Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 19:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 12 Mar 2009, 12:51 
Diva

Citat:

draga mea, de cand stai acasa, aflam si noi mai multe despre tine.
Eu astazi trebuie sa plec la Sibiu si de acolo in Brasov..doar sambata ajung acasa.Mi-e asa groaza azi de drum:cry:

Drum bun Laura!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:04 
Diva

Citat:

draga mea, de cand stai acasa, aflam si noi mai multe despre tine.
Eu astazi trebuie sa plec la Sibiu si de acolo in Brasov..doar sambata ajung acasa.Mi-e asa groaza azi de drum:cry:

da :p se simte ca nu mai alerg la munca in fiecare zi..deja asa simteam ca fac tur de forta, cate ~60 de km (dus-intors) in fiecare zi. chiar daca ii faceam cu masina mica (si am avut noroc in ultima perioada cu colegele-prietene care ma luau cu ele..ca eu cu volanul, nu prea ma impac). mai am nitel de munca de acasa, dar oricum, nu se compara. si ma retrag in pat, la orizontala de multe ori, caci burtica e mare, ca si bebe probabil si a inceput sa apese. mai apare cateo mauta cateun piciorus prin peretele burticii si saluta si el (sau ea) lumea. de exemplu acum cat vorbesc cu voi isi plimba cred un piciorus de-a lungul burticii. sotul meu ii spune Bum-Bum, e numele baiatului lui Barney din Familia Flinstones (bine, Bamm-Bamm Ruble il cheama pe baietelul din desene). si asta pentru ca in fiecare dimineata il trezeste pe Andrei cu miscarile si salturile si loviturile :rofl:
laura, cred ca ti-e urat de drum..dar vezi ca e frumos afara, si macar te vei bucura de peisaj. asa mi-e si mie dor sa ma mai plimb..dar cred ca pana dupa ce apare bebe nu prea mai am sanse. o sa ma gandesc azi la tine cat vei fi pe drum. poate te si sun :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:05 
Diva

Citat:

eu sunt din brasov!sotul din tm!eu stau acum pt vreo luna la bv,la parintii mei ca am ceva treaba si atunci am zis sa profit sa ma duc si la targ!sa stii ca eu nunta o fac la brasov ,caci eu am multi invitati pe care nu-i pot duce pana in tm(9ore de mers cu autobuzul sau trenul)..dar la timisoara locuim!

aha....m-am lamurit acum.Unde faceti nunta in Brasov?La care restaurant?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:06 
Diva

Citat:

vii la targ laura?:p
drum bun!nu e asa greu drumul...ca noi il facem des caci sora mea e dr la cj!

nu e greu...si eu il fac cam o data pe luna.dar astazi nu am chef sa conduc.
Probabil ca voi veni la targ.Unde este?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:08 
Diva

Citat:

da :p se simte ca nu mai alerg la munca in fiecare zi..deja asa simteam ca fac tur de forta, cate ~60 de km (dus-intors) in fiecare zi. chiar daca ii faceam cu masina mica (si am avut noroc in ultima perioada cu colegele-prietene care ma luau cu ele..ca eu cu volanul, nu prea ma impac). mai am nitel de munca de acasa, dar oricum, nu se compara. si ma retrag in pat, la orizontala de multe ori, caci burtica e mare, ca si bebe probabil si a inceput sa apese. mai apare cateo mauta cateun piciorus prin peretele burticii si saluta si el (sau ea) lumea. de exemplu acum cat vorbesc cu voi isi plimba cred un piciorus de-a lungul burticii. sotul meu ii spune Bum-Bum, e numele baiatului lui Barney din Familia Flinstones (bine, Bamm-Bamm Ruble il cheama pe baietelul din desene). si asta pentru ca in fiecare dimineata il trezeste pe Andrei cu miscarile si salturile si loviturile :rofl:
laura, cred ca ti-e urat de drum..dar vezi ca e frumos afara, si macar te vei bucura de peisaj. asa mi-e si mie dor sa ma mai plimb..dar cred ca pana dupa ce apare bebe nu prea mai am sanse. o sa ma gandesc azi la tine cat vei fi pe drum. poate te si sun :nwink:

asta am vrut sa iti spun si eu.ca daca sunt asa mult pe drum o sa dau telefoane si o sa te sun la un momentdat:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:12 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor.
pai asta cu alintatul...e clar ca e valabila, dupa cum ti-ai pus si nick-ul:p.dar chiar nu are sens sa te superi pe niste prostioare.

mie imi place nick-ul f mult! imi pare rau ca nu m-am gandit eu la el prima:D imi si inchipui o pisica blanoasa (ce altceva?:cat:) care sta cu nasul pe sus asteapta sa fie mangaiata:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:13 
Diva

