Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 19:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 06 Mar 2009, 20:38 
Moderator Ghidul Miresei

Ce frumos e afara, e soare :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 20:40 
Diva

Citat:

serene chiar crezi ca sufar de bagare in seama?? mai da cum ii spune cineva ceva laurei sariti de parca va arde cineva undeva:back:
stai tu linistita, ca nu sufar sa ma bag in seama cu fete atat de "dragute si amabile", pacat ca sunt fete pe aici care chiar merita:wall:

sa inteleg ca eu nu merit:cry: si sunt una din fetele rele de pe site:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 20:41 
Diva

Citat:

serene chiar crezi ca sufar de bagare in seama?? mai da cum ii spune cineva ceva laurei sariti de parca va arde cineva undeva:back:
stai tu linistita, ca nu sufar sa ma bag in seama cu fete atat de "dragute si amabile", pacat ca sunt fete pe aici care chiar merita:wall:

stii ceva draga...mai terminati cu fraze din astea oficiale...era vb de situatia in sine..daca nu vrei sa te bagi in seama nu te baga si punct!stii tu cine merita si cine nu?|!hai sa fim serioase..v-ati invatat asa sa vi se spuna ''vai ce frumusete!!!!!''
si prin semnul acesta pe care l-ai pus'':back:''dai dovada de multa amabilitate..si esti chiar draguta:rofl:

:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 20:43 
Diva

Citat:

amely85 cred ca nu este nevoie sa jignesti pe nimeni aici pe forum si sa spui ca nu exista fete dragute si amabile, poate inca nu le-ai cunoscut pe toate sa faci aceasta afirmatie.

Referitor la ceea ce discutati voi, macar nu va certati aici daca la poza comentariile sunt impartite.
Domnisoara care a postat poza trebuia sa se astepte sa primeasca si comentarii negative nu numai afirmative.

Mai nou se tot ivesc certuri la comentariile pozelor...la mai multe am observat :nscmoll:

carlita in primul rand da poate am gresit ca m-am aprins dar mai lasati va rog ideea de comentarii negative si pozitive, bun nimic de zis da sa fim serioase, nimeni chiar nu observa ca laura instiga uneori?? observ cum zice cineva ceva de ea sar toate fetele cu gura??sau marea majoritate
dar serene care crede ca sufar de bagare in seama?? ea oare ma cunoaste??
deci pana una alta tot eu sunt vinovata?? mi sa cam acrit de faze vai draga accepta si comentarii negative, ei bun acceptatile si voi, unele nu toate:wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 20:49 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

carlita in primul rand da poate am gresit ca m-am aprins dar mai lasati va rog ideea de comentarii negative si pozitive, bun nimic de zis da sa fim serioase, nimeni chiar nu observa ca laura instiga uneori?? observ cum zice cineva ceva de ea sar toate fetele cu gura??sau marea majoritate
deci pana una alta tot eu sunt vinovata?? mi sa cam acrit de faze vai draga accepta si comentarii negative, ei bun acceptatile si voi, unele nu toate:wall:

amely85 cu totii gresim si cu totii trebuie sa ne recunoastem greselile.

Va rog frumos fetelor sa nu transformam si acest topic intr-un camp de lupta cum se intampla la acea poza.
Nu cred ca Laura este vinovata ca a spus ca nu ii plac cerceii, este parerea ei si tocmai asta cere o poza, pareri!

Cat despre ce s-a comentat mai in jos la poza, deja intra in alta categorie. Domnisoara care a postat poza trebuia sa se astepte la orice fel de comentariu.
Nu inseamna ca daca Laurei sau oricarei alte fete nu ii plac acei cercei nu sunt frumosi. Orice obiect, persoana are partile lui bune si partile lui rele.

Va rog frumos sa incetati si sa ne bucuram de aceasta primavara frumoasa :flower:

P.S: Eu chiar nu am sarit in apararea nimanui, mie chiar imi plac cerceii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 20:59 
Diva

Citat:

amely85 cu totii gresim si cu totii trebuie sa ne recunoastem greselile.

