Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 07:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 03 Mar 2006, 20:00 
Senior

Citat:

care Comaneshti ca...sunt vreo 2...e unu in buzau(cred...sau jud Vrancea..habar n-am ) si unu in Jud Bacau...:ermm::ermm::blink:

Eu stiam de un singur comanesti... cel din jud. Bacau... :-`

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 03 Mar 2006, 20:02 
Diva

Citat:
Eu stiam de un singur comanesti... cel din jud. Bacau... :-`

si eu am stiut la fel..pana am vazut harta!! Las' ca ne lamureste ea!!:D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: cocarde
MesajScris: 06 Mar 2006, 18:36 
Senior

fetelor ... ce sa fac? eu nu vreau sa pun flori in piept la nunta. alea artificiale nu mi-au placut niciodata,iar alea naturale sunt si scumpe si nici nu tin ... nu as pune deloc la nimeni, dar imi sar "traditionalistii" in cap. :(

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: cocarde
MesajScris: 06 Mar 2006, 18:40 
Senior

Citat:

Pai daca faci marturii, poti sa spui ca n-ai mai luat cocarde pt ca ai facut marturii:wok:

buna idee ... si sa le dau la inceput. merci!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 15:34 
Veteran

Spuneati, la un moment dat, ca la vara trandafirii vor fi 20.000 - sa va auca Cel de Sus....ca eu azisem alta varianta..si anume ca vor sa puna nush ce mama accizei pe florile de import...
si chiar de n-ar pune...daca nu se ieftinesc pana la vara..la ce boket bila-compact si fara pic de "clorofila" vreau eu....ma duce pe la 2 bulioane...sigur nu plateste nasa buketul miresei? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 15:39 
Diva

Citat:
Spuneati, la un moment dat, ca la vara trandafirii vor fi 20.000 - sa va auca Cel de Sus....ca eu azisem alta varianta..si anume ca vor sa puna nush ce mama accizei pe florile de import...
si chiar de n-ar pune...daca nu se ieftinesc pana la vara..la ce boket bila-compact si fara pic de "clorofila" vreau eu....ma duce pe la 2 bulioane...sigur nu plateste nasa buketul miresei? :D

din pacate... sigur nu ea plateste, ci tu :(( nasa plateste lumanarile. si colac peste pupaza, tot tu platesti si buchetul ei (de fapt, mirele le plateste pe amandoua, dar daca aveti banii la comun - ca noi - se cheama ca tot tu le platesti :D)
chestia e ca si eu vreau un buchet tot asa, "bila-compact" :D si asa o sa-l si am, chit ca ma costa nu stiu cat... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 16:44 
Veteran

eehhh...da; ce ziceti voi ca io o sa ma transform dintr-o data intr-o kitroasa..si n-o sa cam vreau sa-l dau la dra care-l va prinde..zau...:-`
..pai dupa ce dau 2 milioane pe el..sa-l mai si dau???? eeehhh :((...mai bine mai dau niste bani (X) - 500 de mii :D..pun si ierburi si 7 trandafiri acolo...si il arunc p'asta....da' p'al meu...nu-l dau nici moarta, nah!
:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 16:55 
Diva

Citat:
eehhh...da; ce ziceti voi ca io o sa ma transform dintr-o data intr-o kitroasa..si n-o sa cam vreau sa-l dau la dra care-l va prinde..zau...:-`
..pai dupa ce dau 2 milioane pe el..sa-l mai si dau???? eeehhh :((...mai bine mai dau niste bani (X) - 500 de mii :D..pun si ierburi si 7 trandafiri acolo...si il arunc p'asta....da' p'al meu...nu-l dau nici moarta, nah!
:mellow:

nebuna mai esti!!! :D :D :D
dar sa stii ca asa as face si eu... desi se usuca... sa-si bata alta capul cu el :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 17:01 
Veteran

da, mady, ai dreptate si tu...si eu m-am bucurat atare cand le-am prins pe cele 3...si acum, desi uscate, ma uit la ele cu drag...si, ma gandesc...de ce sa nu ma uit cu si mai mare drag la buketzoiu' MEU de miresa :D:-`
stiu, suna egoist...dar...poate aplic varianta cu aia 500 d emii :D

gina, :lips::flowers:

Edit: ce curatenie ma puneti voi sa fac in subiecteeee (X):mellow:
:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 17:22 
Diva

fetele,ca tot vorbim de buchete ,eu una nu stiu cam ce sa iau pt buchetul meu,trandafirii sunt cam scumpi si nu stiu ce alte flori ar arata mai bine? vreo idee?(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: buchet
MesajScris: 07 Mar 2006, 17:24 
Veteran

Citat:
Posted by mady_grigore

Mai bine il arunci pe al tau si il iei inapoi. Nu cred ca o sa fie vreo suparare.:wok:

cred ca o sa anunt inainte de deskiderea dandului...buchetul se arunca..da' nu se da (X)..poate dispare donshoara cu buketu' meu..sa vezi alergaturi si urmariri....:gun::gun::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 17:24 
Diva

Citat:
fetele,ca tot vorbim de buchete ,eu una nu stiu cam ce sa iau pt buchetul meu,trandafirii sunt cam scumpi si nu stiu ce alte flori ar arata mai bine? vreo idee?(X)

eu zic sa te duci sa cauti prin florariile din oras catalog cu ce pot ei sa faca pt nunta. si sigur au variante pe toate gusturile si buzunarele. poate fac din flori la care noi nici nu ne gandim... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 17:28 
Diva

da sa vad ca inca e prea devreme sa ma uit pt buchete vroiam sa-mi fac doar o idee de aceea v-am si intrebat.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buchet
MesajScris: 07 Mar 2006, 17:33 
Veteran

Citat:
Posted by anca_voicu

ai putea incerca frezii cu irisi....sau, gerbera...sau crizanteme olandeze (alea colorate), daca iti plac...sau de ce nu...floarea soarelui ;) - asta merge la fix mai ales dk ai si restaurantul cu specific rustic...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: buchet
MesajScris: 07 Mar 2006, 17:36 
Diva

Citat:
ai putea incerca frezii cu irisi....sau, gerbera...sau crizanteme olandeze (alea colorate), daca iti plac...sau de ce nu...floarea soarelui ;) - asta merge la fix mai ales dk ai si restaurantul cu specific rustic...

da ceva de genul asta frezii cu irisii ,nu stiu cum arata crizantemele olandeze.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]