Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 05 Feb 2009, 16:39 
Diva

Citat:
am intrat si eu pe site. foarte faine modelele. krysstyna eu zic sa mergi acolo, mai ales daca banii nu sunt o problema
pup

buna..ms....e nu sunt o problema mare,adica un efort mic fac...mi-a zis ca imi face rochia cam cu 3000 si ceva(cred ca acesta va fi costul dupa ce imi va face un calcul concret) eu zic ca merita un efort...pt rochia asta care of..cat mi-o doresc..mi-era tare frica cu broderia(dar acum mi-a trecut)
te pup!:lips:
va pup pe toate!
vb diseara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2009, 00:17 
Diva

buna seara,fetelor!
am fost la Organza,desi banuiam eu ca nu au aceeasi broderie m-am dus..si bineinteles ca nu aveau aceeasi broderie,era altfel si era cam urata,nu facea banii..nu era broderia care trebuia(nu era aia broderie de 150 EURO cum zicea ea)
in fine, mi-a zis ca m-ar costa rochia 3750 ron...
m-am dus la casa Ana si am discutat pe indelete cu dna de acolo,trebuie sa comnde tulul,sa vada daca ii ajunge broderia,asa si apoi sa imi faca calculul,sper sa fie bine...cand mi-a facut calcul estimativ a zis..peste 25 mil pana la 30 poate si mai mult,mi-ar placea sa nu depaseasca 3500 ca mai am si voalul...
o s-o fac ivoar deschis...sunt fericita..mai stau putin stresata pana aud pretul...
va pup!
noapte buna!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2009, 13:47 
Diva

deci gata?te-ai hotarat?faci la casa Ana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2009, 14:02 
Diva

Citat:
deci gata?te-ai hotarat?faci la casa Ana?

da,au materiale foarte frumoase..:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2009, 14:06 
Diva

Citat:
da,au materiale foarte frumoase..:nwink:
super!au inceput sa se aseze lucrurile si la tine,vezi?sa ne pui poze cand va fi gata!:hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2009, 20:36 
Diva

Citat:
super!au inceput sa se aseze lucrurile si la tine,vezi?sa ne pui poze cand va fi gata!:hap_w:

sigur!abia astept!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 12:11 
Diva

Citat:
sigur!abia astept!(X)

bv tie dragutza....sper sa nu te coste mai mult si sa iti iasa asa cum ai visat....astazi merg si eu in sfarsit la targ sa imi fac o idee...sa probez si eu o rochie , doua ....poate gasesc si rochiyza mult visata....pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 12:34 
Diva

Citat:
bv tie dragutza....sper sa nu te coste mai mult si sa iti iasa asa cum ai visat....astazi merg si eu in sfarsit la targ sa imi fac o idee...sa probez si eu o rochie , doua ....poate gasesc si rochiyza mult visata....pupici

:)poate gasesti..dar mai ai timp!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 17:47 
Veteran

Buna fetelor! Vazutul rochie de catre mire inainte de nunta....Am fost la expozitia de la Palatul Parlamentului si mi-am luat rochita. Am fost cu sora si mama. Nu am vrut sa il las pe mire sa vada rochia, s-a "suparat" un picut, dar i-a trecut, cand nasul, care e de o varsta cu noi, i-a spus "Sa nu vezi rochia inainte! Iti spun, cand am vazut-o pe Ruxi, aveam niste emotii,imi tremurau genunchii! Cand ai sa o vezi aranjata....e ceva senzational!". Asta l-a linistit! Una e sa te vada la proba si alta e sa te vada aranjata.
Si inca ceva....nu lui trebuie sa ii placa rochia, ci tie, MIREASA! Pentru ca nu te vei duce s aiti iei ceva cu care nu iti sta bine, ci ceva care te aranjeaza.
La unul din standuri, o miresica a probat o rochita, si ii venea asa de bine, era ca o papusica. Fata era toata zambitoare, plina d elumina. Din afara standului s-a auzit asa un raspuns raspicat, care nu a facut decat sa paleasca toata veselia "Nu iti sta bine!". Un TARAN, pe care eu una l-as fi batut, mar!
Fetelor nu va umbriti bucuria, pentru ca simtiti nevoie sa ii implicati in tot ceea ce inseamna pregatiri pentru nunta. Alegerea rochitei, a acelei rochite de vis, lasati sa faca parte din acele momente care sunt DOAR pentru voi.
Asta e parerea mea! Cu speranta ca nu am jigniti pe nimeni, va doresc spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 17:51 
Diva

Citat:
Buna fetelor! Vazutul rochie de catre mire inainte de nunta....Am fost la expozitia de la Palatul Parlamentului si mi-am luat rochita. Am fost cu sora si mama. Nu am vrut sa il las pe mire sa vada rochia, s-a "suparat" un picut, dar i-a trecut, cand nasul, care e de o varsta cu noi, i-a spus "Sa nu vezi rochia inainte! Iti spun, cand am vazut-o pe Ruxi, aveam niste emotii,imi tremurau genunchii! Cand ai sa o vezi aranjata....e ceva senzational!". Asta l-a linistit! Una e sa te vada la proba si alta e sa te vada aranjata.
Si inca ceva....nu lui trebuie sa ii placa rochia, ci tie, MIREASA! Pentru ca nu te vei duce s aiti iei ceva cu care nu iti sta bine, ci ceva care te aranjeaza.
La unul din standuri, o miresica a probat o rochita, si ii venea asa de bine, era ca o papusica. Fata era toata zambitoare, plina d elumina. Din afara standului s-a auzit asa un raspuns raspicat, care nu a facut decat sa paleasca toata veselia "Nu iti sta bine!". Un TARAN, pe care eu una l-as fi batut, mar!
Fetelor nu va umbriti bucuria, pentru ca simtiti nevoie sa ii implicati in tot ceea ce inseamna pregatiri pentru nunta. Alegerea rochitei, a acelei rochite de vis, lasati sa faca parte din acele momente care sunt DOAR pentru voi.
Asta e parerea mea! Cu speranta ca nu am jigniti pe nimeni, va doresc spor la pregatiri!
:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 19:39 
Veteran