Va rog frumos fetelor sa nu transformam si acest topic intr-un camp de lupta cum se intampla la acea poza.
Nu cred ca Laura este vinovata ca a spus ca nu ii plac cerceii, este parerea ei si tocmai asta cere o poza, pareri!

Cat despre ce s-a comentat mai in jos la poza, deja intra in alta categorie. Domnisoara care a postat poza trebuia sa se astepte la orice fel de comentariu.
Nu inseamna ca daca Laurei sau oricarei alte fete nu ii plac acei cercei nu sunt frumosi. Orice obiect, persoana are partile lui bune si partile lui rele.

Va rog frumos sa incetati si sa ne bucuram de aceasta primavara frumoasa :flower:

P.S: Eu chiar nu am sarit in apararea nimanui, mie chiar imi plac cerceii.

carlita, o primavara frumoasa si tie dar si celorlalte fete, nu am intrat aici nici pt ca sufar de bagare in seama, nici pentru a face circoteca, asa cum poate eu nu le cunosc bine pe fete, nici ele nu ma cunosc pe mine, voi mai intra pe acest site doar pt a-mi face o ideea mai buna asupra a ceea ce vreau la nunta, dar pe acest forum nu mai intru. ma suparat mai mult altceva, fie vb intre noi cercei si mie imi placO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 21:02 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

carlita, o primavara frumoasa si tie dar si celorlalte fete, nu am intrat aici nici pt ca sufar de bagare in seama, nici pentru a face circoteca, asa cum poate eu nu le cunosc bine pe fete, nici ele nu ma cunosc pe mine, voi mai intra pe acest site doar pt a-mi face o ideea mai buna asupra a ceea ce vreau la nunta, dar pe acest forum nu mai intru. ma suparat mai mult altceva, fie vb intre noi cercei si mie imi placO:)

acuma serios :P
nu trebuie sa pui totul la suflet...sunt sigura ca serene sau cine a spus ca nu mai stiu nu a avut rea intentie...eu chiar e rog sa ramai cu noi pe forum si sa povestesti cu noi :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 21:09 
Diva

Citat:

acuma serios :P
nu trebuie sa pui totul la suflet...sunt sigura ca serene sau cine a spus ca nu mai stiu nu a avut rea intentie...eu chiar e rog sa ramai cu noi pe forum si sa povestesti cu noi :flower:

ai eu vreau....si eu am avut anumite discutii cu anumite persoane...dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu mai intru.....fiecare cu gusturile lui si te asteptam sa vb cu noi:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 21:44 
Diva

Citat:

eu instig?....cand m-ai mai vazut sa fac asta?acum m-am distrat de comentarii...dar nu cred ca am facut-o sa jugnesc pe cineva.
E alegerea fiecaruia pana la urma cum primeste un comentariu negativ:cu demnitate sau aruncand cu noroi:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 21:56 
Diva

Citat:

da chiar cred asta ...care'i problema ca sar sau nu in apararea laurei ...parerea mea ca are dreptate...si sustin asta ... nu'ti convine e treaba ta ... dar daca tot te bagi in seama vino cu niste argumente ... nu doar ca sa simti ca te baga si pe tine cineva in seama
aaa si PS: ce vrea sa insemne asta :back: ? ... banuiesc ca, cat esti de educata, nu? ca sa nu zic altceva ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 21:58 
Diva

Citat:
da chiar cred asta ...care'i problema ca sar sau nu in apararea laurei ...parerea mea ca are dreptate...si sustin asta ... nu'ti convine e treaba ta ... dar daca tot te bagi in seama vino cu niste argumente ... nu doar ca sa simti ca te baga si pe tine cineva in seama
aaa si PS: ce vrea sa insemne asta :back: ? ... banuiesc ca, cat esti de educata, nu? ca sa nu zic alceva ....

