Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 20:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 15 Mar 2009, 12:24 
Diva

Citat:
minunata ..am petrecut in familie...ce e mai frumos decat sa fii cu cei dragi?
azi....ne odihnim...si poate ne mai si plimbam putin,dar e tare frig la noi la Pitesti..:((
sper sa se mai incalzeasca...te pup!:lips:

buna dimineata. cred ca si in bucuresti e racorica, desi e soare de azi de dimineata. sper sa se pastreze soarele ca azi ar trebui sa terminam de "picturat" camera noastra - viitoarea camera a lui bebe. desi, chiar daca terminam cu ea azi, tot nu o putem aranja ca nu am terminat de luat lucruri. se pare ca primavara e vremea santierelor ca suntem multe fete pe forum care ne plamgem de reparatii si zugraveli.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 12:40 
Diva

Citat:

buna dimineata. cred ca si in bucuresti e racorica, desi e soare de azi de dimineata. sper sa se pastreze soarele ca azi ar trebui sa terminam de "picturat" camera noastra - viitoarea camera a lui bebe. desi, chiar daca terminam cu ea azi, tot nu o putem aranja ca nu am terminat de luat lucruri. se pare ca primavara e vremea santierelor ca suntem multe fete pe forum care ne plamgem de reparatii si zugraveli.

buna dimineata! sa aveti o duminica frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 12:43 
Diva

Citat:

wooooo, 39 mil? cam mult pt o rochie, nu crezi?

normal ca da. cu banii astia cred ca putem pleca o saptamana undeva in strainatate amandoi. nici chiar eu care daca imi place un ucru nu tin cont de banisi il iau, nu pot sa dau atat pe o rochie.
oricum daca te duci inMall vitan ..e rochia mov de la razvan ciobanu, e pe hol in fata magazinului Irina Schroter.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 15:16 
Diva

Citat:

razvan ciobanu imi place si mie...foloseste materiale tare frumoase dar atatia bani...vrei sa ai rochita mai scumpa ca a miresei?:p glumesc!ai dreptate,mai bine mergeti undeva amandoi decat sa dai atat pe ea!apropo,unde isi face fina ta rochia?
neata!:,

Neata fetele! Si eu sunt nasa in septembrie si am vazut ceva ce mi-a placut saptamana asta la Alb si Negru. Dar cred ca mai astept. Ceva cu negru si roz. In alta ordine de idei, Ayrun si eu votez pt rochita la botez :wok: Nu ca ar conta ce spunem noi, dar imi amintesc pozele tale de la cununia civila! :wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 15:54 
Diva

Citat:
Neata fetele! Si eu sunt nasa in septembrie si am vazut ceva ce mi-a placut saptamana asta la Alb si Negru. Dar cred ca mai astept. Ceva cu negru si roz. In alta ordine de idei, Ayrun si eu votez pt rochita la botez :wok: Nu ca ar conta ce spunem noi, dar imi amintesc pozele tale de la cununia civila! :wok::wok::wok:

multumesc ! cred ca o sa optez pt o rochita, acum sa o si gasesc(?)

:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 15:54 
Diva

Buna fetele:flowers:...
vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru urari... sunt o norocoasa ca am niste prietene virtuale asa dragute si scumpe:hug::-*..
de petrecut, ne-am petrecut acasa, pt ca sotul meu este racit si n-am putut iesi niciunde , dar vom recupera de ziua lui in aprilie...asa ca eu am fost coplesita de musafiri de ieri de la 11 pana azinoapte la 3 cand mi-au plecat ultimi musafiri...in momentul asta sunt ca un zombie si cred ca ma duc sa mai trag un pui de somn sa-mi revin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 15:55 
Diva

va doresc o duminica frumoasa !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 17:20 
Diva

Citat:

normal ca da. cu banii astia cred ca putem pleca o saptamana undeva in strainatate amandoi. nici chiar eu care daca imi place un ucru nu tin cont de banisi il iau, nu pot sa dau atat pe o rochie.
oricum daca te duci inMall vitan ..e rochia mov de la razvan ciobanu, e pe hol in fata magazinului Irina Schroter.

incercati si la magazinul superstar e p-acolo prin amzei. stiu ca aveau cateva rochite frumusele cand am fost eu in iarna. si nu erau asa scumpe. succes!
ps si eu visam la o rochie de mireasa de la r ciobanu...da' scump dom'ne scump:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 17:21 
Diva

Citat:
va doresc o duminica frumoasa !

eu inca sunt in Mures , la ai mei.De dimineata a tot fost in vizite, acum ma odihnesc o ora-doua si plec incet spre cluj.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 17:51 
Diva

Citat:
incercati si la magazinul superstar e p-acolo prin amzei. stiu ca aveau cateva rochite frumusele cand am fost eu in iarna. si nu erau asa scumpe. succes!
ps si eu visam la o rochie de mireasa de la r ciobanu...da' scump dom'ne scump:lol:

magazinul superstar s-a desfiintat o data cu criza.
rochiile de mireasa de la Razvan Ciobanu nu prea sunt pe gustul meu. Daciana Sarbu a avut rochia de la el. nu mi-a placut deloc.
preferatele mele sunt La sposa si Elie Saab.
ca rochie de seara intr-adevar preferat ramane razvan ciobanu. am rochie de la el, am purtat-o ca d-ra de onoare si mama la nunta mea tot o rochie de la el a avut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 17:59 
Diva

Citat:

fetelor incercati si la debenhams!au rochii si accesorii faine!mie una imi plac f mult!de acolo imi iau geanta si pantofii pt rochita galbena!;)

ce rochita galbena? rochita pt cununie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 18:03 
Diva

Citat:

http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai= ... -1&open=-1

nu pt cununie nu mi-am ales inca nimic!este rochia pt nunta verisoarei mele pe 15aug!vreau sa fiu...ravasitoare!;):nlol:

daaaaaaaaaaa. e superba. si eu ca d-ra de onoare tot pt rochie galbena am optat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 18:08 
Diva

Citat:

http://ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=27755
astia sunt papuceii!dar eu nu voi fi d-soara!tocmai de aceea vreau sa fiu...O:);)mai faina...ca vara mea a zis ca ei nu-i trebuiesc d-soare ca i se pare o tampenie!
eu voia vaea7d-soare in schimb!:-`

superbi. de unde ii iei? si eu la rochia galbena am avut pantofii aceceiasi culoare . i-am luat de la sepala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 18:14 
Diva

Citat:

de la Debenhams!au accesorii si niste rochii f frumoase(materiale de calitate)!sora mea a prins in cj reducerile la ei si si-a cumparat 3rochii superbe:una rosie,una alb cu negru si una neagra iar bonul fiscal a fost doar 170lei!

poate o sa dau o fuga nmaine sa arunc o privire...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 18:53 
Diva

Citat:

de la Debenhams!au accesorii si niste rochii f frumoase(materiale de calitate)!sora mea a prins in cj reducerile la ei si si-a cumparat 3rochii superbe:una rosie,una alb cu negru si una neagra iar bonul fiscal a fost doar 170lei!

mie nu prea imi place debenhams.am intrat de multe ori sa imi caut rochii si nu am gasit nimic sa imi placa.
acum imi caut ceva pt intalnirea de 10 ani.nu stiu cu ce sa ma imbrac:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]