am gasit unde sa fac rochia de mireasa,casa de moda Ana,din Pitesti,au atelier si lucreaza doar la comanda,fac rochii pentru Anglia,este un salon deschis acolo.Pe cea de acolo o cheama Ana CRistache,este o romanca stabilita in Anglia,a luat si premii.aici e site-ul din Anglia
www.anacristache.co.uk
iar casa de moda de aici din Pitesti e condusa de mama ei,Marcela Cristache.
va vine sa credeti aveau aceeasi broderie:hap_d:cand am vazut-o nu mi-a venit sa credddddd!!!!!!!
materiale foarte fine,la inceput doamna incerca sa ne arate alt fel de dantela(mie si prietenei mele) dar noi i-am aratat poza pe net si i-am zis ca aceeasi dantela,apoi ne-a aratat-o,cred ca avrut sa vada cat de pretentioasa sunt...
mi-a spus ca ma costa peste 25 de mil,dar pana in 30...mi-a zis asa estimativ,a zis ca pe aici pe undeva...
va rog adca si-a mai factt cineva rochie acolo,vreau pareri sau daca ati auzit pe cineva...help!vreau sa aud pareri!
am fost si la casa de moda organza,pitesti,desi nu se vedea bn broderia,pentru ca le-am aratat poza,nu aveau calc.laptop-ul era nu stiu unde....(?)
au zis ca au facut o rochie cu broderie,dar printesa si costa 4250 ron,mi s-a parut ciudat pt ca acolo aveai niste rochii de mireasa cu niste broderii nu prea fine....
am probat acolo o rochie sirena,in clini,ca cea pe care o vreau eu...fara sa ma laud...imi venea asa bine...dar nu imi placea materialul:Dma rog am probat asa sa vad cum cade rochia pe mine...a ramas sa ii trimit poza pe mail si sa vada dantela bine iar atunci imi va spune cam cat costa...
am mai fost si la Luxura...nu prea mi-a placut..dar tot cam asa mi-a zis peste 25 de milioane si pana in 30.
Eu as vrea la casa Ana,va inchipuiti aveau broderia aceea...vreau sa aud si parerea voastra despre acsa aceasta de moda sau celelalte enumerate mai sus,va rog intrati pe site-ul care vi l-am dat si spuneti-mi parerea...
la Casa Ana am vazut si vreo doua rochii la care se lucra..erau frumoase si aveau un material deosebit...
a...sper sa nu va plictisesc,rochia sirena pe care am probat-o nu avea trena era putin mai lunga in spate,pica bine....nu stiu ce sa mai fac ...cu trena sau fara? as vrea cu trena...asa e si modelul pe care il vreau...dar vreau pareri...si inca ceva aveau un material ivoar,foarte frumos si dantela era un ivoar foarte deschis...va pup si sper ca nu v-am plictisit!
http://www.anacristache.co.uk/