Citat:
draga mea, de cand stai acasa, aflam si noi mai multe despre tine.
Eu astazi trebuie sa plec la Sibiu si de acolo in Brasov..doar sambata ajung acasa.Mi-e asa groaza azi de drum:cry:
da

se simte ca nu mai alerg la munca in fiecare zi..deja asa simteam ca fac tur de forta, cate ~60 de km (dus-intors) in fiecare zi. chiar daca ii faceam cu masina mica (si am avut noroc in ultima perioada cu colegele-prietene care ma luau cu ele..ca eu cu volanul, nu prea ma impac). mai am nitel de munca de acasa, dar oricum, nu se compara. si ma retrag in pat, la orizontala de multe ori, caci burtica e mare, ca si bebe probabil si a inceput sa apese. mai apare cateo mauta cateun piciorus prin peretele burticii si saluta si el (sau ea) lumea. de exemplu acum cat vorbesc cu voi isi plimba cred un piciorus de-a lungul burticii. sotul meu ii spune Bum-Bum, e numele baiatului lui Barney din Familia Flinstones (bine, Bamm-Bamm Ruble il cheama pe baietelul din desene). si asta pentru ca in fiecare dimineata il trezeste pe Andrei cu miscarile si salturile si loviturile
laura, cred ca ti-e urat de drum..dar vezi ca e frumos afara, si macar te vei bucura de peisaj. asa mi-e si mie dor sa ma mai plimb..dar cred ca pana dupa ce apare bebe nu prea mai am sanse. o sa ma gandesc azi la tine cat vei fi pe drum. poate te si sun