Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 09:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 16 Feb 2009, 21:59 
Diva

Citat:
buna fetele, da ai dreptate krisu cam absentez.merg si la servici si sunt si in sesiune si seara cand ajung ori invat , ori nu ma lasa sotul sa stau la calc, ci ca sa mai stau si cu el.dar eu mai scap si mai vorbesc si cu voi! va multumesc din suflet fetele de raspuns, ancutta si anidaa am inteles cat de cat ok. in bucuresti ajung pe 25 si as vrea sa vad si eu rochita ancutta.pupici la fete:lips:

daca e vreo problema iti dau nr meu de tel pe pm sa ma suni daca nu reusesti sa ajungi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 00:41 
Senior

am pus poze cu rochita de cununie civila la rochii de ocazie. acum trebuie sa asteptam sa apara. mie mi-a placut ft mult:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 12:19 
Veteran

Citat:
am pus poze cu rochita de cununie civila la rochii de ocazie. acum trebuie sa asteptam sa apara. mie mi-a placut ft mult:love:

Finuta! Sa o porti cu placere si sa iti poarte noroc! :):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 20:19 
Senior

Citat:
Finuta! Sa o porti cu placere si sa iti poarte noroc! :):ok:

fetelor, ce mai faceti? nu mai intra nimeni?
ce ati mai rezolvat?
eu astept o oferta de la un fotograf :-s
speram sa nu avem un soc cand vedem preturile:D
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 21:11 
Diva

Citat:

ce ati mai rezolvat?
va pup

buna...si eu astept sa vb cu un fotograf bun de la noi din pitesti...astept colectia
de primavar la pantofi...saptamana viitoare mergem sa facem invitatiile...mai avem putin..te pup!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 23:08 
Veteran

Citat:
buna...si eu astept sa vb cu un fotograf bun de la noi din pitesti...astept colectia
de primavar la pantofi...saptamana viitoare mergem sa facem invitatiile...mai avem putin..te pup!:lips:

Kryss eu zic s ate grabesti cu invitatiile, ca trebuie sa le si dai oamenilor! Si mai ai un picut..un piculet pana la nunta.(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 23:14 
Veteran

Citat:

ce ati mai rezolvat?
va pup

Buna Ancutta! Noi unii stam, dupa parerea mea, bine! Trebuie sa mergem la restaurant sa vorbim zilele care vin cu firma care ne orneaza sala, cu fotograful, cameramanul. Trebuie sa identificam si cofetaria unde se va face tortul ca sa putem sa facem o degustare cu nasii, si familia si sa vedem ce alegem. Bogdan mai are nevoie de pantofi la costumul de ginere, astia fiind singurii pe care nu i-am luat sambata. Si amandoi tinutele pentru cununia civila. Cred ca pe la jumatatea lunii martie vom da si invitatiile.
Tu ce faci? Cum stai cu pregatirirle, Ca dupa cum vad ai mai putin timp la dispozitie!!:clap::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 23:24 
Diva

Citat:
Kryss eu zic s ate grabesti cu invitatiile, ca trebuie sa le si dai oamenilor! Si mai ai un picut..un piculet pana la nunta.(})

:p o sa le fac...noi vrem sa dam invitatiile la inceputul lui aprilie... cam cu o luna inainte..noi am primit ivitatii cam cu 3 saptamani inainte...eu zic ca e bine asa...pana la jumatatea lui martie vreau sa terminam asa cam cu tot..intram in forta..rezolvam..si apoi ne relaxam..sala..solar...sa fim in forma!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2009, 23:37 
Veteran

Citat:
:p o sa le fac...noi vrem sa dam invitatiile la inceputul lui aprilie... cam cu o luna inainte..noi am primit ivitatii cam cu 3 saptamani inainte...eu zic ca e bine asa...pana la jumatatea lui martie vreau sa terminam asa cam cu tot..intram in forta..rezolvam..si apoi ne relaxam..sala..solar...sa fim in forma!:p