Citat:

la restaurantul unei pensiuni din brasov!"Floarea soarelui"se numeste!mie imi place mult!are capacitate de 200pers si o mancare:drool: delicioasa si o servire perfecta!

nu stiu unde este.cred ca am ratat-o cand m-am cazat in Brasov.Targul unde e?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:16 
Diva

Citat:

la International Trade Center Brasov(itc) !de la ora 10-20!

acum am vazut ca mi-ai raspuns.Nu stiu unde este ITC-ul asta(?):cry:.
Eu o sa dorm la Aseltur, la intrarea dinspre TgMures.Sunt departe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:17 
Diva

Citat:

buna dimineata!esti tare matinala...:)
aseara m-am enervat degeaba!(cel putin asa zice sotul meu)
cine se ocupa de site poate lasa acel comentariu...nu-i problema!eu stiu cum sunt si cum ma port,deci chiar nimic din ce a scris persoana nu ma atinge!(sau poate putin alintata...ca ma alinta sotul meu cam mult,recunosc!:~*)

pai vezi:) n-are rost sa te superi pe fetele astea. cred ca iti dai seama din ce categorie fac parte in fctie de limbajul pe care il folosesc... so, cheer up!:-*
da...esti deja maritata? eu credeam ca acum o sa ai nunta si de-asta urmaresti activitatea de la galerie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:18 
Diva

Citat:

la restaurantul unei pensiuni din brasov!"Floarea soarelui"se numeste!mie imi place mult!are capacitate de 200pers si o mancare:drool: delicioasa si o servire perfecta!

asta cu servirea e foarte important sa fie de buna calitate. cred ca serviciile de restaurant de la noi sunt dintre cele mai slabe din europa, din pacate. nu mai zic ce vezi cand vii pe aici prin sud. am eu ce am cu sudistii, desi sunt nascuta aici.:love: dar nu pot sa nu observ ca mereu cand merg spre brasov (desi si pe acolo se "impute" treaba..trebuie sa treci de bv, deja de pe la sighisoara) si mai sus, mai ales cluj, maramures, oradea, etc..oamenii sunt altfel. si implicit si cei care servesc sau care vand.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:18 
Diva

Citat:

nu stiu unde este.cred ca am ratat-o cand m-am cazat in Brasov.Targul unde e?

ce bine ca te duci la brasov..mi-e dor si mie de niste aer de munte:love:
drum bun!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:19 
Diva

Citat:
mie imi place nick-ul f mult! imi pare rau ca nu m-am gandit eu la el prima:D imi si inchipui o pisica blanoasa (ce altceva?:cat:) care sta cu nasul pe sus asteapta sa fie mangaiata:)

era clar ca te gandesti la pisicute:p.gata examnele, Clarut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:22 
Diva

Citat:

pai vezi:) n-are rost sa te superi pe fetele astea. cred ca iti dai seama din ce categorie fac parte in fctie de limbajul pe care il folosesc... so, cheer up!:-*
da...esti deja maritata? eu credeam ca acum o sa ai nunta si de-asta urmaresti activitatea de la galerie.

are nunta in 2010 din cate am vazut eu.dar se grabeste sa ii spuna sot iubitului:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:25 
Diva

Citat:

asta cu servirea e foarte important sa fie de buna calitate. cred ca serviciile de restaurant de la noi sunt dintre cele mai slabe din europa, din pacate. nu mai zic ce vezi cand vii pe aici prin sud. am eu ce am cu sudistii, desi sunt nascuta aici.:love: dar nu pot sa nu observ ca mereu cand merg spre brasov (desi si pe acolo se "impute" treaba..trebuie sa treci de bv, deja de pe la sighisoara) si mai sus, mai ales cluj, maramures, oradea, etc..oamenii sunt altfel. si implicit si cei care servesc sau care vand.

dariam cred ca tu esti ardeleanca de-a mea.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:27 
Diva

Citat:

eu totusi cred ca servirea e oarecum ok in ro. in comparatie cu alte tari:) dar, referitor la oameni sunt perfect de acord. in nord si centru exista oameni civilizati si calmi, exista respect pt ceilalti, pt natura, pt reguli etc. cum de acolo se poate?:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2009, 13:31 
Diva

Citat:

eu ii zic sot ca imi place!pe 12 iunie facem cununia la civil si numai la anul nunta(biserica +sala )caci in bv e greu sa gasesti o sala buna libera f repede(cu greu am gasit si pe 5sept2010,deoarece sunt multe posturi si f multa lume se casatoreste anul asta si la anul!)si in plus vreau sa iasa ceva f deosebit si pt asa ceva eu una am nmevoie de timp sa pun totul la punct!
dar e asa rau sa ii zic sot?:(

aham, am inteles:) nu, normal ca nu e rau! e f frumos:love: sa fie intr-un ceas bun!
ps: ce de-am mai aflat despre tine azi:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]