Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 10 Feb 2009, 01:35 
Veteran

Citat:

costumele ptr el noi le-am luat. azi am luat si invitatiile. si langa magazinul de unde mi-am luat rochita am gasit si pantofii:njump:
cred ca maine ma duc sa mi-i iau, imi placea cum veneau pe picior...si nu sunt ft scumpi:p
una cate una se rezolva toate
madutz, tu? stiu ca mai ai ceva timp, dar ce mai ai de facut?
va pup

Ancutta, poti sa-mi spui si mie de unde ati laut costumele si cat au facut? Merci mult de tot!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 12:36 
Diva

Citat:
Buna Madutz! Buna fetelor!
Aveti mai putin timp pana la nunta, comparativ cu mine, si cred ca eu am rezolvate mai multe trebusoare! Rochia de mireasa, voal, tiara, saculet, cosulet domnisoara de onoare, cocarde pentru invitati,pernuta pentru verighete, toate luate de la expozitie, de la Parlament. Ramas pantofi, si tinuta cununie civila. Verighete luate, imprimate, biserica vorbit, facut programare, invitatiile sunt acasa, gata sa fie inmanate. Saptamana asta vrem sa mergem sa luam bauturile spirtoase. Am inteles ca se maresc acizele la bauturi si ....daca tot avem banii pentru ele de ce sa amanam.
Raman inca costumele lui dar deocamdata el nu vrea sa isi cumpere, ca e timp.
Poze...Nu am pus nimic deocamdata, pentru ca nici nu am ispus de timp suficient, recunosc. Da hai asa ca intre fete, va trimit link-ul cu rochita pe care mi-am luat-o! Sper sa se deschida.
http://www.calinevents.com/rochii/html/m5.html
Astept pareri. Eu sunt tot bruneta ca domnisoara din imagine.

frumos!sa o porti cu multa placere!e indrazneata..cat a costat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 13:13 
Veteran

Citat:
frumos!sa o porti cu multa placere!e indrazneata..cat a costat?

Multumesc! Cu tot cu crinolina a fost in jur de 16 mil. La targ.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 13:15 
Diva

Citat:
Multumesc! Cu tot cu crinolina a fost in jur de 16 mil. La targ.

si nu e nici scumpa...o sa fi frumoasa ,sunt convinsa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 13:54 
Senior

Citat:
Ancutta, poti sa-mi spui si mie de unde ati laut costumele si cat au facut? Merci mult de tot!

buna,
le-am luat din Bucuresti, de la Apaca - fabrica de confectii, din spate de unde au magazine de desfacere.
amandoua au fost 750 de lei (unu 400 si altu 350), erau cu reduceri. Robert a fost incantat de ele:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 16:18 
Diva

Citat:

buna,
le-am luat din Bucuresti, de la Apaca - fabrica de confectii, din spate de unde au magazine de desfacere.
amandoua au fost 750 de lei (unu 400 si altu 350), erau cu reduceri. Robert a fost incantat de ele:p

si Marius si-a luat multe costume de acolo.
sunt aceleasi de la "tata si fiul" doar ca au pret de fabrica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 19:02 
Diva

buna fetelor , in sfarsit am reusit sa intru si eu...ca in perioada asta am fost cam bolnavicioasa si ink sunt...si am muncit.dar acuma ma bucur ca am putut intra....mi-am luat rochitza fetelor...sunt asa de fericita si daca va zic ca m-a costa 7 mil......nu imi vine sa cred ...tot de la targ am luat-o am sa pun poza la galerie....numai ca rochitza va arata altfel decat in poza pt ca o fac pe alb si mai fac modificari la ea......sutn buuroasa ca am reusit.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 20:02 
Diva

Citat:
buna fetelor , in sfarsit am reusit sa intru si eu...ca in perioada asta am fost cam bolnavicioasa si ink sunt...si am muncit.dar acuma ma bucur ca am putut intra....mi-am luat rochitza fetelor...sunt asa de fericita si daca va zic ca m-a costa 7 mil......nu imi vine sa cred ...tot de la targ am luat-o am sa pun poza la galerie....numai ca rochitza va arata altfel decat in poza pt ca o fac pe alb si mai fac modificari la ea......sutn buuroasa ca am reusit.....

