Citat:
buna dimineata!!
Buna fetelor, ma bucur tare mult pt cele care ati plecat pe undeva in week-end! Noi, inainte sa plece Cristi din tara am iesit in 2 week-end-uri, unul prelungit (de joi pana duminica) la Moieciu si unul la Predeal. La Predeal nu mi-a placut deloc. Statiunea era mizerabila, n-am vazut un om de la curatenie pe strada. In schimb la Moieciu a fost superb. Si pt prima data m-am plimbat si eu cu atv pe zapada. Cam cu frica la inceput si pt ca era un drum de tara care urca spre un sat pe un varf de munta. Noi nu mai iesisem asa in week-end de vara trecuta cand mai ieseam la un gratar. Si ala destul de rar ca eram cu pregatirile de nunta. N-am cheltuit nici prea mult cu iesirile astea pt ca am stat la pensiuni, cu tot confortul si camera a fost 100 de lei pe noapte. Asa ca ne-am promis ca dupa ce se intoarce Cristi, in iunie, sa incercam, macar o data pe luna si o iesire undeva la munte... Acu' sa vedem daca ne si tinem de promisiune... Dar e atat de bine, uiti de toate, te relaxezi, te distrezi cu prietenii. Nu zic ca in oras nu te poti distra, dar e totusi altceva. Noi ne obisnuisem sambata si duminica sa mergem la cumparaturi, sa trecem pe la parintii mei, parintii lui, apoi mancare, curatenie si asta era week-end-ul. Foarte rau pt varsta noastra. Asa ca sunt hotarata sa schimb lucrurile din iunie incolo

mi-am promis! Waw, ce mult am scris...