Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 18 Feb 2009, 23:32 
Veteran

Citat:
pai da..asta ziceam si eu..o luna mi se pare k...

Acum fetelor depinde si pe cati oameni ati inceiat contractul cu restaurantul. Noi am facut pt 140 +/- 10. Daca vin mai mult e ok. Sa nu imi vina mai putin de 140, ca pe urma dam de la noi banuti, asa ne-a zis domnul de la restaurant. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 23:37 
Veteran

Citat:
da..asa e..dar si confirmarea asta..e asa cu dus si intors...am o colega careia nu i-au confirmat decta 250 din 300 de invitatii,au zis ca nu vin ,iar la nunta s-a pomenit cu inca 35 de persoane care de fapt,au spus ca nu vin...fii sigura ca pe 1 mai voi vb la restaurant si voi stii cam cate persoane vin..ar fi cam o luna la dispozitie...e mai bine sa fii precaut...asa este...dar eu asa o sa fac..cam atunci le voi da...of!sper sa terminam o data si cu casa,cu pregatirile..asa incet incet si sa iasa totul bine...s-au apucat si de rochita...sa vezi acum stres...mi-a zis dna ca o sa am rochita cu 14 zile inainte...i-am zis sa o faca usor,dar am mintit putin..am zis caam nunta pe 2 mai....:nwink::-`

Stai linistita! Daca i-ai spus ca o ai mai devreme.....nu-i bai, ffff bine! si stai calma ca puneti suflet amandoi in tot ceea ce faceti si o sa iasa FENOMENALLLLLLL!!!! :nparty::champagne::ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2009, 23:52 
Diva

buna fetele.eu zic ca nu e devreme inainte cu 2 luni.cam asa se dau si la noi. faza e ca daca le dai doar cu o luna zice ca are altceva programat, asa ca noi nu vom risca.am pus confirmarile cu 20 de zile inainte de nun ta. sper sa fie ok. anidaa daca vrei da-mi si tu mobilul pe pm. pls. poate nu ma descurc si va stresez cu telefoanele si pe tine si pe ancutta.:) sper sa nu...:))
spor la pregatiri fetele, ma apuc si eu mai in forta de saptamana viitoare. s-a dus si sesiunea...gata! noi am dat pe fotograf 2000 lei. este cel mai bun din oras.sper sa merite, altfel:mellow::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 01:22 
Senior

fetelor eu am o problema:wall:
am mai probat rochia de mireasa si azi, cu pantofii. si nu imi place cum se vede cu crinolina:( pe tocuri sta exact cum nu-mi place.
as purta-o fara crinolina dar nu ar mai fi rochia asa cu volum pe care mi-o doream...
parca nu-mi mai place. imi vine s-o vand si sa-mi aleg alta:-s de data asta sa o analizez mai bine
off, nu-sh ce sa fac(?) :wall::wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 11:36 
Diva

Citat:
am mai probat rochia de mireasa si azi, cu pantofii. si nu imi place cum se vede cu crinolina:( pe tocuri sta exact cum nu-mi place.
as purta-o fara crinolina dar nu ar mai fi rochia asa cu volum pe care mi-o doream...
parca nu-mi mai place. imi vine s-o vand si sa-mi aleg alta:-s de data asta sa o analizez mai bine

ei linisteste-te ..nu trebuie sa o vinzi..nu mai purta crinolina,mie nu mi-a placut niciodata...eu zic sa mergi la o croitoreasa si sa iti puna tul din acela pe dedesubt...mai mult..va arata minunat!incearca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 11:42 
Diva

