Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 13 Mar 2009, 11:52 
Diva

Citat:
buna dimineatza fetelor...si eu vreau poze madutz...ce mai faceti?eu deja am adus rochitza acasa....inca un pas fact...sa vedem ce mai avem,...voi ce ati mai rezolvat?

buna..bv tie..azi ma duc la proba la rochita..am niste emotii...:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2009, 13:58 
Senior

eu maine ma duc cu rochia de mireasa la modificat. sper sa nu uit pantofii acasa:p ca vreau sa o si scurtez

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 14 Mar 2009, 11:38 
Nou Venit

ce dragutza esti in rochitza de mireasa, corsetul e super si voalul la fel, iti vin fff bine %%- CASA DE PIATRA pupiceiii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 12:39 
Diva

kristinyca vrem poze cu rochitza ta de la proba...pun pariu ca o sa fii superba...asteptam

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - Vol. VI
MesajScris: 14 Mar 2009, 12:50 
Diva

Citat:
ce dragutza esti in rochitza de mireasa, corsetul e super si voalul la fel, iti vin fff bine %%- CASA DE PIATRA pupiceiii

mersi frumos...la ultima proba chiar nu mi-a placut cum am iesit eu asa de mult....dar mai bine trebuia sa iasa rochitza...:D pupik

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 18:31 
Diva

Citat:
kristinyca vrem poze cu rochitza ta de la proba...pun pariu ca o sa fii superba...asteptam

:~* ce poze sa pun..am fost singura asa am vrut si nu a avut cine sa imi faca poze..dar oricum nu prea ai ce sa vezi...e la inceput..nedefinita..dar sunt f multumita de materiale...asta pot spune..si de culoare..ma bucur tare mult ca am ales ivoar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2009, 22:28 
Diva

Citat:
:~* ce poze sa pun..am fost singura asa am vrut si nu a avut cine sa imi faca poze..dar oricum nu prea ai ce sa vezi...e la inceput..nedefinita..dar sunt f multumita de materiale...asta pot spune..si de culoare..ma bucur tare mult ca am ales ivoar!

ma bucur foarte mult p[entru tine...si sper sa te vedem in curand cu rochitza terminata....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2009, 23:56 
Diva

Citat:
ma bucur foarte mult p[entru tine...si sper sa te vedem in curand cu rochitza terminata....

ms frumos!abia astept si eu...:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 00:11 
Diva

:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 13:15 
Diva

Citat:
:)

ce putin mai ai pana la nunta......eu abia astept nunta mea...dar acum parca imi doresc sa fie mai mult timp...:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 14:43 
Junior

Citat:
ce putin mai ai pana la nunta......eu abia astept nunta mea...dar acum parca imi doresc sa fie mai mult timp...:blink:
Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici asa ca as cere ajutorul celor cu experienta in gasirea rochiei.Trece timpul asa de repede si nici macar nu stiu de unde am sa o cumpar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 14:55 
Diva

Citat:
Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici asa ca as cere ajutorul celor cu experienta in gasirea rochiei.Trece timpul asa de repede si nici macar nu stiu de unde am sa o cumpar.

de unde o gasesti...mergi prin magazine si rochitza in care te simti cel mai bine si care crezi ca merita ...pe aceea sa o iei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 15:54 
Junior

Citat:
de unde o gasesti...mergi prin magazine si rochitza in care te simti cel mai bine si care crezi ca merita ...pe aceea sa o iei

Mersi mult de idee.Totusi daca cineva din Alba sau imprejurimi imi poate da o idee de magazine cu rochii dragute mi-ar veni foarte bine.Am doar 2 zile la dispozitie sa imi cumpar rochia si cum nu sunt in tara nu prea cunosc magazinele cu rochii de mireasa.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 19:34 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Mersi mult de idee.Totusi daca cineva din Alba sau imprejurimi imi poate da o idee de magazine cu rochii dragute mi-ar veni foarte bine.Am doar 2 zile la dispozitie sa imi cumpar rochia si cum nu sunt in tara nu prea cunosc magazinele cu rochii de mireasa.:hug:

Joana....Alba-Iulia e intre Cluj si Sibiu, poti sa mergi in aceste doua orase...cred ca sunt mult mai multe magazine si o sa poti sa gasesti ceea ce iti doresti.

In Sibiu stiu ca au magazin cei de la Demetrios, exact pe centru...au niste rochite superbe..

Acum conteaza foarte mult si cat doresti sa investesti in ea, si cel model vrei sa adopti...sirena, printesa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 19:43 
Junior

Citat:

Joana....Alba-Iulia e intre Cluj si Sibiu, poti sa mergi in aceste doua orase...cred ca sunt mult mai multe magazine si o sa poti sa gasesti ceea ce iti doresti.

In Sibiu stiu ca au magazin cei de la Demetrios, exact pe centru...au niste rochite superbe..

Acum conteaza foarte mult si cat doresti sa investesti in ea, si cel model vrei sa
adopti...sirena, printesa...
Cred ca pretul nu conteaza.Odata in viata te casatoresti.Demetrios nu imi place.Eu locuiesc in Madrid si am vazut toate colectiile.Au rochii dragute dar eu vreau ceva simplu,mai clasic.Multumesc mult de sfat. :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 19:48 
Nou Venit

buna
uite , de exemplu...eu sunt din suceava si am ajuns tocmai la Bucuresti si MI-am luat rochia.... (intr-adevar....am avut ceva treaba pe acolo si asa am avut timp sa caut exact ce imi placea)
asa ca ....daca ai avea drum pe acolo...sincer iti spun ca merita sa vezi macar...deoarece au preturi si modele pentru toate buzunarele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 19:56 
Junior

Citat:
buna
uite , de exemplu...eu sunt din suceava si am ajuns tocmai la Bucuresti si MI-am luat rochia.... (intr-adevar....am avut ceva treaba pe acolo si asa am avut timp sa caut exact ce imi placea)
asa ca ....daca ai avea drum pe acolo...sincer iti spun ca merita sa vezi macar...deoarece au preturi si modele pentru toate buzunarele...
Mersi de idee,dar eu sunt intr-o situatie mai complicata am doar o zi la dispozitie ca sa o aleg si nu cred ca o sa am timp sa ajung la buc.Oricum mersi de sfat si felicitari pt. nunta.Sa fie in un ceas bun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 20:21 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Mersi de idee,dar eu sunt intr-o situatie mai complicata am doar o zi la dispozitie ca sa o aleg si nu cred ca o sa am timp sa ajung la buc.Oricum mersi de sfat si felicitari pt. nunta.Sa fie in un ceas bun

De ce nu iti cumperi din Madrid rochita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 20:28 
Senior

azi am fost la proba ptr rochita de mireasa si vineri e gata ;)
mi-am facut bretelute si "spatele" din datela si se vede ft bine. dantela nu e cine stie ce, e ceva ce aveau la magazin dar mi-a placut ft mult si se vede bine (magazinul nu e unul de fite, ba din contra).
pana acum sunt multumita de cum a ieshit. o sa pun poze la mine in profil cand e gata.
ce repede trece timpul(X) mai e asa putin
va pup pe toate:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2009, 20:43 
Junior

Citat:

De ce nu iti cumperi din Madrid rochita?
Nici nu iti poti imagina ce rochite sunt aici.Uratele rau parca sunt perdele.Mi-a placut doar una si nu in mod deosebit si costa 2800 euro aparte intarzie 6 luni pana o aduc.Aici e nebunie curata.In romania sunt superbe dupa cate am vazut pozele pe forum.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 930 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]