:wok: Bafta! Auzi dar tu ai auzit vre-o miresica relaxata inainte de nunta...ca eu una nu. Plus toata lumea imi spune ca inainte de nunta voi si mai stresata...
Cu solarul nu sunt deacord! Nu am mers si nici nu voi merge niciodata la asa ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 01:35 
Senior

buna Caprioara,
abia astept :ndance:
noi vrem la sf acestei saptamani sa dam invitatiile. Robert mai are pantofii si camasa de ginere, si camasa ptr civila.eu mai am pantofii ptr civila
mai avem cu fotograful, tortul, cred ca maine imi fac rezervarile ptr luna de miere. apoi sa sun sa-mi fac programare ptr probe la par si machiaj.
niste ajustari pe ici pe colo si terminam...
timpul trece asa repede(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 12:29 
Veteran

Citat:
buna Caprioara,
noi vrem la sf acestei saptamani sa dam invitatiile. Robert mai are pantofii si camasa de ginere, si camasa ptr civila.eu mai am pantofii ptr civila
mai avem cu fotograful, tortul, cred ca maine imi fac rezervarile ptr luna de miere. apoi sa sun sa-mi fac programare ptr probe la par si machiaj.

Buna Ancutta! Crede-ma ca si eu abia astept momnetul! Spor la ceea ce mai ai de facut, si sper ca totul sa va iasa foarte bine. Recunosc ca noi pentru luna de miere nu am facut mai nimic. Nici nu stiu pe unde sa mergem...da o sa vedem noi.
Spor la pregatiri!!!:D(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 13:53 
Senior

Citat:
Buna Ancutta! Crede-ma ca si eu abia astept momnetul! Spor la ceea ce mai ai de facut, si sper ca totul sa va iasa foarte bine. Recunosc ca noi pentru luna de miere nu am facut mai nimic. Nici nu stiu pe unde sa mergem...da o sa vedem noi.
Spor la pregatiri!!!:D(})

noi vrem sa mergem in Grecia, in Creta ptr ca in perioada aia e cald si putem face baie in mare. initial am vrut in Croatia dar era cam racoare:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 16:18 
Veteran

Citat:
noi vrem sa mergem in Grecia, in Creta ptr ca in perioada aia e cald si putem face baie in mare. initial am vrut in Croatia dar era cam racoare:p

Noi am fost asta vara in Halkydiki. Croatia am inteles ca e destul de scumpa. As vrea Spania, pentru ca imi spunea o colega ca a fost foarte frumos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 16:33 
Diva

Citat:
:wok: Bafta! Auzi dar tu ai auzit vre-o miresica relaxata inainte de nunta...ca eu una nu. Plus toata lumea imi spune ca inainte de nunta voi si mai stresata...
Cu solarul nu sunt deacord! Nu am mers si nici nu voi merge niciodata la asa ceva.

e ..nu ..sper si eu:p trebuie sa ma bronzez putin..am nunta in mai asa ca soerele nu ma ajuta!bafta si tie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 16:37 
Diva

Citat:
buna Caprioara,

dai invitatiile la sf acestei sapatamani????????
nu stiu cum e la voi..dar mie mi se pare foarte devreme...2 luni si ceva...mi se pare foarte ,foarte devreme...eu zic ca o luna e ideal.. chiar si 3 saptamani...poate e altfel la voi...dar mie mi se pare ca uita si omul naiba....
spor la pregatiri!vb!:p
of...noi suntem si cu casa in lucru....:(facem interiorul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 16:48 
Veteran

Citat:
dai invitatiile la sf acestei sapatamani????????
nu stiu cum e la voi..dar mie mi se pare foarte devreme...2 luni si ceva...mi se pare foarte ,foarte devreme...eu zic ca o luna e ideal.. chiar si 3 saptamani...poate e altfel la voi...dar mie mi se pare ca uita si omul naiba....
spor la pregatiri!vb!:p
of...noi suntem si cu casa in lucru....:(facem interiorul....