Citat:
Stai linistita! Daca i-ai spus ca o ai mai devreme.....nu-i bai, ffff bine! si stai calma ca puneti suflet amandoi in tot ceea ce faceti si o sa iasa FENOMENALLLLLLL!!!! :nparty::champagne::ncake:

ms! ma gandeam eu ca am facut bn:)a..noi am vb la restaurant cam pt 250, a ramas ca le vom spune sigur..cu o saptaman inainte...dar daca vin mai putini,noi nu platim...este un complex cu trei restuarante...si daca nu vin la mine,vin la ceilalti...si tot asa..plus ca au nunti si duminica...avem un mare avantaj!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 12:56 
Senior

noi am facut contract pentru 80 de pers. si cred ca cel putin 80 ne vin. inainte de nunta cu o saptamana spunem nr exact si platim diferenta pana la cat avem ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 14:47 
Diva

Citat:
noi am facut contract pentru 80 de pers. si cred ca cel putin 80 ne vin. inainte de nunta cu o saptamana spunem nr exact si platim diferenta pana la cat avem ...

cum adica platesti diferenta?pai platesti inainte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:20 
Veteran

Citat:

Pai da, nu are nici un rost sa risti, cu mai multi si pe urma scoti din buzunar banii! Foarte bine gandit! Bafta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:24 
Veteran

Citat:

Ancutta, cum sta, adica? Ce nu iti mai place?
Ai grija cu tulul, pentru asa am vrut si eu initial, si mi s-a spus ca ma va irita foarte tare intre picioare, pentru ca are tendinta de a se aduna.
Calm, si zi ce nu iti place...se gasesc solutii. Si cum asta cu vandutul rochietei...pai renunti asa la o parte din vis?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:26 
Diva

Citat:
Ancutta, cum sta, adica? Ce nu iti mai place?
Ai grija cu tulul, pentru asa am vrut si eu initial, si mi s-a spus ca ma va irita foarte tare intre picioare, pentru ca are tendinta de a se aduna.
Calm, si zi ce nu iti place...se gasesc solutii. Si cum asta cu vandutul rochietei...pai renunti asa la o parte din vis?!

pai un jupon si apoi tul,nu asa este normal...eu zic ca daca o rochie nu e facuta asa...nu trebuie cumparata!eu am probat numai asa..si asa mi-a zis si cea de la casa de moda..o jupa din material moale,apoi tul si apoi materialul rochiei...nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:35 
Senior

Citat:
pai un jupon si apoi tul,nu asa este normal...eu zic ca daca o rochie nu e facuta asa...nu trebuie cumparata!eu am probat numai asa..si asa mi-a zis si cea de la casa de moda..o jupa din material moale,apoi tul si apoi materialul rochiei...nu?

rochia mea are 3 straturi. vine crinolina, peste crinolina jupon (format din mai multe straturi de tule)apoi rochia cu cele 3 straturi ale ei.
daca imi pun pantofii, care au ceva toculet si imi pun si crinolina parca sta ca un clopot, sta asa rigida. plus ca se cunoaste si marginea crinolinei prin materialul orchiei. nu imi place deloc:(
nu stiu mai mult cum sa explic... poate reusesc sa vad arat poze si cu rochia sorei mele sa vedeti si aia cum sta...
ma gandeam ca, nu stiu..., poate gasesc alta
habar nu am ce sa fac(?)
cei de la agentia de turism au spus ca vor toti banii pana pe 24 februarie ca e oferta speciala si na...
off, cu Domnul inainte
va pup :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:49 
Veteran

Citat:

rochia mea are 3 straturi. vine crinolina, peste crinolina jupon (format din mai multe straturi de tule)apoi rochia cu cele 3 straturi ale ei.
daca imi pun pantofii, care au ceva toculet si imi pun si crinolina parca sta ca un clopot, sta asa rigida. plus ca se cunoaste si marginea crinolinei prin materialul orchiei. nu imi place deloc:(
nu stiu mai mult cum sa explic... poate reusesc sa vad arat poze si cu rochia sorei mele sa vedeti si aia cum sta...
habar nu am ce sa fac(?)
cei de la agentia de turism au spus ca vor toti banii pana pe 24 februarie ca e oferta speciala si na...
off, cu Domnul inainte