Citat:
:wacko:

Sper ca nu eu?! ci El?!!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 21:34 
Diva

Citat:
Sper ca nu eu?! ci El?!!:)

nu voi. eu. era o glumaO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2009, 22:14 
Veteran

Citat:

nu voi. eu. era o glumaO:)

Stai linistita....mi-am dat seama! :ok::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2009, 14:00 
Diva

Ancutta,nu mai dai niicun semn...mai avem trei luni si o zi:-s:hap_d:
puffy,ce ai facut ieri?ai gasit ceva?
madutz,nu te-am mai vazut..
ce mai faceti fetelor?%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2009, 18:44 
Senior

Citat:
Ancutta,nu mai dai niicun semn...mai avem trei luni si o zi:-s:hap_d:
puffy,ce ai facut ieri?ai gasit ceva?
madutz,nu te-am mai vazut..
ce mai faceti fetelor?%%-

bunaa,
da, nu am mai intrat de ceva zile...
eu mai am destule de luat si destui bani de dat :blink: faceam ieri niste calcule si mai trebuiesc banuti, dar cu ajutorul Domnului trecem noi si peste asta.
trebuie sa imi gasesc pantofi si costumatia ptr cununia civila.
in legatura cu vazutul rochiei de catre mire. eu am fost sa ma uit de rochie cu viitorul sot. si a fost sincer cu mine cand nu ii placea ceva(dar nu badaran).insa, cand am probat rochita pe care mi-am luat-o, amandoi am fost incantati de ea si am zis ca aia e!
am vrut sa merg cu el pentru ca e ziua noastra, si parerea lui conteaza cel mai mult pentru mine. pentru el vreau sa fiu frumoasa:~*
krysstyna cum merg pregatirile? fetelor?
apropos: ce zi frumoasa!:p
va pup fetelor:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2009, 19:12 
Diva

buna,ancutta!
pai cam asa stau si eu ,trebuie sa ma duc sa imi ia masurile pt rochie,sa imi faca pretul final!:)
rochita de cununie si pantofiorii o sa ii iau mai tz!
astept sa intre colectiile de primavara,...eu stiu asa cam ce vreau..
trebuie sa mergem sa vedem si cu invitatiile dar mai peste o saptamana..si sa cumparam verighetele...uf,era sa uit sa isi cumpere si iubitul meu costume..sunt bani de dat..asta e...te pup!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2009, 23:35 
Diva

buna fetele...ce mai faceti??? ma bucur ca ati mai rezolvat din problema...pufi cum stai? caprioara nu pui poze?
pupici la miresici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 00:41 
Senior

Citat:
buna fetele...ce mai faceti??? ma bucur ca ati mai rezolvat din problema...pufi cum stai? caprioara nu pui poze?
pupici la miresici

costumele ptr el noi le-am luat. azi am luat si invitatiile. si langa magazinul de unde mi-am luat rochita am gasit si pantofii:njump:
cred ca maine ma duc sa mi-i iau, imi placea cum veneau pe picior...si nu sunt ft scumpi:p
una cate una se rezolva toate
madutz, tu? stiu ca mai ai ceva timp, dar ce mai ai de facut?
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 00:42 
Senior

Citat:
pupici la miresici

costumele ptr el noi le-am luat. azi am luat si invitatiile. si langa magazinul de unde mi-am luat rochita am gasit si pantofii:njump:
cred ca maine ma duc sa mi-i iau, imi placea cum veneau pe picior...si nu sunt ft scumpi:p
una cate una se rezolva toate
madutz, tu? stiu ca mai ai ceva timp, dar ce mai ai de facut?
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 01:33 
Veteran

Citat:
pupici la miresici

Buna Madutz! Buna fetelor!
Aveti mai putin timp pana la nunta, comparativ cu mine, si cred ca eu am rezolvate mai multe trebusoare! Rochia de mireasa, voal, tiara, saculet, cosulet domnisoara de onoare, cocarde pentru invitati,pernuta pentru verighete, toate luate de la expozitie, de la Parlament. Ramas pantofi, si tinuta cununie civila. Verighete luate, imprimate, biserica vorbit, facut programare, invitatiile sunt acasa, gata sa fie inmanate. Saptamana asta vrem sa mergem sa luam bauturile spirtoase. Am inteles ca se maresc acizele la bauturi si ....daca tot avem banii pentru ele de ce sa amanam.
Raman inca costumele lui dar deocamdata el nu vrea sa isi cumpere, ca e timp.
Poze...Nu am pus nimic deocamdata, pentru ca nici nu am ispus de timp suficient, recunosc. Da hai asa ca intre fete, va trimit link-ul cu rochita pe care mi-am luat-o! Sper sa se deschida.
http://www.calinevents.com/rochii/html/m5.html
Astept pareri. Eu sunt tot bruneta ca domnisoara din imagine.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]