Of si noi o sa ne apucam de casa, si culmea cu vreo 2 sapt. inainte de nunta, asa ca..te inteleg. Si noi vrem sa dam invitatiile pe la jumatatea lunii martie, punand confirmarea pe 23 mai. In principiu nu prea e devreme deoarece MAJORITATEA nu vor suna pentru confirmare, si atunci va trebui sa te apuci tu si cu el sa sunati, si la restaurant iti cer cu cel putin 1 sapt inainte sa confirmi numar de persoane. E mai bine sa fii precaut decat sa ....fi pe fuga!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 16:57 
Diva

Citat:
Of si noi o sa ne apucam de casa, si culmea cu vreo 2 sapt. inainte de nunta, asa ca..te inteleg. Si noi vrem sa dam invitatiile pe la jumatatea lunii martie, punand confirmarea pe 23 mai. In principiu nu prea e devreme deoarece MAJORITATEA nu vor suna pentru confirmare, si atunci va trebui sa te apuci tu si cu el sa sunati, si la restaurant iti cer cu cel putin 1 sapt inainte sa confirmi numar de persoane. E mai bine sa fii precaut decat sa ....fi pe fuga!

da..asa e..dar si confirmarea asta..e asa cu dus si intors...am o colega careia nu i-au confirmat decta 250 din 300 de invitatii,au zis ca nu vin ,iar la nunta s-a pomenit cu inca 35 de persoane care de fapt,au spus ca nu vin...fii sigura ca pe 1 mai voi vb la restaurant si voi stii cam cate persoane vin..ar fi cam o luna la dispozitie...e mai bine sa fii precaut...asa este...dar eu asa o sa fac..cam atunci le voi da...of!sper sa terminam o data si cu casa,cu pregatirile..asa incet incet si sa iasa totul bine...s-au apucat si de rochita...sa vezi acum stres...mi-a zis dna ca o sa am rochita cu 14 zile inainte...i-am zis sa o faca usor,dar am mintit putin..am zis caam nunta pe 2 mai....:nwink::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 17:02 
Senior

mie nu mi se pare prea devreme. or sa fie aproape 2 luni si jumatate pana la nunta. plus ca nu ajung la toti in acelasi timp.
o sa pun termen de confirmare 25 aprilie.
cum zicea si Caprioara, nu toti vor suna si trebe sa stai de ei.
e mai bine din timp, stie omu cum isi organizeaza timpul ce are de facut, bani de pus de-o parte :p
azi cred ca mergem la agentia ptr luna de miere.
va pup:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 18:10 
Diva

Citat:
mie nu mi se pare prea devreme. or sa fie aproape 2 luni si jumatate pana la nunta. plus ca nu ajung la toti in acelasi timp.
o sa pun termen de confirmare 25 aprilie.
cum zicea si Caprioara, nu toti vor suna si trebe sa stai de ei.
e mai bine din timp, stie omu cum isi organizeaza timpul ce are de facut, bani de pus de-o parte :p
azi cred ca mergem la agentia ptr luna de miere.
va pup:lips:

e bine sa fii precaut ...si sa trimiti invitatiile cu cel putin o luna inainte de nunta...cel putin....asa o sa aiba timp ,oricine sa puna bani deoparte sau sa confirme daca vor veni...iar la confirmare mai bine suni tu ca ei vor uita cu siguranta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 18:17 
Diva

Citat:
e bine sa fii precaut ...si sa trimiti invitatiile cu cel putin o luna inainte de nunta...cel putin....asa o sa aiba timp ,oricine sa puna bani deoparte sau sa confirme daca vor veni...iar la confirmare mai bine suni tu ca ei vor uita cu siguranta

pai da..asta ziceam si eu..o luna mi se pare k...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]