Mamaaaaa! Cate are! Rochita mea are 3 straturi,crinolina. Crinolina are un pic de tul, pe ultimul cerc, dar atat! Pune niste poze, daca vrei pe pm, si vedem, poate nu-i asa de drastic... Hai capul sus! Exista o rezolvare. Suntem toate alaturi de tine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 15:52 
Diva

Citat:

habar nu am ce sa fac(?)
off, cu Domnul inainte

eu zic sa nu mai porti crinolina,asa e face ca rochia sa fie rigida,sa nu cada asa cum trebuie!
pai vezi cum este cea a surorii tale si o faci si tu la fel!
stai sa ma vezi si pe mine cand o sa fie rochia gata..cine stie ce nu imi convine...:-s

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 18:03 
Nou Venit

eu te sfatuiesc ca atunci cand te vei decide sa renunti la crinolina sa iei rochita pe tine si sa te plimbi prin casa 10-15 minute,exista riscul sa se lipeasca de picioare si nu cred ca ar fi placut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 18:08 
Diva

Citat:
buna fetele.eu zic ca nu e devreme inainte cu 2 luni.cam asa se dau si la noi. faza e ca daca le dai doar cu o luna zice ca are altceva programat, asa ca noi nu vom risca.am pus confirmarile cu 20 de zile inainte de nun ta. sper sa fie ok. anidaa daca vrei da-mi si tu mobilul pe pm. pls. poate nu ma descurc si va stresez cu telefoanele si pe tine si pe ancutta.:) sper sa nu...:))
spor la pregatiri fetele, ma apuc si eu mai in forta de saptamana viitoare. s-a dus si sesiunea...gata! noi am dat pe fotograf 2000 lei. este cel mai bun din oras.sper sa merite, altfel:mellow::rofl:

daca s-a dus sesiunea..inseamna ca intri si tu mai des,da?ai terminat cu bine sesiunea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 18:26 
Senior

Citat:
eu te sfatuiesc ca atunci cand te vei decide sa renunti la crinolina sa iei rochita pe tine si sa te plimbi prin casa 10-15 minute,exista riscul sa se lipeasca de picioare si nu cred ca ar fi placut

n-o sa se lipeasca ca am jupon...
o sa sun croitoreasa, merg la ea si sa vad ce-mi recomanda (?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2009, 19:15 
Diva

Citat:
n-o sa se lipeasca ca am jupon...
o sa sun croitoreasa, merg la ea si sa vad ce-mi recomanda (?)

cel mai bine asa..eu zic ca asa o sa vina f.bine ,va fi mai bine asa..zic eu...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2009, 19:32 
Diva

buna fetele! cu siguranta voi intra mai des! va multumesc ca tot intrebati de mine si imi simtiti lipsa. s-a terminat bine. am terminat teoretic anul 5. mai am pregatirea licentei. sper sa iasa ok.
ancutta nu are rost sa-ti faci griji pentru asa o chestie. se rezolva.vorba fetelor, nu-ti place cum vine , nu o mai pui. pui jupon si nu intra intre picioare. stai linistita si vezi ce zice si croitoreasa.pupici la fete. pufy und esti?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2009, 21:57 
Diva

Citat:
buna fetele! cu siguranta voi intra mai des! va multumesc ca tot intrebati de mine si imi simtiti lipsa. s-a terminat bine. am terminat teoretic anul 5. mai am pregatirea licentei. sper sa iasa ok.
ancutta nu are rost sa-ti faci griji pentru asa o chestie. se rezolva.vorba fetelor, nu-ti place cum vine , nu o mai pui. pui jupon si nu intra intre picioare. stai linistita si vezi ce zice si croitoreasa.pupici la fete. pufy und esti?(?)

saluyt fetelor , madutz eu lucrez acum si nu p[ot intra prea des dar voi mai fi si eu pe aici o data la zi cumva fac eu....va pup si spor la pregatiri

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]