Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 21:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafura
MesajScris: 02 Mar 2006, 13:10 
Diva

Citat:

la fel si eu...si oricum, imi place sa ma machieze altcineva...sora mea mai mica e la liceul de arta...si ii place tare mult sa faca experimente...ma mai las uneori pe mana ei...
pentru nunta..cu siguranta ma duc la machiaj...si tot tacamul...
este vreo fata care se machiaza singura?

mie imi place sa ma machiez singura. de obicei... fard, neaparat rimel si poate ruj (nu mereu, incerc sa pun accent pe ochi). si imi place sa combin nuante si stiluri... doar la ocazii pun fond de ten si pudra, creion, sau alte de-astea. dar la nunta vreau sa ma machieze la salon, ca ma tem ca de emotie nu voi reusi sa-mi trag o dunga dreapta :D si cred ca mi se va parea ca nu mi-a iesit destul de bine si o sa ma demachiez si machiez la loc pana ma fac rosie cu totul :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:40 
Diva

Citat:

E chiar buna vopaseaua asta...Eu m-am facut prima oara cu ea acum 3 luni si e inca foarte aprinsa culoarea. Si eu ma vopsesc la fel...rosu aprins. Singura problema la vopseaua asta este ca la primele 3-4 spalari trebuie sa ai grija ca se duce la apa. Dar nut-i fa probleme, se duce doar surplusul de pe pielea capului. Parul nu se decoloreaza.

super....daca poti...zi-mi si mie nr. sau numele acelei culori...ca presupun ca merita sa incerc!! :lips::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:44 
Diva

Citat:

mie imi place sa ma machiez singura. de obicei... fard, neaparat rimel si poate ruj (nu mereu, incerc sa pun accent pe ochi). si imi place sa combin nuante si stiluri... doar la ocazii pun fond de ten si pudra, creion, sau alte de-astea. dar la nunta vreau sa ma machieze la salon, ca ma tem ca de emotie nu voi reusi sa-mi trag o dunga dreapta :D si cred ca mi se va parea ca nu mi-a iesit destul de bine si o sa ma demachiez si machiez la loc pana ma fac rosie cu totul :(

eu nu cred ca nu vei putea trage dunga .....tragi aer in piept...ii dai pe toti afara din camera in care vrei tu sa te machiezi ..si sa vezi ce opera faci!!!e ca la examenul auto...la traseu...te gandesti ca te duci in disco..la agatzat ..si tre sa fii sexxy si perfecta!! :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:54 
Diva

Citat:

eu nu cred ca nu vei putea trage dunga .....tragi aer in piept...ii dai pe toti afara din camera in care vrei tu sa te machiezi ..si sa vezi ce opera faci!!!e ca la examenul auto...la traseu...te gandesti ca te duci in disco..la agatzat ..si tre sa fii sexxy si perfecta!! :-`

vai, esti mortala!!! :D parca ma si vad gonindu-i pe toti, oprind muzica, ciripiturile de pasarele... orice sunet care s-ar putea auzi... :D (X) :lol: ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 14:55 
Diva

Citat:

vai, esti mortala!!! :D parca ma si vad gonindu-i pe toti, oprind muzica, ciripiturile de pasarele... orice sunet care s-ar putea auzi... :D (X) :lol: ;)
;);):p:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 17:37 
Veteran

deci pe ansamblu safira tine mai mult de 1 luna culoarea intensa....ma tenteaza ca pana in septembrie oricum ma mai vopsesc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:58 
Diva

Citat:
deci pe ansamblu safira tine mai mult de 1 luna culoarea intensa....ma tenteaza ca pana in septembrie oricum ma mai vopsesc...

ar fi superb...oricum trebuie incercat...ca nu-i nimik de pierdut..si asta pana la nunta(nu vrem sa fin sorcove in cap atunci)....ar fi un vis daca senzatia de proaspat vopsit ar tine o luna!!(X)(X)(X):-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:56 
Diva

Citat:

Asta ar fi cam ultima ocazie sa ne facem ceva la par inainte de nunta.
Eu am vrut sa ma duc saptamana asta, da.....pe vremea care a fost si cu tot ce s-a intamplat, numai de coafor nu mi-a fost aminte:D
O sa ma duc sapt viit:wok:

Si eu am avut o saptamana de 2 lei....criminala. Am reusit sa-mi fac unghiile, atat. Nu pot spune ca ma simt ca draq...am o indispozitie si o indigestie grava...cred ca o sa mor!:((:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 20:44 
Diva

Citat:

Si eu am avut o saptamana de 2 lei....criminala. Am reusit sa-mi fac unghiile, atat. Nu pot spune ca ma simt ca draq...am o indispozitie si o indigestie grava...cred ca o sa mor!:((:(

si inca ceva....cand mi-am facut unghiile mi s-a spart in mana sticlutza cu oja...avea in ea o bilutza ca sa o "amestece " mai bine...de fapt bilutza a spart-o mai bine....si am facut numai oja mocheta!!):():(am crezut ca innebunesc!! Oricum a fost o saptamana de kkt!!:back:):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 22:52 
Diva

Citat:

si inca ceva....cand mi-am facut unghiile mi s-a spart in mana sticlutza cu oja...avea in ea o bilutza ca sa o "amestece " mai bine...de fapt bilutza a spart-o mai bine....si am facut numai oja mocheta!!):():(am crezut ca innebunesc!! Oricum a fost o saptamana de kkt!!:back:):(

lasa, draguta, ca se termina indata... si va incepe alta mai buna ;) :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:27 
Diva

Citat:

lasa, draguta, ca se termina indata... si va incepe alta mai buna ;) :lips:

eh...stiu ca week-endul este grozav(mi-am facut timp sa intru si pe net):kiss:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Cresterea parului
MesajScris: 13 Mar 2006, 15:48 
Diva

fetele!!! Am incercat week-endu asta vopseaua aia de la Safira....e misto! In afara faptului ca m-au usturat ingrozitor ochii cand m-am vopsit(de la amoniacul pe care il contine) culoarea a iesit ok! Am ales nuanta Chili!! Sa vedem acum cat resista! Oricum ...am hotarat cu stilistul meu (adik..Mihai...caci el imi sugereaza care e cea mai buna vopsea:p:p), ..ca la nunta sa ma vopsesc tot cu Feria...pt. ca nu ramane pielea colorata dupa ce te vopsesti(de la asta am cam ramas rosie pe gat)si in plus aia miroase a capsuni!!:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Cresterea parului
MesajScris: 13 Mar 2006, 15:53 
Diva

Ca..tot e vb. de cosmetica aici...am si eu o intrebare....."pot sa v-o pun?" :p(X):p:p:p glumeam.....so..intrebarea e: aveti vreuna din voi cunostinte care sa lucreze in magazine de cosmetice ...gen Sephora....sau Beauty Shop?? Am cumparat un fon de ten de la L'oreal ...si imi vine sa ma:gun::-* pt. ca nu imi vine bine nuantza respectiva...eu am tenul deschis la culoare si m-am pricopsit cu un fond de ten cacaniu (scuze de expresie) ....care mi-o face caramizie....e de plans!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 268 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]