Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 20:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 14 Mar 2009, 20:36 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

sora mea a zis ca e o vreme groaznica la cj!..sau tu ai fost mai departe?
yami..mici!:drool:
si noi facem maine gratar dar pe zapada caci in curte nu se mai vede iarba!
somn usor!

Astazi de dimineata a fost soare si foarte frumos cu toate ca aseara a nins...eu am fost plecata la 30 de km de Cluj dar si acolo la fel de frumos a fost ca si aici. Si acum mai este soare pe cer. :P

Si tin sa spun ca am fost in mai multe cartiere si nu e nici o schimbare :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 20:50 
Diva

anca la ce tinuta te-ai gandit pt botez? eu sunt in cautari febrile. nu gasesc nimic care sa-mi placa. rochia mea pe care o vazusem e 39 de mil si nu pot sa dau atata pe ea. asa ca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 21:01 
Diva

Citat:

ideea e ca ei zic ca se ofilesc si ca sunt scumpe si ca daca cumva nu-mi plac si le refuz ei raman cu paguba!
in fine..eu deja mi-am comandat sticlaria de la buc imi vine la sf lunii aprilie!
incerc sa fac cat mai mult singura sa nu fiu nevoita sa ajung sa am dezamagiri mari!
marturii voi face ceva eu cu mama mea,voi turna cu un ghips special in forme de rama foto(se gasesc la un magazin,Creativ se numeste)si le vom picat si vom pune poza noastra(una din pozele de pe casuta de dar)in fine nu va imaginati ca vor fi mari!(ceva mai mari ca poza de buletin)dar va fi o chestie lucrata si daruita din suflet!

genul de marturii pe care vrei sa le faci tu, am vazut la Bamboo. sunt micute, pe alb/ivory, din ghips cu un model foarte fin de floare si loc pt poza. asa le recomandasem finilor dar au zis ca sunt prea scumpe. oricum mie mi-au placut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 21:53 
Diva

Citat:

genul de marturii pe care vrei sa le faci tu, am vazut la Bamboo. sunt micute, pe alb/ivory, din ghips cu un model foarte fin de floare si loc pt poza. asa le recomandasem finilor dar au zis ca sunt prea scumpe. oricum mie mi-au placut

eu azi am fost sa manac peste, intr-un loc in care este cel mai bun peste pe care l-a mancat vreodata.noi incercam sa ajungem de 3-4 ori pe an aici.e la 50 de km de mures.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 22:25 
Diva

Citat:
anca la ce tinuta te-ai gandit pt botez? eu sunt in cautari febrile. nu gasesc nimic care sa-mi placa. rochia mea pe care o vazusem e 39 de mil si nu pot sa dau atata pe ea. asa ca...

acelasi lucru m-a intrebat si alina pe pagina din urma:D, chiar nu stiu, sunt nehotarata, poate o rochita ?ma tot bate Silviu la cap

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 22:45 
Diva

Citat:

wooooo, 39 mil? cam mult pt o rochie, nu crezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 22:58 
Diva

Citat:
:)nu prea. E militar de cariera... de la 14 ani. Pana sa ma cunoasca pe mine, armata era viata lui. Acum nu mai e :nlol:Dar oricum ii place ceea ce face.Mai vedem cu timpul ce-o mai fi...
Vad ca a crescut lista aniversatilor de azi. La multi ani pt toti!

si varul iubitului meu a fost plecat in afganistan si pleaca din nou anul asta in toamna cred ca....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 23:04 
Diva

Citat:

pai da si eu le-am vazut la tm si mi-au placut!ideea e ca din 3kg de ghips special pt turnat in forme(care costa 20lei)voi face in jur de 120marturii(eu avand 160pers aprox. si marturia o voi da 1 la o fam.)ma vor mai costa putin pozele si...cam atata!

pai asa chiar merita! succes !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 00:27 
Diva

Citat:
noapte buna fetelor!
ma bag in pat sa ma uit la un film!sa aveti o duminica placuta!:flower:

noapte buna, fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 00:40 
Diva

Citat:
noapte buna fetelor!
ma bag in pat sa ma uit la un film!sa aveti o duminica placuta!:flower:

buna fetelor, dragutelor. am avut ceva de recuperat de ieri dimineata pana azi. mult ati scris :)
LA MULTI ANI RAMO!! sa iti dea Dumnezeu multa fericire si sanatate si sa-ti pastrezi zambetul minunat toata viata. sa fii inconjurata de prieteni adevarati si sa te bucuri de cei dragi.
Am vazut cum a nins aseara la Cluj, era asa de frumos..dar in acelasi timp mi-era mila de cei care stateau in ninsoarea aia si erau uzi pana la piele..saracii. mai ales jucatorii si arbitrii..desi cred ca si spectatorii..:wacko:
alintosule si noi am avut la nunta aranjamente din hortensii, in boluri de sticla transparente, fara burete si cu frezii. hortsensiile erau un roz pal si freziile albe. au tinut sa stii, desi era 26 iulie si chiar cald. e adevarat ca inainte de a le face aranjamentele le-au tinut la frigider o zi; dar oricum tin..iar aranjamentele de pe stlapisorii de la biserica si aleea restaurantului au fost cum zice cami tot hortensii puse in buretei umezi si au tinut si acelea. de fapt, am avut hortensii in casa toata saptamana de dupa nunta. tin bine. important e sa nu fie coditele foarte lungi, si sa aiba in ce sa se sprijine, in jurul lor, altfel cred ca florile de pe margine se pleostesc nitel, se inmoaie de fapt petalele.
Laura, ce peste ai mancat? eu nu prea sunt cu pestele dar de cand sunt insarcinata am incercat sa mananc mai mult ca am inteles ca e foarte bun. si a inceput sa-mi placa..:nblink:
Alinutza, cred ca esti cam trista singurica..dar gandeste-te ca va trece timpul repede si ce dulce va fi reintalnirea si veti fi din nou impreuna.
Ayrun, Silviu are dreptate. si cred ca daca ar putea vorbi si Sabin ar vota tot pentru rochita :clap:
Carlita, zi buna maine la gratar. Clarut, bafta la invatat dar sper ca maine totusi nu inveti :nblink: e duminica..
va pup si o noapte buna. si o duminica placuta :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 01:07 
Diva

