Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 06 Mar 2006, 18:18 
Diva

Citat:

Deja le-am pus:lips::lips::lips:
Sunt la aprobat:wok:

poate vedem si noi pozele,ca eu una abia astept . aoleo ce racita sunt!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 18:21 
Diva

Citat:

Nu stiu cat dureaza aprobatul. Nu cred ca foarte mult:ok:

ok.;):wok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:09 
Diva

Citat:
Sper sa va placa si voua ca eu deja m-am indragostit.

asta-i cel mai important...da' sigur o sa ne placa si noua...

tare mai sunteti harnicute...lipsesc un pic si scrieti la mesaje...si iar o sa lipsesc saptamana asta, vin pe la voi prin zona...va urez sa aveti o saptamana usoara la servici si plina de dragoste acasa...sa primiti multe, multe cadouri...:)

stiu ca nu e la subiect dar...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:22 
Veteran

sunteti foarte harnicute intradevar am postat si eu in sfarsit pozele cu rochita si cu invitatia noastra si cu marturiile care sunt inca neconfectionate :rolleyes: deja le-au aprobat sper sa va placa fiti blande ok?(X);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:30 
Diva

Citat:
super :cool: rochita ta mady felicitari este foarte finuta si abea astept sa ne aratam pozele de la nunta !!!!!!!

da, intr-adevar, foarte frumoasa rochia ta...superba...finuta si eleganta...imi place tare mult...si are o trena....eu zic ca ar fi pacat sa o tai sau sa o strangi...macar pentru poze sa lasi asa...o sa arati ca o regina in rochia asta...si ce iti iei pe sub? cum cade modelul...mai lejer sau infoiata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:36 
Diva

Citat:

Am crinolina cu 2 cercuri si vine foarte ampla.
Trena n-as vrea sa o tai, pt ca vreau sa fac poze cu ea.
Am zis ca daca o tai, o prind cu capse multe si o desfac cand termin cu biserica si pozele.;)

ar fi si asta o idee...dar sa o prinzi cumva foarte finut, sa nu se vada...iti dai seama ce poze o sa iasa...dar pe urma, intr-adevar incomodeaza...si e destul de mare trena...

imi place la rochia ta ca e intreaga, nu corset si fusta...si broderia e finuta...
...nu mai stiu daca ai scris undeva...cat a fost?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:41 
Diva

Citat:

10 milioane. Da am luat-o de la Buzau. Ca la Bucuresti nu stiu cat ar fi costat atata broderie manuala. De-asta nu am vrut ceva cu nume sonor, ca mai mult m-ar fi costat numele:D

normal...stiam ca e de la buzau dar n-am mai retinut pretul...oricum, sa o porti sanatoasa...si abia asteptam pozele...sper sa imi gasesc si eu una asemanatoare...ca imi place mult...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:51 
Senior

Citat:

10 milioane. Da am luat-o de la Buzau. Ca la Bucuresti nu stiu cat ar fi costat atata broderie manuala. De-asta nu am vrut ceva cu nume sonor, ca mai mult m-ar fi costat numele:D

E superba-ntr-adevar !! Si-ai iesit super ieftin la cata munca a fost investita-n ea !!! Sa fii fericita si sa ai aceeasi bafta-n-continuare !! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:52 
Senior

Citat:
normal...stiam ca e de la buzau dar n-am mai retinut pretul...oricum, sa o porti sanatoasa...si abia asteptam pozele...sper sa imi gasesc si eu una asemanatoare...ca imi place mult...

De gasit ai shanse sa gasesti insa nu stiu daca cu-aceeasi bafta ... sa speram ca daaa :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 19:57 
Senior

Citat:
sunteti foarte harnicute intradevar am postat si eu in sfarsit pozele cu rochita si cu invitatia noastra si cu marturiile care sunt inca neconfectionate :rolleyes: deja le-au aprobat sper sa va placa fiti blande ok?(X);)

Foarte dragutza si-a ta ... tinereasca, oarecum primavaratica as spune :wok: :flower: Sigur vei arata superb in ea !!! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:00 
Senior

Citat:

Sa nu te astepti la nimic. E mai bine asa. Eu aveam un anume model in cap si nici n-am vrut s-o probez p-asta. Si cand am pus-o pe mine....Nu mai vroiam s-o dau jos(X)

Foarte bine ai facut !! E un model deosebit si cam greu ai fi gasit ceva asemanator in caz ca s-ar fi dat si ti-ar fi ramas gandul la ea ! Impulsul de moment cateodata-i cel mai bun :ok:O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]