ma bucur pentru tine..felicitari!
am vb si eu cu dna de la casa de moda,mi-a zis ca ma costa 3200 ron...fac un efort si gata..sper sa iasa cum vreau eu:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 20:35 
Diva

Citat:
ma bucur pentru tine..felicitari!
am vb si eu cu dna de la casa de moda,mi-a zis ca ma costa 3200 ron...fac un efort si gata..sper sa iasa cum vreau eu:lips:

si eu sper sa iti iasa....mult succes...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 21:08 
Veteran

Citat:

buna,

Merci mult de tot. Super ok preturile. Sa le poarte sanatos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 21:10 
Veteran

si nu e nici scumpa...o sa fi frumoasa ,sunt convinsa...[/quote

:nblink::D Multumesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 21:12 
Veteran

Citat:

:nparty::napplause: Felicitari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2009, 21:36 
Diva

Citat:
:nparty::napplause: Felicitari!

multumesc mult de tot ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 01:35 
Senior

Citat:
Merci mult de tot. Super ok preturile. Sa le poarte sanatos!

multumesc la fel!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 02:03 
Diva

Citat:
multumesc la fel!:-*

Ancutta de unde tu-ai luat rochita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 11:17 
Diva

buna fetele! caprioara este superba rochita ta,cum au mai zis si fetele este indrazneata , dar foarte frumoasa, pretul este incredibil, ei aveau preturi de peste 20 de mil. felicitari!

pufosule , felicitarile mele pentru pret si pantru rochie, dar in ordinea cealalta!:p...mor de curiozitate...arata-ne-o si noua!!!!
taby nu ai mai intrat, si tu erai datoare sa ne arati rochia!glumesc bineinteles...dar numai intri?:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 11:26 
Veteran

Citat:
buna fetele! caprioara este superba rochita ta,cum au mai zis si fetele este indrazneata , dar foarte frumoasa, pretul este incredibil, ei aveau preturi de peste 20 de mil. felicitari!

pufosule , felicitarile mele pentru pret si pantru rochie, dar in ordinea cealalta!:p...mor de curiozitate...arata-ne-o si noua!!!!
taby nu ai mai intrat, si tu erai datoare sa ne arati rochia!glumesc bineinteles...dar numai intri?:-*:-*:-*

Buna Madutz! Merci! Dar incerc sa ma gandesc ce considerati voi asa de "indrazanet"?
Intr-adevar, preturile au crescut de la targul de Parlament si pana la cel de la Romexpo. Si inca de atunci mi s-a spus ca preturile vor creste...considerabil. Bine e sa fii adeptul vazut, placut, probat si luat!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 19:51 
Senior

Citat:

Ancutta de unde tu-ai luat rochita?

eu mi-am luat rochita de la un magazin care este un pic mai sus de Magazinul Cocor, cum vii de la Unirea. ii zice Rafael Colection.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 20:09 
Diva

Citat:
eu mi-am luat rochita de la un magazin care este un pic mai sus de Magazinul Cocor, cum vii de la Unirea. ii zice Rafael Colection.

bv fetelor ma bucur ca ati reusit sa faceti atatea deja incep sa sper si eu .....
rochitza este la galerie nu e terminata dar ....e c eva deocamdata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2009, 21:37 
Diva

conteaza mult ca ai luat-o. cand e gata? felicitari pentru alegere, mie imi place tare!
da ai dreptate, e bine caprioara sa mergi pe acest principiu, eu insa am fost blagoslovita din plin de carcotasi ca am luat rochia muuuuuuuuult prea devreme.am luat-o la un pret incredibil si mi-a placut enorm.si-mi place si acum.ce rost avea sa nu o cumpar...
in ceea ce priveste ''indrazneala'' rochiei, mie mi se pare ca model foarte putin incercata de mirese, cu toate ca e foarte frumoasa! felicitari:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]