:):):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:14 
Diva

aaa si PS: ce vrea sa insemne asta ? ... banuiesc ca, cat esti de educata, nu? ca sa nu zic altceva ....

da sunt foarte educata, poate nu ai citit posturile anterioare, deja vad ca o tii langa precum... .carlita si puffy multumesc frumos pt cuvintele frumoase%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:20 
Diva

Citat:
aaa si PS: ce vrea sa insemne asta ? ... banuiesc ca, cat esti de educata, nu? ca sa nu zic altceva ....

da sunt foarte educata, poate nu ai citit posturile anterioare, deja vad ca o tii langa precum... .carlita si puffy multumesc frumos pt cuvintele frumoase%%-

pai tocmai de aia te intreb pt ca am citit posturile anterioare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:24 
Diva

Citat:
pai tocmai de aia te intreb pt ca am citit posturile anterioare

serene hai ca am ajuns la concluzia ca iti place circoteca, sa ma scuzi da eu una nu iti mai rasp la nimic,stai linistita si sustine-o pe laura in continuare sau pe cine vrei tu, ok??
nu ma intereseaza ca parere ai tu despre mine, atat timp cat nu ma cunosti, nu te cunosc... o seara placuta si asa cum tu ti-ai expus parerea asa mi-am expus-o si eu, accepta si alte comentarii:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:28 
Diva

Citat:

serene hai ca am ajuns la concluzia ca iti place circoteca, sa ma scuzi da eu una nu iti mai rasp la nimic,stai linistita si sustine-o pe laura in continuare sau pe cine vrei tu, ok??
nu ma intereseaza ca parere ai tu despre mine, atat timp cat nu ma cunosti, nu te cunosc... o seara placuta si asa cum tu ti-ai expus parerea asa mi-am expus-o si eu, accepta si alte comentarii:ermm:

pai tocmai mi'ai raspuns :rofl: ... ce'mi plac persoanele care se dau la fund cand se simt incoltite :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:33 
Diva

Citat:
pai tocmai mi'ai raspuns :rofl: ... ce'mi plac persoanele care se dau la fund cand se simt incoltite :)))

draga mea tu ai o problema, nu m-am dat la fund, asa cum tu ai drept de a intra si a comenta ce vrei, unde vrei , cum vrei la fel am si eu acelasi drept, am impresia ca iti place sa fii pe prim plan, so simte-te bine ca nu ma deranjezi in nici un fel:tongue:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:38 
Diva

Citat:

draga mea tu ai o problema, nu m-am dat la fund, asa cum tu ai drept de a intra si a comenta ce vrei, unde vrei , cum vrei la fel am si eu acelasi drept, am impresia ca iti place sa fii pe prim plan, so simte-te bine ca nu ma deranjezi in nici un fel:tongue:

esti grozava....vezi ca sunt interzise barbarismele pe acest site...ai draga cuvant in limba romana pt ''asa'' deci nu trebuie sa folosesti ''so''
o seara buna,tuturor!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:41 
Diva

Citat:
esti grozava....vezi ca sunt interzise barbarismele pe acest site...ai draga cuvant in limba romana pt ''asa'' deci nu trebuie sa folosesti ''so''
o seara buna,tuturor!:)
]

so what???
:eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:44 
Diva

Citat:
]

so what???
:eek:

hai ca deja esti enervanta....aici ne salutam doar... asa ca noapte buna si nu mai face atat pe interesanta!!!!!nu te ajuta cu nimic!
saluta si tu frumos si hai sa incheiem discutiile astea inutile...argumentele pe care le aduci si limbajul folosit,semnele.. nu iti fac cinste deloc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2009, 22:47 
Diva

Citat:
hai ca deja esti enervanta....aici ne salutam doar... asa ca noapte buna si nu mai face atat pe interesanta!!!!!nu te ajuta cu nimic!
saluta si tu frumos si hai sa incheiem discutiile astea inutile...argumentele pe care le aduci si limbajul folosit,semnele.. nu iti fac cinste deloc!

bine ca va fac voua cinste, hai la revedere aici nu mai intru neam ca celelalte fete le pot saluta si pe alte topicuri, stati draga aici ca va sta bine:curse:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]