Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 08:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 14 Mar 2009, 14:07 
Diva

Citat:
Buna dimineata, dragelor. Hop si eu pe aici la indemnul Laurei :-*. Daca n-ar fi cafeaua cred ca :wacko: Ma uit pe geam si-mi vine sa merg in lume. Zapada de vreo 15 cm, peisaj polar...14 martie! Incredibil!

cami, ma bucur ca socializezi cu noi si aici nu numai la galerie.
Fetelor, inseamna ca eu sunt norocoasa.Sunt in Mures la mama, unde nu este zapada.
Ieri am plecat din Brasov si nu era zapada deloc.Era frig, dar fara zapada.Dar jumatate de drum am prin lapovita.Acum vine Ionut din Moeciu.Spunea ca e zapada mare, mare.

La Cluj....nici nu vreau sa ajung daca e asa zapada.:cry::cry::cry:
Vreau sa vina vara!!!!!!!!!!!!!sau macar primavara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:10 
Diva

Citat:

da cam asa e ,gusturile nu le poti schimba!nasica mea rade ca eu ma agit si vreau chestii deosebite si imi tot zice"alina eu nu prea stiu cum e cu organizarea,la mine mama a facut tot asa ca...sfaturi nu dau!"
mai am intrebat de una alta si ea vine cu mine prin magazine dar nu a incercat sa ma convinga nimic,atat doar sa nu mai dau caserole cu praji pt acasa dupa ce se da darul,dar asta chiar vreau neaparat sa fac !;)

vrei sa dai caserole cu prajituri???de ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:20 
Diva

Citat:

pt ca la noi asa se face!cand iti pleaca lumea acasa dai la o familie o caserola de praji(eu sunt jum sasoaica si de acolo e traditia asta) si mama si eu vrem neaparat sa facem asta!

pai in general in Ardeal asa e traditia.dar asta nu inseamna ca lumea tine cont de ea neaparat.In fine, nu e un obicei urat.daca asta iti doresti , asta faci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:24 
Veteran

sincer, eu nu am avut nici marturii nici pachetele la plecarea invitatilor. chiar daca sa zicem ca asa e traditia. nu mi s-a parut potrivit sa ofer asa ceva. dar cum spune si Laura e numai ceva ce tine de decizia fiecareia dintre noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:30 
Diva

Citat:
ma intrebai laura ce as vrea(la poza cu cufarul)in materie de decoratiuni si alte chestii ce tin de nunta!pai in primul rand vreau hortensii(iar pe la firmele la care am fost au zis ca ei nu fac asemenea aranjamente ca sunt flori ce se ofilesc usor :( )vreau lumari de culoare maro inchis(am gasit dar doar cu aroma de cafea:nono: ),vreau fete de masa maro inchis(am rezolvat deja mi le fac singura,am luat material)vreau servete de masa yvori,dar de bumbac,nu saten sau alte materiale,vreau efecte de lumina dar nu colorate,vreau....sa mai continui?

eu nu inteleg cum nu iti fac aranjamente din hortensii?lumanari maro inchis?hmmm...asta trebuie sa ma interesez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:31 
Veteran

Citat:
ma intrebai laura ce as vrea(la poza cu cufarul)in materie de decoratiuni si alte chestii ce tin de nunta!pai in primul rand vreau hortensii(iar pe la firmele la care am fost au zis ca ei nu fac asemenea aranjamente ca sunt flori ce se ofilesc usor :( )vreau lumari de culoare maro inchis(am gasit dar doar cu aroma de cafea:nono: ),vreau fete de masa maro inchis(am rezolvat deja mi le fac singura,am luat material)vreau servete de masa yvori,dar de bumbac,nu saten sau alte materiale,vreau efecte de lumina dar nu colorate,vreau....sa mai continui?

pana aici suna foarte bine!
hortensiile mele au tinut chiar si a doua zi dupa nunta. aranjamentele au fost facute folosind buretei din aceea speciali, imbibati in apa. si au tinut foarte bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:32 
Diva

Citat:
sincer, eu nu am avut nici marturii nici pachetele la plecarea invitatilor. chiar daca sa zicem ca asa e traditia. nu mi s-a parut potrivit sa ofer asa ceva. dar cum spune si Laura e numai ceva ce tine de decizia fiecareia dintre noi.

eu am dat o sticla micuta de vin cu poza noastra, pe care marea majoritate o pastreaza inca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:33 
Diva

Citat:
pana aici suna foarte bine!
hortensiile mele au tinut chiar si a doua zi dupa nunta. aranjamentele au fost facute folosind buretei din aceea speciali, imbibati in apa. si au tinut foarte bine

pai da...nu vad de ce spun la firme in bv ca nu tin hortensiile.
Cami, tu cu cine ai facut aranjamentele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 14:47 
Diva

Citat:

ideea e ca ei zic ca se ofilesc si ca sunt scumpe si ca daca cumva nu-mi plac si le refuz ei raman cu paguba!
in fine..eu deja mi-am comandat sticlaria de la buc imi vine la sf lunii aprilie!
incerc sa fac cat mai mult singura sa nu fiu nevoita sa ajung sa am dezamagiri mari!
marturii voi face ceva eu cu mama mea,voi turna cu un ghips special in forme de rama foto(se gasesc la un magazin,Creativ se numeste)si le vom picat si vom pune poza noastra(una din pozele de pe casuta de dar)in fine nu va imaginati ca vor fi mari!(ceva mai mari ca poza de buletin)dar va fi o chestie lucrata si daruita din suflet!

nu stiu cum va arata , dar pare draguta marturia ta.
ce vase ti-ai comandat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 15:01 
Diva

Citat:

eu am pus pozele cu acele vase de sticla in galerie!
http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai= ... -1&open=-1
cel mai inalt dar cu gura mult mai mare!

e dragut.dar ce vei pune in el?Lumanarea?
Eu in locul tau, nu mi-as comanda asa repede chestii care tin de arnjamente, pentru ca se mai schimba tendintele pana ai nunta.
MIe personal, recunosc ca imi plac aranjamentele joase pe masa.Desi eu am avut inalte:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 15:07 
Diva

Buna fetele! La Multi Ani Ramo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 15:08 
Diva

Citat:

pai lumarea in mijloc si hortensiile in jur!sincer sa se schimbe pana la anul dar asta e piticul meu pe creier deci nu mi-l schimba nimeni!ideea e ca la sala mea merge perfect un asemena aranjamet plus ca eu lumina de bec nu o sa prea am asa ca imi trebuiesc lumarile asa sus si groase!si masa o sa fie plina de farfurii alune ,sticle...

ok.am inteles.
dar te rog...nu pune sticlele pe masa.pune doar farfuriile si alunele.si aranjamentul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 15:19 
Diva

Citat:
Buna fetele! La Multi Ani Ramo!

Ce faci Alinuta?Nu ai aparut de mult prin zona

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]