Citat:
subscriu! e cel mai important. desi pot sa afirm cu mana pe inima ca la 3 ani dupa nunta nici astea nu mai conteaza! ceea ce important e relatia dintre voi!;)
pe mine nu mai stiu cat m-a costat...350 parca...da' nu am fost deloc multumita de ce-a iesit:(
Hello, n-am mai scris de mult pe aici dupa cum ati vazut. Sunt super super ocupata... dar 2-3 vorbe pot sa arunc si eu...
Intr-adevar fotografiile sunt, din punctul meu de vedere, cea mai importanta investitie de la nunta si sfatuiesc pe toata lumea sa nu se "zgarceasca" la capitolul asta. Si cand zic "zgarceala" ma refer nu numai la bani, ci si la timp. Luati in calcul cel putin 1h-1.30h pentru o mica sedinta foto cu voi doi... Daca nu aveti cum in ziua nuntii, macar in alta zi, dar faceti-o ca merita.
Vad din ce in ce mai multi fotografi care inteleg chestia asta si care pun suflet in aceasta sedinta foto a mirilor... Mai ales cei aflati la inceput de cariera. Asa ca lumea incepe sa se mai "educe" si din punctul asta de vedere.
Cat despre bani, ce e intre 500 si 1000 euro mi se pare ok. Ce trece peste e cam jecmaneala... Iar de la ce e sub, nu trebuie sa ai asteptari prea mari...
Am vorbit numai de partea foto pentru ca filmuletele si clipurile nu prea imi plac. Eu am vrut sa am filmarea bruta, ca sa imi aduc aminte diverse faze. Dar efectele speciale din video (cel putin de pe la noi) sunt de cele mai multe ori kitchoase...
Va pup pe toate!!!