Citat:

buna fetelor, dragutelor. am avut ceva de recuperat de ieri dimineata pana azi. mult ati scris :)
LA MULTI ANI RAMO!! sa iti dea Dumnezeu multa fericire si sanatate si sa-ti pastrezi zambetul minunat toata viata. sa fii inconjurata de prieteni adevarati si sa te bucuri de cei dragi.
Am vazut cum a nins aseara la Cluj, era asa de frumos..dar in acelasi timp mi-era mila de cei care stateau in ninsoarea aia si erau uzi pana la piele..saracii. mai ales jucatorii si arbitrii..desi cred ca si spectatorii..:wacko:
alintosule si noi am avut la nunta aranjamente din hortensii, in boluri de sticla transparente, fara burete si cu frezii. hortsensiile erau un roz pal si freziile albe. au tinut sa stii, desi era 26 iulie si chiar cald. e adevarat ca inainte de a le face aranjamentele le-au tinut la frigider o zi; dar oricum tin..iar aranjamentele de pe stlapisorii de la biserica si aleea restaurantului au fost cum zice cami tot hortensii puse in buretei umezi si au tinut si acelea. de fapt, am avut hortensii in casa toata saptamana de dupa nunta. tin bine. important e sa nu fie coditele foarte lungi, si sa aiba in ce sa se sprijine, in jurul lor, altfel cred ca florile de pe margine se pleostesc nitel, se inmoaie de fapt petalele.
Laura, ce peste ai mancat? eu nu prea sunt cu pestele dar de cand sunt insarcinata am incercat sa mananc mai mult ca am inteles ca e foarte bun. si a inceput sa-mi placa..:nblink:
Alinutza, cred ca esti cam trista singurica..dar gandeste-te ca va trece timpul repede si ce dulce va fi reintalnirea si veti fi din nou impreuna.
Ayrun, Silviu are dreptate. si cred ca daca ar putea vorbi si Sabin ar vota tot pentru rochita :clap:
Carlita, zi buna maine la gratar. Clarut, bafta la invatat dar sper ca maine totusi nu inveti :nblink: e duminica..
va pup si o noapte buna. si o duminica placuta :-*

nu stiam ca ai avut hortensii la nunta :)
Am mancat pastrav.Mie imi place la nebunie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 01:58 
Diva

Citat:

nu stiam ca ai avut hortensii la nunta :)
Am mancat pastrav.Mie imi place la nebunie.

da, o sa iti trimit o poza cu aranjamentul :) si lumanarile au fost cu hortensii. as fi vrut sa buchetele, dar am zis sa lasam trandafiri ca asa a vrut si nasa noastra si atunci am combinat hortensii cu trandafiri la lumanari si in buchet doar trandafiri. pacat totusi ca buchetele nu au iesit chiar cum mi-ar fi placut. a fost singurul lucru pe care am lasat-o pe nasa sa-l faca; ea deja saraca se simtea prost ca noi am facut totul (asa am vrut noi) si ea tot insista ca sa ia macar voalul ca auzise ca asa e traditia, ca lumanarile, ca biserica, ca buchetele, dar noi deja le aranjasem din timp pe toate. de fapt pe rand, dar in cateo luna pe fiecare. si a ramas ea cu buchetele si lumanarile. iar daca lumanarile au iesit foarte frumoase..buchetele insa nu atat de tare. bine macar ca nu au avut "microfon".
pastravul imi place si mie :) ca nu are asa multe oase. dar nu as stii care e..a trebuit sa il intreb pe andrei ca el e maestrul in peste si bucatarul in casa :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 12:12 
Diva

Citat:

buna dimimneata!!!ma bucur sa aud ca si alte miresici au avut hortensii la nunta si sunt incantate de cum s-au comportat!
o sa caut o florareasa care sa imi faca ceea ce vreau cu adevarat!
sa aveti o duminica frumoasa!:,:flower:

buna dimineata!sa aveti o zi frumoasa!:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 12:17 
Diva

Citat:

ce matinala esti cri!:-*
cum a fost ziua de ieri?azi cum va petreceti?:)

minunata ..am petrecut in familie...ce e mai frumos decat sa fii cu cei dragi?
azi....ne odihnim...si poate ne mai si plimbam putin,dar e tare frig la noi la Pitesti..:((
sper sa se mai incalzeasca...te pup!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]