Citat:
noapte buna fetelor!
ma bag in pat sa ma uit la un film!sa aveti o duminica placuta!:flower:
buna fetelor, dragutelor. am avut ceva de recuperat de ieri dimineata pana azi. mult ati scris
LA MULTI ANI RAMO!! sa iti dea Dumnezeu multa fericire si sanatate si sa-ti pastrezi zambetul minunat toata viata. sa fii inconjurata de prieteni adevarati si sa te bucuri de cei dragi.
Am vazut cum a nins aseara la Cluj, era asa de frumos..dar in acelasi timp mi-era mila de cei care stateau in ninsoarea aia si erau uzi pana la piele..saracii. mai ales jucatorii si arbitrii..desi cred ca si spectatorii..
alintosule si noi am avut la nunta aranjamente din hortensii, in boluri de sticla transparente, fara burete si cu frezii. hortsensiile erau un roz pal si freziile albe. au tinut sa stii, desi era 26 iulie si chiar cald. e adevarat ca inainte de a le face aranjamentele le-au tinut la frigider o zi; dar oricum tin..iar aranjamentele de pe stlapisorii de la biserica si aleea restaurantului au fost cum zice cami tot hortensii puse in buretei umezi si au tinut si acelea. de fapt, am avut hortensii in casa toata saptamana de dupa nunta. tin bine. important e sa nu fie coditele foarte lungi, si sa aiba in ce sa se sprijine, in jurul lor, altfel cred ca florile de pe margine se pleostesc nitel, se inmoaie de fapt petalele.
Laura, ce peste ai mancat? eu nu prea sunt cu pestele dar de cand sunt insarcinata am incercat sa mananc mai mult ca am inteles ca e foarte bun. si a inceput sa-mi placa..
Alinutza, cred ca esti cam trista singurica..dar gandeste-te ca va trece timpul repede si ce dulce va fi reintalnirea si veti fi din nou impreuna.
Ayrun, Silviu are dreptate. si cred ca daca ar putea vorbi si Sabin ar vota tot pentru rochita
Carlita, zi buna maine la gratar. Clarut, bafta la invatat dar sper ca maine totusi nu inveti

e duminica..
va pup si o noapte buna. si o duminica placuta