Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 19:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 17 Mar 2009, 17:15 
Diva

Citat:
eu aveam 10 ani la revolutie. si-mi amintesc foarte bine tot ce am trait cam de pe la 6 ani (cand am mers la scoala) pana la revolutie. mi-amintesc ca ne puneau sa ducem maculatura la scoala, rata din aia fixa..apoi cum ii duceau pe oamenii care lucrau la birouri, cateodata la munca campului cum s-ar zice si alegeau ei: cules cartofi, strans nu stiu ce recolta..etc. desi vb de oras, aici. nu mai spun de acele iesiri speciale cu scoala, la monumentele comunistilor, cu predilectie inchisoarea doftana - unde a facut tovarasul inchisoare 2 zile sau nu stiu cat (daca o fi facut) si nu stiu ce monument aurel vlaicu unde cred ca s-au facut pioneri toti elevii din sudul tarii:mellow:

mi-amintesc de weekend, cand vedeam stan si bran si cum asteptam toata saptamana acele cateva minute cu ei. da, si de mihaela mi-amintesc, si de desenele alea rusesti (sau bulgaresti) cu lupul care zicea mereu ceva de genul: nu zaitz, pagadi (scuzati-ma, nu stiu deloc rusa).
as putea continua cu lista...la nesfarsit, cred. pe parcurs ce-mi amintesc un lcuru acum, imi vine si altul in minte, si altul si tot asa. mai bine vorba lui alintosul sa nu mai vorbim. zambesc acum cand imi amintesc, dar au fost chiar si pt copii vremuri traumatizante. ii multumesc Lui Dumnezeu ca nu am prins foarte mult (dar ii multumesc in acelasi timp ca am reusit sa prind si sa constientizez unele lucruri din acea perioada).

mi-aduc si eu aminte de lup...pt mine era un mister ce zicea:lol: eu nu stiam ca ceausescu a facut inchisoare(?) mai bine crapa acolo!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:17 
Diva

Citat:

e destul de scump...oricum eu sfatuiesc toate miresele sa isi faca multe poze si frumoase pt ca acelea sunt singurele amintiri care raman:)

subscriu! e cel mai important. desi pot sa afirm cu mana pe inima ca la 3 ani dupa nunta nici astea nu mai conteaza! ceea ce important e relatia dintre voi!;)
pe mine nu mai stiu cat m-a costat...350 parca...da' nu am fost deloc multumita de ce-a iesit:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:24 
Diva

eu nu inteleg cum de multi regreta comunismul.mie mi se pare ca eram atat de fraieriti.ni se crease o imagine despre Romania...tin minte cat de mandra eram cand ma facuse pionier.si cand eram soim trebuia sa merg la inchisoarea Doftana sa ii dau flori tovarasului.dar pana la urma au adus copiii de la Bucuresti,si pe noi nu ne-au mai chemat.ce dezamagita am fost.si mai tin minte cand se dadeau diverse pe ratii(si painea)si ne lua si pe noi cei mici la cozi.ce groaznic era in imbulzeala aia eram asa mica si nu vedeam nimic,nu puteam respira.eu le mai povestesc copiilor la orele de istorie,in manuale nu sunt astfel de amanunte.nu le vine sa creada ca nu existau atatea programe la tv,jocuri pe calculator,dulciuri la tot pasul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:25 
Diva

Citat:

scump?sub 700euro nu am gasit nimic!!!cei pe care i-am luat au filmat botezul lui maximus prigoana si am vazut imagini si de la alte nunti si sunt chiar misto!
m-am saturat de cate prostii am vazut pana sa ajung la ei!(faze gen mireasa e tinuta in palma de mire si la randul ei ea tine soarele in mana,f prost realizate,pe hartie ieftina...)
nu stiu cum in alte orase se gasesc servicii mai ieftine:((...

ca sa nu mai zic ca au fost din aia care au cerut si peste 1000euro si nu isi justificau banii deloc!
da eu consider ca cateva poze deosebite trebuiesc facute...acelea raman...

pa e scump fata de ce am avut eu:D.
stiu ca preturile sunt destul de mari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:26 
Diva

Citat:

cand aud asemenea sume imi vine sa mor!:cry:
asa e rel conteaza dar eu cred ca voi privi cu drag pozele de la nunta!:nwink:
ai avatar!super!la mine nu merge :(am micsorat poze,dar nu mi le accepta..cica trebuie sa fie jpg,gif sau nu mai stiu ce.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:27 
Diva

Citat:

eu si acum cand ma uit la albumul de la nunta sau la videoclip ma emotionez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:28 
Diva

Citat:

in timisoara nu este firma enigma?acum e 200 euro filmat,200 euro pozele la ei.da o fuga pina in arad,poate merg si acolo,eu am fost super multumita de ei,sau daca vrei iti dau un telefon de la cel ce ne-a filmat noua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:28 
Diva

Citat:
ai avatar!super!la mine nu merge :(am micsorat poze,dar nu mi le accepta..cica trebuie sa fie jpg,gif sau nu mai stiu ce.:(

trimite la carlita.si iti pune ea avatar:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:30 
Diva

Citat:
am avatar!!!;)(X)

acum se vede cu cine vorbim:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:31 
Diva

Citat:

eu fac nunta la brasov deci nu m-am interesat de nimic la timisoara!(poate doar rochia o voi cauta...) :(

cum de ai pus la avatar poza asa ...neagra?:(esti mult mai draguta in poza de la instrumente.aici esti si trista....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:31 
Diva

Citat:

acum se vede cu cine vorbim:p

cum pot sa pun si eu poza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:32 
Diva

Citat:

pai da dar vad ca si tu ai!esti tare cute!:~*

multumesc...am schimbat poza sa se vada ca astept vara:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:33 
Diva

Citat:
cum pot sa pun si eu poza?

trimite poza la carlita si te ajuta ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2009, 17:34 
Diva

Citat:
subscriu! e cel mai important. desi pot sa afirm cu mana pe inima ca la 3 ani dupa nunta nici astea nu mai conteaza! ceea ce important e relatia dintre voi!;)
pe mine nu mai stiu cat m-a costat...350 parca...da' nu am fost deloc multumita de ce-a iesit:(

Hello, n-am mai scris de mult pe aici dupa cum ati vazut. Sunt super super ocupata... dar 2-3 vorbe pot sa arunc si eu...
Intr-adevar fotografiile sunt, din punctul meu de vedere, cea mai importanta investitie de la nunta si sfatuiesc pe toata lumea sa nu se "zgarceasca" la capitolul asta. Si cand zic "zgarceala" ma refer nu numai la bani, ci si la timp. Luati in calcul cel putin 1h-1.30h pentru o mica sedinta foto cu voi doi... Daca nu aveti cum in ziua nuntii, macar in alta zi, dar faceti-o ca merita.
Vad din ce in ce mai multi fotografi care inteleg chestia asta si care pun suflet in aceasta sedinta foto a mirilor... Mai ales cei aflati la inceput de cariera. Asa ca lumea incepe sa se mai "educe" si din punctul asta de vedere.
Cat despre bani, ce e intre 500 si 1000 euro mi se pare ok. Ce trece peste e cam jecmaneala... Iar de la ce e sub, nu trebuie sa ai asteptari prea mari...
Am vorbit numai de partea foto pentru ca filmuletele si clipurile nu prea imi plac. Eu am vrut sa am filmarea bruta, ca sa imi aduc aminte diverse faze. Dar efectele speciale din video (cel putin de pe la noi) sunt de cele mai multe ori kitchoase...
Va pup pe toate!!!

:hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]