative.gaseste un echilibru!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2009, 23:21 
Diva

nu poti avea poza la avatar deocamdata! trebuie sa ai minimum 50 de mesaje scrise pe forum.pupik:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2009, 11:50 
Diva

am gasit unde sa fac rochia de mireasa,casa de moda Ana,din Pitesti,au atelier si lucreaza doar la comanda,fac rochii pentru Anglia,este un salon deschis acolo.Pe cea de acolo o cheama Ana CRistache,este o romanca stabilita in Anglia,a luat si premii.aici e site-ul din Anglia www.anacristache.co.uk
iar casa de moda de aici din Pitesti e condusa de mama ei,Marcela Cristache.
va vine sa credeti aveau aceeasi broderie:hap_d:cand am vazut-o nu mi-a venit sa credddddd!!!!!!!
materiale foarte fine,la inceput doamna incerca sa ne arate alt fel de dantela(mie si prietenei mele) dar noi i-am aratat poza pe net si i-am zis ca aceeasi dantela,apoi ne-a aratat-o,cred ca avrut sa vada cat de pretentioasa sunt...
mi-a spus ca ma costa peste 25 de mil,dar pana in 30...mi-a zis asa estimativ,a zis ca pe aici pe undeva...
va rog adca si-a mai factt cineva rochie acolo,vreau pareri sau daca ati auzit pe cineva...help!vreau sa aud pareri!
am fost si la casa de moda organza,pitesti,desi nu se vedea bn broderia,pentru ca le-am aratat poza,nu aveau calc.laptop-ul era nu stiu unde....(?)
au zis ca au facut o rochie cu broderie,dar printesa si costa 4250 ron,mi s-a parut ciudat pt ca acolo aveai niste rochii de mireasa cu niste broderii nu prea fine....
am probat acolo o rochie sirena,in clini,ca cea pe care o vreau eu...fara sa ma laud...imi venea asa bine...dar nu imi placea materialul:Dma rog am probat asa sa vad cum cade rochia pe mine...a ramas sa ii trimit poza pe mail si sa vada dantela bine iar atunci imi va spune cam cat costa...
am mai fost si la Luxura...nu prea mi-a placut..dar tot cam asa mi-a zis peste 25 de milioane si pana in 30.
Eu as vrea la casa Ana,va inchipuiti aveau broderia aceea...vreau sa aud si parerea voastra despre acsa aceasta de moda sau celelalte enumerate mai sus,va rog intrati pe site-ul care vi l-am dat si spuneti-mi parerea...
la Casa Ana am vazut si vreo doua rochii la care se lucra..erau frumoase si aveau un material deosebit...
a...sper sa nu va plictisesc,rochia sirena pe care am probat-o nu avea trena era putin mai lunga in spate,pica bine....nu stiu ce sa mai fac ...cu trena sau fara? as vrea cu trena...asa e si modelul pe care il vreau...dar vreau pareri...si inca ceva aveau un material ivoar,foarte frumos si dantela era un ivoar foarte deschis...va pup si sper ca nu v-am plictisit!
http://www.anacristache.co.uk/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2009, 23:21 
Diva

m-am uitat pe site...sunt modle frumoase...se vede ca sunt de calitate...eu zic sa incerci...mai scutesti si niste bani. parerea mea e ca nu reusea in uk daca nu facea rochii ca lumea...incearca!:lips:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 00:08 
Diva

Citat:
m-am uitat pe site...sunt modle frumoase...se vede ca sunt de calitate...eu zic sa incerci...mai scutesti si niste bani. parerea mea e ca nu reusea in uk daca nu facea rochii ca lumea...incearca!:lips:%%-

abia asteptam un raspuns din partea voastra,ms frumos!%%-
desi am vazut materialul,mi-a placut,are numle pe care il are,face rochii pt uk..am asa o teama...oare de ce?:(e normal,nu?
cred ca asa o sa fiu pana cand va fi rochia terminata....sunt perfectionista si cred ca de aceea,...in seara aceasta m-au sunat si cei de la organza, au vazut rochia pe site...si au zis si ei ca au broderia...si ca ma costa 3750...ma duc sa vad de curiozitate materialele..il iau si pe sotul meu,pardon viitorul, si hotaram amandoi...
stiu ca altceva mai bun decat casa de moda a Anei Cristache,nu voi gasi in Pitesti...
of...ce greu e sa fii mireasa....:nscmoll:dar si frumos totodata...:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 13:25 
Diva

m-am uitat si eu pe site.sunt cateva modele superbe.eu zic sa ai incredere in ei.parerea mea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 15:14 
Diva

Citat:
m-am uitat si eu pe site.sunt cateva modele superbe.eu zic sa ai incredere in ei.parerea mea...

intr-adevar au modele super faine....eu optez totusi pt ceva mai bufand ca de printesa...sunt o miresik clasica....succes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 15:25 
Diva

Citat:
intr-adevar au modele super faine....eu optez totusi pt ceva mai bufand ca de printesa...sunt o miresik clasica....succes

fetele ma ajutati mult,ms fumos!
mi-a mai trecut asa un pic din teama..in 2 ore plec la casele de moda,sa i le ''prezint'' si iubitului meu..dar mai mult ca sigur o voi face la ana cristache!
vb diseara sa va povestesc ce am facut!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2009, 15:33 
Senior

Citat:
fetele ma ajutati mult,ms fumos!
mi-a mai trecut asa un pic din teama..in 2 ore plec la casele de moda,sa i le ''prezint'' si iubitului meu..dar mai mult ca sigur o voi face la ana cristache!
vb diseara sa va povestesc ce am facut!:-*

am intrat si eu pe site. foarte faine modelele. krysstyna eu zic sa mergi acolo, mai ales daca banii nu sunt o problema
pup

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]